Milan+ Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 Někde u marketu mamině někdo pokřtil Cx,tak to tady kuchám,samo odjel a nic nenechal. Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2021 Odesláno 9. srpen 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Sawoy napsal: @Medvěd No dobře, šatnu už jsi nám ukázal, a bydlíte kde? Já s Helou v autě na matraci, mladej ve stanu. Ty dvě noci z týdenní dovolený se to dá Upraveno 9. srpen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 dnes zážitek z restaurace, přijely tam holky cyklistky, cca 20-25 let, asi deset jich bylo, nějaké kamarádky--žádné stejné dresy jako závodnice atd., ustavily kola a objednaly jídlo , za chvíli koukám, co je u jejich stolu takové ticho -- všechny držely v ruce mobily a ostatní svět měly na háku , člověk by čekal, že se budou spolu bavit o čemkoliv, ale až do chvíle, kdy jim přinesl jídlo (cca 20 minut) tam bylo ticho jako v hrobě , pak pojedly , sedly na kola a odjely..., no čuměl jsem jak opařený , už ani baby si nemají co říct ?? Hafity, Péťa, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 @ozzy56Tak byly on-line s miláčky Jakou motorizaci máš v tom Tusconu? Já ještě nějaký renovátor na plasty a snad dobrý. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) @Milan+ mám 1.6 benz., 132 koní, jinak je to Tucson (taky se mi to pletlo) Upraveno 11. srpen 2021 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) Máti si vymyslela že potřebují nový gril tak si našla tenhle Cattara Royal 13040 v Nehvizdech má vzorkovou prodejnu dovozce tak jsem tam zajel jestli ho mají no paní že už nemá a že naskladňovat grily nebudou až na jaře tak říkám no na jaře bude o litr dražší minimálně tak to si ho holt objednám na netu. A ona no jestli by vám nevadilo že je vracenej protože to někomu dopravce dovezl a byl poškozený obal tak to vrátil já říkám no a sleva na tu rozbitou škatul by byla a paní kouká do počítače a říká stojí 3500 Kč můžu vám ho nechat za 2500 Kč a kdyby bylo něco špatně tak přijeďte a nějak to vyřešíme. Tak jsem ho koupil dovezl domů když bylo auto ohřáté tak jsem ho zavezl na dílnu vyměnil filtry a olej a asi ve 14 jsem začal skládat ten gril lidi tak debilní systém jsem ještě neviděl celá ta almara je z takovýho no to snad je pevnostní pozlátko z čokolády všechny spoje jsou teda šroubovaný ale šrouby do nejtovacích matic jako není to špatný ale na jednom díle osum děr a polovina špatně takže jsem si hrál s tím jedním dílem asi hodinu než jsem to vyladil (no nechtělo se mi to reklamovat) to jak jsem to vyladil na funkci ani na estetiku vliv nemá tak proč se stresovat s reklamací. Jinak pak už to vcelku šlo skládat ale hrál jsem si si tím asi do půl šesté. Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Zodiak Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 Co jsem dnes udělal... nas.al jsem se. po práci se navleču do motohader, otevřu garáž a....... doprd.le..... Takže nikam. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 před 51 minutami, ozzy56 napsal: člověk by čekal, že se budou spolu bavit V mnoha případech je lepší, když mlčí Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 no podle mě šílená doba--neumím si představit, že sedíme s chlapama u piva a každý čumí do telefonu Milan+, machulda, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 Dneska výlet za sladkovodními vodopády do Národního parku Krka. Národa byla spousta, dusno že sauna je slabý odvar - ale i tak se nám tam líbilo Charlie 1, *nohafuc* a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 Povečereli jsme v zatím asi nejhezčí restauraci (a že jsem jich už v životě něco navštívil). Jen zamrzelo, že jsme asi o 5s propásli stolek s výhledem na moře - ale jídlo a obsluha to vynahradila Citovat
Milan+ Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal: Máti si vymyslela že potřebují nový gril tak si našla tenhle Cattara Royal 13040 v Nehvizdech má vzorkovou prodejnu dovozce tak jsem tam zajel jestli ho mají no paní že už nemá a že naskladňovat grily nebudou až na jaře tak říkám no na jaře bude o litr dražší minimálně tak to si ho holt objednám na netu. A ona no jestli by vám nevadilo že je vracenej protože to někomu dopravce dovezl a byl poškozený obal tak to vrátil já říkám no a sleva na tu rozbitou škatul by byla a paní kouká do počítače a říká stojí 3500 Kč můžu vám ho nechat za 2500 Kč a kdyby bylo něco špatně tak přijeďte a nějak to vyřešíme. Tak jsem ho koupil dovezl domů když bylo auto ohřáté tak jsem ho zavezl na dílnu vyměnil filtry a olej a asi ve 14 jsem začal skládat ten gril lidi tak debilní systém jsem ještě neviděl celá ta almara je z takovýho no to snad je pevnostní pozlátko z čokolády všechny spoje jsou teda šroubovaný ale šrouby do nejtovacích matic jako není to špatný ale na jednom díle osum děr a polovina špatně takže jsem si hrál s tím jedním dílem asi hodinu než jsem to vyladil (no nechtělo se mi to reklamovat) to jak jsem to vyladil na funkci ani na estetiku vliv nemá tak proč se stresovat s reklamací. Jinak pak už to vcelku šlo skládat ale hrál jsem si si tím asi do půl šesté. Kdyby jsi se ozval,tak ho máš za nákup i s dopravou. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) Dneska nuda. Až do 19h, záchrana pejska, z Labského koryta, kdo mě zná, ví, za pesana v nouzi položím život! Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 Noo dnes naprosty relax .... "konecne" cesta Dka Hk Jc Turnov Liberec Mimon C.Lipa Litomerice Rakovnik Praha Nymburk N.Bydzov a domuuuu - krasne projeti se. "Piha" v tomto bezvadnem dni jen jeden pan nejak na dohodnutou schuzku "neprisel" a nebo "prisel" ale byl nedostupny - tak ze po 20min cekani jsem udelal Poznal jsem zase hromadu naprosto normalnich lidi - dokazal si ze svet je malej A ted uz od sklenky cerveneho Fotky asi priste ... (stejne jsou jen z mobilu) Citovat
Hafity Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 před 27 minutami, minimaxa napsal: za pesana v nouzi položím život! Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 před 48 minutami, Milan+ napsal: Kdyby jsi se ozval,tak ho máš za nákup i s dopravou. Milane výš jak máti se rozhodla o víkendu a dneska už bylo pozdě abych se po něm někde podíval. A s cenou byla spokojená takže to nějak neřeším. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 (upraveno) No dostat měśťáky z jejich pelechu byl boj, ale zavolání na 150 se setkalo s pochopením... A přijeli a jednali jsme společnými silami, bohužel pejska jsme do 21h nenašli, navíc byl asistenčni, měl popruhy, zítra mám jet ráno v 6h pro zboží, budíka mám na 4h, drtže palce ať se objeví. Měl jsem ho na 1m na dosah, ale než mi začal trochu věřit , přijeli hasičáci a už jsem se s pejsanem nedomluvil.... A to jsem s ním vyjednaval min. hodinu... Upraveno 10. srpen 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Sawoy Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 (upraveno) Mně dneska měšťáci udělali radost: ocenili excelentní parkování nějakýho exota a i fotečky dostane @Vena garážmistr No nazdar ... na víkend mě čeká montáž 13043 Royal Grande XXL ... a já se tak těšil ... Upraveno 11. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.