Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes male protahnuti Trutnov Jicin M.Boleslav C.Lipa Decin a zpatky ...
Silnicarum opet davam  :super  nekde to trosku klouzlo ale oproti katastrofickemu scenari ze vcera naprosto v pohode - snad jen vic snehu maji v Decine nez u nas ... to snad 10roku nepamatuji ....

A mozna jsem udelal par lidem radost s prekvapenim dnes se rozdavalo nase Dobrusske pivo a uzenina od p.Hampla mimochodem ac nechci aby to vyznelo jako reklama je to jeden z tech kam se radi vratite ikdyz je vzdalen hoodne km daaleko :)

Pekny vecer vsem :)

DSC08314.JPG

DSC08419.JPG

DSC08422.JPG

DSC08364.JPG

DSC08426.JPG

Upraveno uživatelem Lihous
Guest Petr 3008
Odesláno (upraveno)

Řidičák na zkoušku

Tak  toto je hodně dobré, proto Vám to  posílám. Testy se mění a jak jsem zjistil, je třeba opravdu potrénovat. Naše znalosti z dob naší autoškoly jsou ty tam. 
http://etesty2.mdcr.cz/Test/TestExam/16

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

tak já na poprvé

Bylo dosaženo 45 bodů z maxima 50 bodů
To je 90 %, test bylo potřeba splnit na 85 %, tedy 43 bodů.

Chyba na řetězech 80 vs 50km/h, pak nějaká určující dodatková tabulka směru a pak 4 násobek brzdné dráhy - já dal 3 násobek . . .
Upraveno uživatelem Klemoň
Guest Petr 3008
Odesláno

Testy to losuje nahodile, přesně tak to dneska funguje při zkoušce.  Jinak.. jste docela dobrý. Já to měl taky s odřenýma ušima. Zkoušel jsem zatím jen jeden, tak zas až bude chvilka.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsme vyrazili pro mladýho koupit boty na běžky a pohorky. Navštívili jsme několik obchodů (DECATHLON, INTERSPORT a SPORTISSIMO), nakonec vybráno a koupeno. Jen tedy má hlava jaksi ne a ne přijmout fakt, že 14ti letý smrádě neobuje boty menší než number 11 (46). Já sám mám velikost 46 - 47 a mám občas docela problém v téhle velikosti boty koupit. Kam to povede v jeho případě? Budeme kupovat 50ky?

IMG_20210131_145232.jpg

IMG_20210131_145318.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Guest Petr 3008
Odesláno

Od minulého týdne jsem řešil problém s odpadem z kuchyně. Postupně jsem zvítězil, takže dnes závěrečná - vše funkční, na svém místě, uklizeno. Jsem rád, že jsem to nemusel kopat.

Auta vyluxována, ostřikovače doplněny, aku na 3008 dobita. Dálniční známka odstraněna, šla dolů bez problémů. Z léta jsem tam měl ještě pozůstatky známky ze Slovinska, ta tam nechala snad všechno lepidlo..  našel jsem v garáži nějakou hodně starou lahvičku - HG odstraňovač nálepek - takže vše umyto, odstraněno.

A pro Partnera jsem koupil v Globusu nové kryty kol. Mám tam zimní plecháče a ty původní kryty už za moc nestály.

Odesláno

Sitler - vyrazil jsem po včerejší informací z médií, že rozhoduje věk dítěte a velikost je druhořadá, což je - přiznejme si - celkem logické. 

Pavel jel se mnou, takže důkaz by bylo možné poskytnout. 

Guest Petr 3008
Odesláno

Výsledky testu

Bylo dosaženo 50 bodů z maxima 50 bodů
To je 100 %, test bylo potřeba splnit na 85 %, tedy 43 bodů.

Opakování je matka moudrosti.  A jasně, že záleží jakej test ti to zrovna nahodí. 🙂 
Odesláno

Tak po projektu zahradni domek prisel projekt: lehka reko domu po dedovi. Tak tenhle vikend vyklizeni dvou pud, strhani sololitovych podhledu, zavatovani prostoru za podzednicemi a zitra to zavatuju mezi krokvema. Sadrose nastesti bude delat zednik, to by dopadlo blbe :D 

E72944EB-CA9A-4F64-B855-64B77EDD9426.jpeg

52C3B3EF-9B46-490E-AF94-EDDE66785B43.jpeg

3079A308-07EE-4E04-AC2B-F40F977F2712.jpeg

3666B49A-BDEF-4FFD-AC84-52D829A17450.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...