Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co jako ??? 

Ráno před 8 jsem začal na 407 abych konstatoval že dnes to nedodělám protože nebyli k dispozici brzdové desky . Okolo 9 dojeli věci na tu C4 tak jsem s Pepínem začal skládat tu C4  a někdy po 13 jsem tu C4 vyvážel z dílny už na tom chybí jen podčíselník. 

A co se týče BUSU tak 11.3 jsem jezdil v barvách DP naposled.  A pokud bych to měl zhodnotit nezaujatým okem tak to půjde celý za tím autobusákem tramvaják z toho asi vyklouzne i když si myslím že kdyby ten vlak přibrzdil tak se tam mohli vejít oba ale před " ránou " jeli vedle sebe asi dost dlouho aby o sobě věděli. 

Odesláno

Mně to přijde jestli neměl kolaps nebo co ... že to strhnul doleva.

Odesláno

Nene tam v těch místech se najíždí na tram těleso. A vyjíždí z BUS pruhu proto křižuje ty co tam stojí v tom levém pruhu. Alespoň takhle mi to říkal kluk co tam jezdil asi dva dny zpátky. 

Odesláno
Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

... Okolo 9 dojeli věci na tu C4 tak jsem s Pepínem začal skládat tu C4  a někdy po 13 jsem tu C4 vyvážel z dílny už na tom chybí jen podčíselník. 

By si to zasloužilo klubový podznačky. ;):myslim:D

Odesláno
před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Nene tam v těch místech se najíždí na tram těleso. A vyjíždí z BUS pruhu proto křižuje ty co tam stojí v tom levém pruhu. Alespoň takhle mi to říkal kluk co tam jezdil asi dva dny zpátky. 

Jojo...mas pravdu..je to tam kvůli vylukam aby nahradni busy nenabirali zpozdeni v ucpany ulici...

Odesláno
před 17 minutami, Milan+ napsal:

aku sekačka zůstane po testu doma

Nějaké poznatky hodné publikování z testu vyplynuly?

Odesláno (upraveno)

Sekám pár metrů a jak bude zastřešení pro auta ve štítě, tak ještě méně a dává to v pohodě, 4diody,po sekání zbývaj 2,hlavně ženský nemusí tahat tu nahoře, cca37kg, tohle 14, tak není ani pojezd třeba, ale já to bral, že tu mám nově vše 20v. K tomu struňák a ta sekajda 

Když nezapomenu, tak si zítra z katastru vytáhnu metry a dám to sem. Teď už to hledat nebudu. 🤔 

1597864221536..jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Zabalila sem víceméně celou kuchyň, téměř všechno oblečení (a všechno pro jistotu ještě protřídila, abychom nestěhovali nic zbytečně). Došla izolepa, krabice i pytle... Pokračování zítra :D v sobotu stěhovando grande :) 

Odesláno

tak dneska sem si koupil auto, pežotek 2008 byl dobrý, nemůžu si vůbec stěžovat, i když to vyskakování rychlosti v man. režimu mě kakalo, nee že nee, ale zas mám něco většího a nee od PSA--nejlepší SUV vyrobené v ČR--😂🤣😯, Hyundai Tucson 1.6 benz. 97kw, Adventure, změna je život :)

DSCN1629.JPG

DSCN1632.JPG

Odesláno

No tě pr.d.el . Jako Ty jsi jeden z mála lidí který bych tipoval na PSA na věčnost. A že vezmeš něco takovýho to by mě teda nenapadlo. A co že jsi šel do většího však když jsi koupil 2008 tak jsi psal že velké auto už nepotřebuješ ?  Jinak nádherná barva  vždycky jsem chtěl červený auto a proto jsem ho zatím nikdy neměl. Vím že lakýrníci červenou moc nemusí a že ta červená aby vypadala potřebuje spoustu péče ale je luxusní. Tak hlavně hafo spokojenejch km a jen si rejpnu jak to je s převodovkou vrátil jsi se k fofrklacku nebo jsi zůstal u automatu? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...