Vena garážmistr Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Co jako ??? Ráno před 8 jsem začal na 407 abych konstatoval že dnes to nedodělám protože nebyli k dispozici brzdové desky . Okolo 9 dojeli věci na tu C4 tak jsem s Pepínem začal skládat tu C4 a někdy po 13 jsem tu C4 vyvážel z dílny už na tom chybí jen podčíselník. A co se týče BUSU tak 11.3 jsem jezdil v barvách DP naposled. A pokud bych to měl zhodnotit nezaujatým okem tak to půjde celý za tím autobusákem tramvaják z toho asi vyklouzne i když si myslím že kdyby ten vlak přibrzdil tak se tam mohli vejít oba ale před " ránou " jeli vedle sebe asi dost dlouho aby o sobě věděli. Citovat
Sawoy Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Mně to přijde jestli neměl kolaps nebo co ... že to strhnul doleva. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Nene tam v těch místech se najíždí na tram těleso. A vyjíždí z BUS pruhu proto křižuje ty co tam stojí v tom levém pruhu. Alespoň takhle mi to říkal kluk co tam jezdil asi dva dny zpátky. Citovat
radim.1008 Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Před hodinou, Vena garážmistr napsal: ... Okolo 9 dojeli věci na tu C4 tak jsem s Pepínem začal skládat tu C4 a někdy po 13 jsem tu C4 vyvážel z dílny už na tom chybí jen podčíselník. By si to zasloužilo klubový podznačky. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 bude můj podčíselník. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 (upraveno) jj - i já jdu příkladem Upraveno 18. srpen 2020 uživatelem Péťa vendelinek, Pe.Tr a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 před 6 minutami, Vena garážmistr napsal: bude můj podčíselník. Vždyť to byla jen kosmetika, jak na mých dveřích Ulyšáka. Citovat
Fruktis Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal: Nene tam v těch místech se najíždí na tram těleso. A vyjíždí z BUS pruhu proto křižuje ty co tam stojí v tom levém pruhu. Alespoň takhle mi to říkal kluk co tam jezdil asi dva dny zpátky. Jojo...mas pravdu..je to tam kvůli vylukam aby nahradni busy nenabirali zpozdeni v ucpany ulici... Citovat
Milan+ Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 Tak dnes zase něco pro škůdkaře a jelikož aku sekačka zůstane po testu doma, tak vytvořit její uskladnění. Tak bude dole, kvůli ženským. Citovat
Hafity Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 před 17 minutami, Milan+ napsal: aku sekačka zůstane po testu doma Nějaké poznatky hodné publikování z testu vyplynuly? Citovat
Milan+ Odesláno 19. srpen 2020 Odesláno 19. srpen 2020 (upraveno) Sekám pár metrů a jak bude zastřešení pro auta ve štítě, tak ještě méně a dává to v pohodě, 4diody,po sekání zbývaj 2,hlavně ženský nemusí tahat tu nahoře, cca37kg, tohle 14, tak není ani pojezd třeba, ale já to bral, že tu mám nově vše 20v. K tomu struňák a ta sekajda Když nezapomenu, tak si zítra z katastru vytáhnu metry a dám to sem. Teď už to hledat nebudu. Upraveno 19. srpen 2020 uživatelem Milan+ Hafity, Goldinka a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 Zabalila sem víceméně celou kuchyň, téměř všechno oblečení (a všechno pro jistotu ještě protřídila, abychom nestěhovali nic zbytečně). Došla izolepa, krabice i pytle... Pokračování zítra v sobotu stěhovando grande Péťa, skypeja, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 Snad opravil řídící jednotku Sprintera. V Mercedesu za ni chtějí hodně přes sedmdesát a ecuservis přes sedmičku. Já do toho vrazil přesně 414,- Kč. Milan+, Fruktis, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 a já nemám co žrát .... ...kdy máš servis béčka? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 Co by tam servisoval, oil, filtry? Áčko taky nic nepotřebovalo. Šlo jen kvůli stáří. A to na tacho bylo prd. Citovat
Péťa Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 Na jaře brzdy. krysy potřebovali žrádlo Milan+ a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 před 13 minutami, Pe.Tr napsal: a já nemám co žrát .... Ty přece nesmíš tak vo co ti sakra de? Péťa, Milan+ a skypeja ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 tak dneska sem si koupil auto, pežotek 2008 byl dobrý, nemůžu si vůbec stěžovat, i když to vyskakování rychlosti v man. režimu mě kakalo, nee že nee, ale zas mám něco většího a nee od PSA--nejlepší SUV vyrobené v ČR--, Hyundai Tucson 1.6 benz. 97kw, Adventure, změna je život skypeja, Pe.Tr, jarokare a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. srpen 2020 Odesláno 20. srpen 2020 No tě pr.d.el . Jako Ty jsi jeden z mála lidí který bych tipoval na PSA na věčnost. A že vezmeš něco takovýho to by mě teda nenapadlo. A co že jsi šel do většího však když jsi koupil 2008 tak jsi psal že velké auto už nepotřebuješ ? Jinak nádherná barva vždycky jsem chtěl červený auto a proto jsem ho zatím nikdy neměl. Vím že lakýrníci červenou moc nemusí a že ta červená aby vypadala potřebuje spoustu péče ale je luxusní. Tak hlavně hafo spokojenejch km a jen si rejpnu jak to je s převodovkou vrátil jsi se k fofrklacku nebo jsi zůstal u automatu? skypeja a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.