Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem dodělal brzdy na své 406. Po té  jsem ještě odlupoval na spodku rez + natíral odrezovaček + základovou barvou a zítra přestříknu Body 950 :super . Taky výfuk nastřu.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Včera jsem byl na otočku v Zálší u Veselí nad Lužnicí, dneska nastal úklid Medvědbrlohu, páč je prcek na táboře a dle ženy Heleny MÁM ČAS

Odesláno (upraveno)

Zaplatik jsem povinné ručení na 406 + přívěsní vozík za OA. Zprovoznil 406. Nakoupil jsem něco k jídlu. A ted jsem přišel z představení na otáčivém hledišti u nás v Týně nad Vltavou. Mohu jen doporučit. Je to jediné otačivé hlediště na světě, které postavili amatéři (ochotníci) :super .

Je to něco jiného, než otáčivé hlediště v Českém Krumlově.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

Dnes jsem byl s "delegací" z VŠCHT na návštěvě mladoboleslavské Škodovky. Prošli jsme si s odborným výkladem jako Muzeum Auto Škoda, tak jsme si prohlédli některé části výrobního závodu (lisovnu a linku na kompletaci aut). Všechny nás překvapilo, že na lince auta jedou v jakémsi (z pohledu laika) náhodném pořadí. Očekával jsem, že třeba týden povalí Octávky, pak třeba dva týdny octávkovékombíky a pak třeba Rapidy a ono ne - v závěsu za sebou jede Octa, Toledo, Rapid, na kapotě má papír s kódem výbavy a dělníkovi v tom samém pořadí přichází díly, které má do toho kterého auta namontovat. Pro mne to byl super zážitek a jsem rektorovi vděčný, že mi prohlídku taky umožnil.

Odesláno

Už teď se na nového Superba čeká 3/4 roku. Kdyby dělali tak jak jsi si myslel, čekalo by se minimálně dvakrát déle. :myslim A série dělat nemůžou, protože je téměř každé auto originál.

Odesláno

Detailně jsem si prohlédl SuperBí kombík a moc se mi líbil. Ona se mi tedy líbila i ta aktuálně končící verze, ale novej Supák se (nejen podle mne) opravdu povedl. V novém sedanu se vozí rektor ČVUT a jeho řidič je ze Supa taky nadšenej

Odesláno

Ja asi budu porizovat tu aktualne koncici verzi, a jsem z ni nadsenej. Jeste porad me to lehce tahne k c5 a k 508 ale sup je sup. Ten novej se mi tolik nelibi, nevim proc. Treba si me casem taky ziska :)

Odesláno

no oproti klasickemu turnusu (Praha 1 - Mala strana) sem dostal odvoz prahy 6, 5, 3 a 2
nic zvlastniho - jen mi uz 3 dny stavkuje navigace - asi si rika ze bych to mel uz znat a nechava me v tom pekne vykoupat

na praze 1 - same uzavirky takze nez sem se dostal z jedne strany na druhou stvrdnul sem v kolonach dobre 1/2 hodinky
a ve finale za barandakem kolona az po sjezd na Kolin
cca 5km usek sem se coural 80 minut

Odesláno

to zni jako vyzva. 3 nadrze a 3 hodiny a jsem tam :D

akorat zpatky teda vstavacka tak v 5 abych byl v 8 v praci  :myslim  :myslim  :myslim  :myslim  :myslim

Odesláno

Jak velký to prkýnko bylo :myslim ....

50 na dýlku a sem ho sekl v půlce no.

jinak dnes oslava u sestřenice, ona 45 on 50 :super pečené prase aj. dobroty 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...