Havlicek.Lukas Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 dnes nic je nedele - v nedeli se nedela teda jo posekal sem letos poprvy travnik - zjistil ze starozitna sekacka ma uplne v pr... nuz takze premyslim po novem kousku asi bateriova Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 (upraveno) Dělám údržbu akvárek . Upraveno 31. březen 2019 uživatelem Gabriel 307 Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 Chtěl jsem Ti dát palec nahoru, že se v neděli nedělá a ty si to pokazíš sečením. Já jsem hlavně toho názoru, že v neděli se nedělá sousedům rámus I když u nás to momentálně neplatí, protože kousíček od nás máme nové sousedy a ti si předělávají barák ku obrazu svému. Ale u nich to chápu, chtějí bydlet. Charlie 1 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 elektricka sekacka nastesti takovy ramus nedela Citovat
radim.1008 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 (upraveno) Víkend se povedl. Až tak, že mě bolí nohy, jak jsem si odvykl přes zimu chodit a něco dělat. Ale nohu musím rozhýbat. V pátek jsem nechal dojet automat kotel na uhlí, aby přes noc vystydl a včera jsem ho vyčistil. Dal do něho rošt a zatopil navečer dřevem. Potom přijeli kamarádi, něco jsme popili, @Zůzaogrilovala na elektrice výborný maso. Dneska bylo taky krásně, tak rehabilitační procházka s mladým a odpoledne jsme se jeli letos poprvé podívat ke tchánovic na zahradu na rybičky. Běháním po zahradě vyčerpaný Vašek cestou domů usnul. Upraveno 31. březen 2019 uživatelem radim.1008 Gabriel 307, regius, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 před 2 hodinami, Gabriel 307 napsal: Dělám údržbu akvárek . Také tak Doplnění stavu ryb , velké zahradničení , ukotvení "Avatarů" , vyčistění filtrů a znovu napustit do plna. A ty mrchy parmičky mi polovinu nově zasazených rostlin zase vyryly a plavalo to na hladině Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 před 5 hodinami, Klemoň napsal: Také tak Doplnění stavu ryb , velké zahradničení , ukotvení "Avatarů" , vyčistění filtrů a znovu napustit do plna. A ty mrchy parmičky mi polovinu nově zasazených rostlin zase vyryly a plavalo to na hladině Konečně červené kytky jdou do červena. Rybičky budu doplňovat až to akva(54L) bude z části jako to 20L. . . . ještě tam chci jednu rostlinu kterou zítra objednám. Ve 20L jsou 4x krevetka japonská a 10 bornejek a v 54L se někde schovává cca 15 modrých neonek. Pomalu zvyšuji intenzitu světla a prodlužuji čas. regius a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 před 10 hodinami, Scratch napsal: A jeste jsi potkal klubaka No to je pravda, ale to patří jinam - tak to tam zapiš Citovat
FrantaCV Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 Přes víkend jsem nainstaloval novou kameru (viz pdf) a oproti předchozím mě tedy hodně překvapila jak kvalitou a to i v noci a dalšími funkcemi jako třeba ADAS a pohodovým spárováním s mobilem a pak možností kameru z mobilu ovládat - nastavení, přehrávání atd. Ukázka záznamu je ke stažení v odkazech. https://uloz.to/!VhgBDKoUX8iN/2019-0331-071401-mp4https://uloz.to/!sGL8lOn8cPAn/2019-0401-044345-mp4 Cenu neprozradím - byl to dárek k narozkám. xiaomi_yi_dashcam_manual_cz.pdf Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 no ja ho mel na podzim z OBI - jen nevim jestli sem udelal neco spatne - travnik to neprovzdusnilo ale totalne znicilo neni na obnovu travniku vhodne neco jineho ?? ja mel noze - prej na provzdusneni jsou jen dratove segmenty Citovat
Péťa Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 Používám také nože - 2x ročně. Ono se to pravidelným používáním zlepší. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 ja v pulce vertikutace zjistil ze 3 noze jsou ohle takze to fungovalo jak kultivator u VARI ale duvod zalozit novej travnik Citovat
Milan+ Odesláno 1. duben 2019 Odesláno 1. duben 2019 před 19 minutami, Péťa napsal: Používám také nože - 2x ročně. Ono se to pravidelným používáním zlepší. Nemáš náhodou i pera na výměnu? Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Dnes jsem byl u zubaře a u souseda zeptat se jestli by mi nechal dvě kolečka písku. Vzal jsem sebou dvě klubový samolepky, který jsem mu dal. Dnes přivezl domů 407SW 2.2i, v garáži opravuje 306break 1.6 před STK, brzdy, výfuk apod. 307SW 1.6i má v servise a tak přivezl další. Jo a v zahradě stojí ještě rozebraná 806ka. Tak když toho má tolik, tak snad dvě samolepky nečlenovi nejsou trestný čin. Míla72 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 A že jsi ho ještě nepřesvědčil aby šel taky sem do klubu,když už má takovej vozovej park Míla72 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Třeba k tomu ještě dojde. Je to cca 60ti letý chlap. Citovat
RichVa Odesláno 3. duben 2019 Odesláno 3. duben 2019 Tak dnešek začal pěkně zostra. Ráno v 5:15 jako vždy vstanu, jdu na WC, spláchnu - a mísa neodtekla. Tak si říkám co jsem asi děje vytáhl zvon a řádně prošťoural. Vše odteklo jak má a s pocitem dobře vykonané práce šel vedle do koupelny konat ranní hygienu a nestačil se divit - obsah odvedle byl ve vaničce sprchového koutu. Z manželky vylezlo, že když ráno byla v koupelně, něco zahučelo stoupačkama. Na vysvětlenou bydlíme v prvním (nejnižším) patře šestipatrového paneláku. Takže závada jasná - někomu nad námi se povedlo cosi spláchnout a ucpat hlavní rouru hned v prvním kolenu pod mým bytem Takže začal boj s časem, než se někomu nahoře povede spláchnout další nálož do odpadu, protože fyzikální zákon o spojitých nádobách je neúprosný a naše sprchová vanička se rázem stala nejnižším místem pro odtok odpadu z celé stoupačky. Krásná vyhlídka. Vzhledem k času nad námi nikdo neotevíral, tak jsem jen vykýbloval obsah vaničky, pomodlil se aby nikdo nevstával a odvezl manželku a sebe do práce. Tam zařídil nejnutnější a přitom obvolával známé i neznámé instalatéry v okolí. Naštěstí se povedlo a jeden slíbil rychlý příjezd. Takže z práce domů, oběhnout horní partaje už úspěšněji. Nicméně přece jen se někomu povedlo něco pustit dolů takže opět vykýblování vaničky aby náhodou nepřetekla a nebylo to horší. Něco před osmou se objevil kýžený odborník s velkým perem a už to šlo ráz na ráz a ucpávku prorazil. A k překvapení vypadly zbytky voňky na záchod (asi tam byla celá, ale pero s ní fest zacvičilo) - holt se někomu utrhla. Taková blbost a tak veselo . Jo a pak jsem mohl i dokonce lehce oslavit dnešní svátek pavelu96, OK406 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.