Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl jsem Ti dát palec nahoru, že se v neděli nedělá a ty si to pokazíš sečením. Já jsem hlavně toho názoru, že v neděli se nedělá sousedům rámus ;)

I když u nás to momentálně neplatí, protože kousíček od nás máme nové sousedy a ti si předělávají barák ku obrazu svému. Ale u nich to chápu, chtějí bydlet.

Odesláno (upraveno)

Víkend se povedl. Až tak, že mě bolí nohy, jak jsem si odvykl přes zimu chodit a něco dělat. Ale nohu musím rozhýbat. V pátek jsem nechal dojet automat kotel na uhlí, aby přes noc vystydl a včera jsem ho vyčistil. Dal do něho rošt a zatopil navečer dřevem. Potom přijeli kamarádi, něco jsme popili, @Zůzaogrilovala na elektrice výborný maso. Dneska bylo taky krásně, tak rehabilitační procházka s mladým a odpoledne jsme se jeli letos poprvé podívat ke tchánovic na zahradu na rybičky. Běháním po zahradě vyčerpaný Vašek cestou domů usnul. :super

IMG_20190331_154848.jpg

IMG_20190331_165631.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 2 hodinami, Gabriel 307 napsal:

Dělám údržbu akvárek . :D

Také tak  :papa   Doplnění stavu ryb , velké zahradničení , ukotvení "Avatarů" , vyčistění filtrů a znovu napustit do plna. A ty mrchy parmičky mi polovinu nově zasazených rostlin zase vyryly a plavalo to na hladině  :bacha

Odesláno
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

Také tak  :papa   Doplnění stavu ryb , velké zahradničení , ukotvení "Avatarů" , vyčistění filtrů a znovu napustit do plna. A ty mrchy parmičky mi polovinu nově zasazených rostlin zase vyryly a plavalo to na hladině  :bacha

:papa  Konečně červené kytky jdou do červena. :D Rybičky budu doplňovat až to akva(54L) bude z části jako to 20L. . . . ještě tam chci jednu rostlinu kterou zítra objednám. Ve 20L jsou 4x krevetka japonská a 10 bornejek a v 54L se někde schovává cca 15 modrých neonek. Pomalu zvyšuji intenzitu světla a prodlužuji čas.

56414086_10216475026326921_8695120321058963456_n.jpg

Odesláno
před 10 hodinami, Scratch napsal:

A jeste jsi potkal klubaka 😍

No to je pravda, ale to patří jinam - tak to tam zapiš :papa

Odesláno

Přes víkend jsem nainstaloval novou kameru (viz pdf) a oproti předchozím mě tedy hodně překvapila jak kvalitou a to i v noci a dalšími funkcemi jako třeba ADAS a pohodovým spárováním s mobilem a pak možností kameru z mobilu ovládat - nastavení, přehrávání atd. Ukázka záznamu je ke stažení v odkazech.

https://uloz.to/!VhgBDKoUX8iN/2019-0331-071401-mp4
https://uloz.to/!sGL8lOn8cPAn/2019-0401-044345-mp4

Cenu neprozradím - byl to dárek k narozkám. 

xiaomi_yi_dashcam_manual_cz.pdf

Odesláno

no ja ho mel na podzim z OBI - jen nevim jestli sem udelal neco spatne - travnik to neprovzdusnilo ale totalne znicilo
neni na obnovu travniku vhodne neco jineho ??
ja mel noze - prej na provzdusneni jsou jen dratove segmenty

Odesláno
před 19 minutami, Péťa napsal:

Používám také nože - 2x ročně. Ono se to pravidelným používáním zlepší.

Nemáš náhodou i pera na výměnu? 

Odesláno

Dnes jsem byl u zubaře a u souseda zeptat se jestli by mi nechal dvě kolečka písku. Vzal jsem sebou dvě klubový samolepky, který jsem mu dal. :) Dnes přivezl domů 407SW 2.2i, v garáži opravuje 306break 1.6 před STK, brzdy, výfuk apod. 307SW 1.6i má v servise a tak přivezl další. Jo a v zahradě stojí ještě rozebraná 806ka. :D Tak když toho má tolik, tak snad dvě samolepky nečlenovi nejsou trestný čin. :D:papa

Odesláno

Tak dnešek začal pěkně zostra. Ráno v 5:15 jako vždy vstanu, jdu na WC, spláchnu - a mísa neodtekla. Tak si říkám co jsem asi  děje vytáhl zvon a řádně prošťoural. Vše odteklo jak má a s pocitem dobře vykonané práce šel vedle do koupelny konat ranní hygienu  a nestačil se divit - obsah odvedle byl ve vaničce sprchového koutu. Z manželky vylezlo, že když ráno byla v koupelně, něco zahučelo stoupačkama. Na vysvětlenou bydlíme v prvním (nejnižším) patře šestipatrového paneláku. Takže závada jasná - někomu nad námi se povedlo cosi spláchnout a ucpat hlavní rouru hned v prvním kolenu pod mým bytem 😞

Takže začal boj s časem, než se někomu nahoře povede spláchnout další nálož do odpadu, protože fyzikální zákon o spojitých nádobách je neúprosný a naše sprchová vanička se rázem stala nejnižším místem pro odtok odpadu z celé stoupačky. Krásná vyhlídka. Vzhledem k času nad námi nikdo neotevíral, tak jsem jen vykýbloval obsah vaničky, pomodlil se aby nikdo nevstával a odvezl manželku a sebe do práce. Tam zařídil nejnutnější a přitom obvolával známé i neznámé instalatéry v okolí. Naštěstí se povedlo a jeden slíbil rychlý příjezd. Takže z práce domů, oběhnout horní partaje už úspěšněji. Nicméně přece jen se někomu povedlo něco pustit dolů takže opět vykýblování vaničky aby náhodou nepřetekla a nebylo to horší. 

Něco před osmou se objevil kýžený odborník s velkým perem  a už to šlo ráz na ráz a ucpávku prorazil. A k překvapení vypadly zbytky voňky na záchod (asi tam byla celá, ale pero s ní fest zacvičilo) - holt se někomu utrhla. Taková blbost a tak veselo 😞 . Jo a pak jsem mohl i dokonce lehce oslavit dnešní svátek 🙂 

7e0899cb-ae83-4283-a95a-210bbb0089bc.jpg.2198c0dfe4d21f559156a7c33de562a3.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...