Medvěd Odesláno 15. květen 2015 Odesláno 15. květen 2015 Dneska jsem do 12 hodin v Trutnove. Pak do Prahy a kolem 16 hodiny smer Liberec Citovat
Marcel00 Odesláno 15. květen 2015 Autor Odesláno 15. květen 2015 odniesol som plazmovy TV 42" uhlopriecka do fakultnej nemocnice pre deti. Citovat
vendelinek Odesláno 16. květen 2015 Odesláno 16. květen 2015 tak u nás je smutek,přijeli jsme k babičce a bylo nám oznámeno,že náš mazel odpočívá v pokoji v nebíčku bydlil u babičky skoro 9 let ,ještě tady s námi klidně mohl být nějaký rok,nebyl nijak nemocný,byl stále čilý a veselý a furt vyžadoval pozornost,byl hravý,a vždycky v sobotu už nás čekal u vrat když jsme měli přijet,pravděpodobně ho srazilo nějaké auto Citovat
punkac Odesláno 16. květen 2015 Odesláno 16. květen 2015 To mě mrzí, přesně takovouhle fenku měla babička, vydržela 14 let. Tenhle vypadá, že za mlada byl hodně krmen mlékem, na fotce je na jezevčíka dost velký Citovat
morepower Odesláno 16. květen 2015 Odesláno 16. květen 2015 tak sem dorazil dneska ze srazu, byl sem jen na čumendu a bylo to fajn Na podzim prej v telči, tak se těšim už teď, že to nebude na otočku Citovat
vendelinek Odesláno 16. květen 2015 Odesláno 16. květen 2015 To mě mrzí, přesně takovouhle fenku měla babička, vydržela 14 let. Tenhle vypadá, že za mlada byl hodně krmen mlékem, na fotce je na jezevčíka dost velký Tento jezevcik byl cistokrevna vyslechtena dlouhosrsta rasa na vystavy ,je vetsi oproti jinym jezevcikum Citovat
Almanil Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 tak sem dorazil dneska ze srazu, byl sem jen na čumendu a bylo to fajn Na podzim prej v telči, tak se těšim už teď, že to nebude na otočku Teď jsem vstal a říkal jsem si, že tady není ta fajnová 306.[emoji1] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 (upraveno) ráno do obchodudopoledne tuning na Evine - dostala malý ukazatýlek a saxina detuzing - snažit se obrousit nepovedený nástřik na repro krytkách a vydechách topení od původního majitele a náhled jak asi budou vypadat kola co sme k autu dostali Upraveno 17. květen 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
FrantaCV Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Posekal jsem travní prales na zahradě a teď rovnám fotky a videa ze srazu - bude ke stažení na "Stahuj.cz" odkaz sem samozřejmě dám. Citovat
MilanF1 Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Dneska jsem dodělal dlaždice kolem zahradního domku. Bohužel úhly nejsou pravidelné, proto se často řezalo. Účelem bylo aby tam nerostla tráva a dalo se tam občas projít. A ještě slíbené foto regálu z minulého týdne. Citovat
agresssor Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Milane co budete dava na ten regal ? Mit tam palubky mi prijde jako slaby . Nekritizuju jen se ptam Citovat
MilanF1 Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Pravda, jsou slabé, ale jsou přišroubované po 60 cm. Budou tam drobnosti kolem zahrady, zatížení polic bude v řádu několika kg. To palubky musí vydržet. Citovat
morepower Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 koukám, že nemáš spáry mezi dlaždicema ničim vysypaný, smíchej si písek s cementem 4:1, vysyp tím ty spáry a nech to "zapršet", jednak ti mezi neporoste nic a jedna budou pěkně sedět a bez násilí. pokud bys je potřeboval dostat pryč, půjde to bez problému Citovat
OK406 Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Dneska jsem věřil našim hokejistům v bronz. Bohužel . Tak to v hokeji chodí. Tak snad za rok i s Jardou a dalšími .......... Citovat
MilanF1 Odesláno 17. květen 2015 Odesláno 17. květen 2015 Ano, spáry vysypu, to je jasné. Na podzim jsem dělal betonovou terasu, tam jsem si dal mnohem více záležet a vypadá skoro jak od profíka, ten podobnou terasu dělal sousedce. Citovat
Vvitty Odesláno 18. květen 2015 Odesláno 18. květen 2015 Tak jsem cast nedelniho odpoledne stravil na zdravem vzduchu venku a konecne opravil narustajici seznam drobnych nedostatku na GTIcku :-) Ted uz na seznamu zustavaji jen ty ktere se vyresi predanim klicku a auta Trnkosovi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.