Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak u nás je smutek,přijeli jsme k babičce a bylo nám oznámeno,že náš mazel odpočívá v pokoji v nebíčku :fnuk  :fnuk  :fnuk

bydlil u babičky skoro 9 let ,ještě tady s námi klidně mohl být nějaký rok,nebyl nijak nemocný,byl stále čilý a veselý a furt  vyžadoval pozornost,byl hravý,a vždycky v sobotu už nás čekal u vrat když jsme měli přijet,pravděpodobně ho srazilo nějaké auto :(

post-7148-0-88929600-1431785326_thumb.pn

Odesláno

To mě mrzí, přesně takovouhle fenku měla babička, vydržela 14 let. Tenhle vypadá, že za mlada byl hodně krmen mlékem, na fotce je na jezevčíka dost velký

Odesláno

To mě mrzí, přesně takovouhle fenku měla babička, vydržela 14 let. Tenhle vypadá, že za mlada byl hodně krmen mlékem, na fotce je na jezevčíka dost velký

Tento jezevcik byl cistokrevna vyslechtena dlouhosrsta rasa na vystavy ,je vetsi oproti jinym jezevcikum

Odesláno

tak sem dorazil dneska ze srazu, byl sem jen na čumendu a bylo to fajn :D

Na podzim prej v telči, tak se těšim už teď, že to nebude na otočku :cool:

Teď jsem vstal a říkal jsem si, že tady není ta fajnová 306.[emoji1]
Odesláno (upraveno)

ráno do obchodu
dopoledne tuning na Evine - dostala malý ukazatýlek

14IMG_20150517_115220.jpg

a saxina detuzing - snažit se obrousit nepovedený nástřik na repro krytkách a vydechách topení od původního majitele a náhled jak asi budou vypadat kola co sme k autu dostali

11058753_834955616539455_291483311206086

kkk_1.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Posekal jsem travní prales na zahradě a teď rovnám fotky a videa ze srazu - bude ke stažení na "Stahuj.cz" odkaz sem samozřejmě dám.

Odesláno

Dneska jsem dodělal dlaždice kolem zahradního domku. Bohužel úhly nejsou pravidelné, proto se často řezalo. Účelem bylo aby tam nerostla tráva a dalo se tam občas projít. 

post-11790-0-96614900-1431880974_thumb.j

post-11790-0-42736000-1431880984_thumb.j

A ještě slíbené foto regálu z minulého týdne.

post-11790-0-74913000-1431881060_thumb.j

Odesláno

Pravda, jsou slabé, ale jsou přišroubované po 60 cm. 

Budou tam drobnosti kolem zahrady, zatížení polic bude v řádu několika kg. To palubky musí vydržet. 

Odesláno

koukám, že nemáš spáry mezi dlaždicema ničim vysypaný, smíchej si písek s cementem 4:1, vysyp tím ty spáry a nech to "zapršet", jednak ti mezi neporoste nic a jedna budou pěkně sedět a bez násilí. pokud bys je potřeboval dostat pryč, půjde to bez problému :super

Odesláno

Ano, spáry vysypu, to je jasné. 

Na podzim jsem dělal betonovou terasu, tam jsem si dal mnohem více záležet a vypadá skoro jak od profíka, ten podobnou terasu dělal sousedce. ;)

Odesláno

Tak jsem cast nedelniho odpoledne stravil na zdravem vzduchu venku a konecne opravil narustajici seznam drobnych nedostatku na GTIcku :-) Ted uz na seznamu zustavaji jen ty ktere se vyresi predanim klicku a auta Trnkosovi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...