Klemoň Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 (upraveno) před 1 hodinou, StibTo napsal: před 4 hodinami, Sawoy napsal: ... a přes 1700 palců asi nemáš pro nic za nic. To mi připomnělo můj dobrý pocit, když vidím svoje opalcování. Pochopil jsem z toho, že tu lidi asi moc neštvu a to mne opravdu těší. Vím, že se moje názory nemusí libit každému, ale já také s každým názorem nesouhlasím - to je OK a tak to má být Upraveno 23. červenec 2018 uživatelem Klemoň Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Klemoňu mam pres 3000 palcu a vim ze tu jsou lidi ktere vylozene seru o palcich to neni Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Jo jo Peťane , máš pravdu. Mne si taky vyloženě nasral , jak jsi mi nepomohl s tou koupí auta Dal bych ti hned 7 palců dolu, ale to nejde Ale jak jsem psal, je mi jasné, že se taky každému nelíbím. Ale ten poměr na 759 přispěvků 527 palců mne opravdu těší. Vím, že jsem dostal i pár palců dolů, např. od tvého Mercedes jmenovce (abych nejmenoval ) a dost mne to mrzelo. Ale pak jsme si vysvětlili, že palec dolů vnímám jinak než on a bylo to OK. A jak správně píšeš - o palcích to není . . . takže pozdravuj paní V. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Dneska další pokračování naší okenní anabáze Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 v nedeli sem nenastaroval (pomale priprabvy na STK u 2,5 leteho lezaka) dnes sem pod to lehl a cerpadlo v nadrzi zadrene - asi puvodni a mozna 200 tisic pak sem to kuchnul a nasel sem tam ulamane kousky cehosi z vrtulky co se zaseklo mezi pohyblivyma castma cerpadylka Citovat
RichVa Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 (upraveno) Tak jsem si to dneska šinul na chalupu, chystal se odbočit za Strakonicemi z I/4 doleva, proti kolona aut ze Šumavy, takže do levého pruhu a zpomalit. A najednou koukám z očí do očí d*****i na motorce. Měl asi naspěch a tak mu nějak nevadilo že předjíždí kolonu odbočovacím pruhem z protisměru. Naštěstí dvě auta co mě předjížděly zprava tak zareagovaly a udělaly mi místo abych mu mohl uhnout vpravo. Ten moula byl asi tak vykulenej, že si někdo dovolil jet do odbočovacího pruhu, že jen lehce naznačil úhybný manévr. Kdyby to bylo o vteřinu později, tak už bych stál v křižovatce a se stojícím autem se blbě manévruje. Pak bychom byly v zprávách na Nové (na té křižovatce už dvojítý křížek je) Bohužel mi palubní kamera umřela a už rok se dokopávám k pořízení jiné. Asi je na čase. Takže obrázek jen z map seznamu. https://mapy.cz/zakladni?x=13.9149147&y=49.2327981&z=17&pano=1&pid=18056108&yaw=3.157&fov=1.257 No já si jen pěkně zanadával (aby to bylo správně "Co jste dnes udělali") Upraveno 23. červenec 2018 uživatelem RichVa Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 u takového motorkáře je to jen otázka času Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Tak dnes hotovo,odsekany betony po úroveň budoucích obrubníků,už jen obrousit flexou,základová,vrchní mechová zelená 2x,poté štěrk,beton a budou se dávat obrubníky Citovat
Hafity Odesláno 23. červenec 2018 Odesláno 23. červenec 2018 Prosím o postupnou fotodokumentaci, abych měl nějakou tu "inšpiranc".... A samozřejmě ať se dílo daří Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. červenec 2018 Odesláno 24. červenec 2018 Tak na dnešek jsem byl na noční dnes jdu znova. Takže dnes se tak nějak jako že povaluju mezi nočníma. Citovat
Sawoy Odesláno 24. červenec 2018 Odesláno 24. červenec 2018 Dnes národopisný výlet Netolice - zámek Kratochvíle - Vodňany - Bavorov - Husinec - Vimperk - Prachatice cca 200 km. Oběd ve Vimperku ve čtyřech potvrdil nedávný OT že "děti jsou luxus", ale vynikající grilovaný losos se salátem a opečenou bagetkou stříknutou oliváčem a lehounce máznutou česnekem stál zato. A ochotná a i v tom vedru příjemná a milá obsluha si to kilčo dýška zasloužila. Takže za litr. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. červenec 2018 Odesláno 25. červenec 2018 Po noční, dopo jsem se byl domluvit u kámoše na zápůjčce dodávky. Na někdy až budou ruce na práci potřebuju od ségry přestěhovat nějaký bordel na spálení. teď trochu relaxuju po obědě a psychicky se připravuju na domácí práce. Nějak jsem poslední dobou podcenil úklid a mám to tady jak když bouchne menší bomba. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. červenec 2018 Odesláno 25. červenec 2018 dopoledne telefon ze se mam dostavit na oddelelni policie v Kutne Hore - ze k nim prislo udani o dopravni nehode ze dne 24.7 z Ulice Letenske sady Praha 7 tak sem v 16.00 prijel frajer dorazil od nehody kolem 17.10 - nafotil si auto a sly jsme na sluzebnu podat vysvetleni no proste prdel litera pres 2 stranky a ve finale vyvraceny stromek a na aute ani skrabnuti - policajt pronesl vetu ve smyslu ze to je picovina ale zaznamenat pro prazaky se to musi v protokolu z Prahy byl cas cca 16.30 pritom do stromku jsem najel asi v poledne a v uvadene dobe sem byl skoro 2 hodiny doma a vrtal sem se v jedne 308 SW Citovat
Lihous Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Slava zase nejaky problem na aute - uz jsem si myslel ze budeme jen jezdit .... Stacilo se projet na Suchy vrch tam a zpet nekolik rychlejsich predjeti a .... Mame utrzeny silentblok na ramenu meneny snad dva max tri mesice zpatky - vice mene plna guma a ono to mame komplet utrzene - uz na Suchem vrchu me prislo ze auto nezataci jak by melo / do leva / tak se objednalo cele rameno a uvidime .... :) Citovat
RichVa Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 Dnes vyměněno čerpadlo ostřikovačů a pak po včerejším mytí naleštěno a navoskováno . Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. červenec 2018 Odesláno 27. červenec 2018 dnes ?? radsi ani nemluvit pracovne kdy v praze to vypadalo jak v tropech sotva sem se podival na praci byl sem durch spoceny cesty celkem v pohode - trasa celkem taky az na par neukaznenych turistu (a prazskych taxikaru) kteri ani po upozorneni klaksosen se nehly z mista a ve finale mi praslo druhe pero na dodavce - cca 3 mesice zpatky prave zadni - dnes leve zadni Citovat
vendelinek Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Dnes po ránu relativně brzo vstal,udělal jsem oběd najel jsme se s synem a jeli odvizt oběd mamice do práce a pak ještě k dědovi oběd na chalupu a teď už odpočívám po umytí nádobí,večer jdu na noční tak uk jsem vodorovně a trochu schrupnu Špizi s bram kaší a okurkový salat ☺ Vůbec to nebylošparnym Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 (upraveno) Včera mi opět prasklo péro (na sluzebaku ale pro změnu to druhé) Tak sem dojezdil to nejnutnější a hurá domů na D11 na me koukali a ukazovali palec nahoru jako že frajer nalozenej Dnes jen cesta do obchodů mountfield filtry do bazénu nemaj Obi vůbec nemaj Tesco neznaj tak sem aspon nakoupil na oběd a teď sedím venku pod pergolou a cistim a cistim bazen jak debil furt dokola protoze je buď zelenej nebo zakalenej. K veceru ma dojet taťka pro děti. Zítra odjíždí na prázdniny A když bude nálada tak asi TPCA Beat Fest na kmochove ostrově kde by večer měly zahrát skupiny žlutý pes a no name Upraveno 28. červenec 2018 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Zodiak Odesláno 28. červenec 2018 Odesláno 28. červenec 2018 Dnes jsme protáhli Burgmana na trase Nechanice - Nový Byžov - Stříbrnice - Dobrá Voda - Hořice - Zvičina - Dvůr Králové - apod. Vsjo v porjadke, ale baba začla doma srat. Report zítra, pokud to přežiju. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.