Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, StibTo napsal:
  před 4 hodinami, Sawoy napsal:

... a přes 1700 palců asi nemáš pro nic za nic. 

To mi připomnělo můj dobrý pocit, když vidím svoje opalcování. Pochopil jsem z toho, že tu lidi asi moc neštvu a to mne opravdu těší. Vím, že se moje názory nemusí libit každému, ale já také s každým názorem nesouhlasím - to je OK a tak to má být :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Jo jo Peťane , máš pravdu. Mne si taky vyloženě nasral , jak jsi mi nepomohl s tou koupí auta :D     Dal bych ti hned 7 palců dolu, ale to nejde :bacha

Ale jak jsem psal, je mi jasné, že se taky každému nelíbím.  Ale ten poměr na 759 přispěvků 527 palců mne opravdu těší. Vím, že jsem dostal i pár palců dolů, např. od tvého Mercedes jmenovce (abych nejmenoval :D) a dost mne to mrzelo.

Ale pak jsme si vysvětlili, že palec dolů vnímám jinak než on a bylo to OK. A jak správně píšeš - o palcích to není . . .  takže pozdravuj paní V. :papa

Odesláno

v nedeli sem nenastaroval (pomale priprabvy na STK u 2,5 leteho lezaka) dnes sem pod to lehl a cerpadlo v nadrzi zadrene - asi puvodni a mozna 200 tisic
pak sem to kuchnul a nasel sem tam ulamane kousky cehosi z vrtulky co se zaseklo mezi pohyblivyma castma cerpadylka

37643397_2281646125209199_1689160957630087168_n.jpg

37746600_1773436149358059_9096238784395083776_n.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak jsem si to dneska šinul na chalupu, chystal se odbočit za Strakonicemi z I/4 doleva, proti kolona aut ze Šumavy, takže do levého pruhu a zpomalit.

A najednou koukám z očí do očí d*****i na motorce. Měl asi naspěch a tak mu nějak nevadilo že předjíždí kolonu odbočovacím pruhem z protisměru. Naštěstí dvě auta co mě předjížděly zprava tak zareagovaly a udělaly mi místo abych mu mohl uhnout vpravo. Ten moula byl asi tak vykulenej, že si někdo dovolil jet do odbočovacího pruhu, že jen lehce naznačil úhybný manévr. 

Kdyby to bylo o vteřinu později, tak už bych stál v křižovatce a se stojícím autem se blbě manévruje. Pak bychom byly v zprávách na Nové (na té křižovatce už dvojítý křížek je)

Bohužel mi palubní kamera umřela a už rok se dokopávám k pořízení jiné. Asi je na čase. 

Takže obrázek jen z map seznamu.

https://mapy.cz/zakladni?x=13.9149147&y=49.2327981&z=17&pano=1&pid=18056108&yaw=3.157&fov=1.257

No já si jen pěkně zanadával (aby to bylo správně "Co jste dnes udělali")

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Tak dnes hotovo,odsekany betony po úroveň budoucích obrubníků,už jen obrousit flexou,základová,vrchní mechová zelená 2x,poté štěrk,beton a budou se dávat obrubníky:cool:

IMG_20180723_211334.jpg

IMG_20180723_211345.jpg

Odesláno

Dnes národopisný výlet Netolice - zámek Kratochvíle - Vodňany - Bavorov - Husinec - Vimperk - Prachatice cca 200 km. Oběd ve Vimperku ve čtyřech potvrdil nedávný OT že "děti jsou luxus", ale vynikající grilovaný losos se salátem a opečenou bagetkou stříknutou oliváčem a lehounce máznutou česnekem stál zato. A ochotná a i v tom vedru příjemná a milá obsluha si to kilčo dýška zasloužila. Takže za litr.

IMG_20180724_144557.jpg

IMG_20180724_150753.jpg

Odesláno

Po noční, dopo jsem se byl domluvit u kámoše na zápůjčce dodávky. Na někdy až budou ruce na práci potřebuju od ségry přestěhovat nějaký bordel na spálení. teď trochu relaxuju po obědě a psychicky se připravuju na domácí práce. Nějak jsem poslední dobou podcenil úklid a mám to tady jak když bouchne menší bomba.

Odesláno

dopoledne telefon ze se  mam dostavit na oddelelni policie v Kutne Hore - ze k nim prislo udani o dopravni nehode ze dne 24.7 z Ulice Letenske sady Praha 7
tak sem v 16.00 prijel frajer dorazil od nehody kolem 17.10 - nafotil si auto a sly jsme na sluzebnu podat vysvetleni

no proste prdel litera pres 2 stranky a ve finale vyvraceny stromek a na aute ani skrabnuti - policajt pronesl vetu ve smyslu ze to je picovina ale zaznamenat pro prazaky se to musi

v protokolu z Prahy byl cas cca 16.30 pritom do stromku jsem najel asi v poledne a v uvadene dobe sem byl skoro 2 hodiny doma a vrtal sem se v jedne 308 SW

Odesláno

Slava zase nejaky problem na aute - uz jsem si myslel ze budeme jen jezdit ....
Stacilo se projet na Suchy vrch tam a zpet nekolik rychlejsich predjeti a ....
Mame utrzeny silentblok na ramenu meneny snad dva max tri mesice zpatky - vice mene plna guma a ono to mame komplet utrzene - uz na Suchem vrchu me prislo ze auto nezataci jak by melo / do leva /
tak se objednalo cele rameno a uvidime .... :)

Odesláno

dnes ?? radsi ani nemluvit
pracovne kdy v praze to vypadalo jak v tropech sotva sem se podival na praci byl sem durch spoceny
cesty celkem v pohode - trasa celkem taky az na par neukaznenych turistu  (a prazskych taxikaru) kteri ani po upozorneni klaksosen se nehly z mista
a ve finale mi praslo druhe pero na dodavce - cca 3 mesice zpatky prave zadni - dnes leve zadni

Odesláno

Dnes po ránu relativně  brzo vstal,udělal jsem oběd najel jsme se s synem a jeli odvizt  oběd mamice do práce a pak ještě k dědovi oběd  na chalupu a teď už odpočívám po umytí nádobí,večer jdu na noční tak uk jsem vodorovně a trochu schrupnu

Špizi s bram kaší a okurkový salat  ☺

Vůbec to nebylošparnym

20180728_082053.jpg

20180728_123813.jpg

Odesláno (upraveno)

Včera mi opět prasklo péro (na sluzebaku ale pro změnu to druhé) 

Tak sem dojezdil to nejnutnější a hurá domů na D11 na me koukali a ukazovali palec nahoru jako že frajer nalozenej 

Dnes jen cesta do obchodů

mountfield filtry do bazénu nemaj

Obi vůbec nemaj 

Tesco neznaj tak sem aspon nakoupil na oběd a teď sedím venku pod pergolou a cistim a cistim bazen jak debil furt dokola protoze je buď zelenej nebo zakalenej. K veceru ma dojet taťka pro děti. Zítra odjíždí na prázdniny 

A když bude nálada tak asi TPCA Beat Fest na kmochove ostrově kde by večer měly zahrát skupiny žlutý pes a no name 

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Dnes jsme protáhli Burgmana na trase Nechanice - Nový Byžov - Stříbrnice - Dobrá Voda - Hořice - Zvičina - Dvůr Králové - apod. Vsjo v porjadke, ale baba začla doma srat. Report zítra,  pokud to přežiju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...