Milan+ Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Mě se trošku svezla frička,když jsem si chystal matroš. Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Dneska v 5.30 jsem valil do Budějic, abych zase v 8 jel zpět do Prahy - odpoledne s rektorem na rautu na VŠZ (losos, řízečky, bramborový salát, chlebíčky .... samá Ňamina).O weekendu jsem byl u Jindřichova Hradce. V sobotu jsme byli s partou na Lanštejně - provázela nás přímo kastelánka a byly přístupné i prý běžně nepřístupné sklepy. No a když jsme kupovali lístky (rodinná za 185,- Kč), zjistili jsme, že právě probíhá víkend jihočeských památek a že na tuto vstupenku můžeme navšívit asi 10 památek. V neděli jsme tedy jeli na Hlubokou a opravdu jsme měli prohlídku Hluboké zdarma. Část party ještě jela na Zvíkov - my jsme usoudili, že by toho měl prcek už plné kecky a tak jsme se raději přesunuli do hlubocké ZOO a cestou do Prahy se zastavili ještě v Purkarci, kam jsem jezdil ještě před částečným zatopením na chalupu k tetě. Citovat
Milan+ Odesláno 21. duben 2015 Odesláno 21. duben 2015 Dnes odpo jsem to proseděl na chýře a mám tam tři stehy a tetanovku k tomu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 a tu tetanovku taky do prstu joooooooo :D tak to ja vcera nedelal vubec nic, krom opravy motokufru , no a dneska nebudu taky delat nic, protoze to jeste nemam hotove ze vcerejska ne, asi se dneska pustim do dalsi vymeny osvetleni, at to tu v sobotu az prijedou gratulanti, mame hezci Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Já byl včera opět v lese a dnes jsem poněkud rozlámanej. Soused prodal les firmě, ta ho vytěžila a náš je teď odkrytej a podíval se do něho vítr. Citovat
FrantaCV Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Dnes odpo jsem to proseděl na chýře a mám tam tři stehy a tetanovku k tomu. Aaaaau - to mohlo i bolet. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Po dvouch odpoledních které mě nějak zmohli jsem se ráno musel před 9 exhumovat. Zjistil jsem že bych něco snědl ale v lednici z hladu oběšená myš. Tak jsem zajel na rychlý nákup do Lidlu kde jsem se chystal koupit brusný papíry na malou brusku a nějak jsem je nemohl najít už už jsem chtěl začít dělat vyrvál že to není možný že za dvě hodiny od otevření nemaj slibované zboží. Tento povyk místo mě ztropil jakýsi důchodce s tím že chtěl koupit pokosovou pilu a oni ji nemají. Šoumen od ochranky mu taktně vysvětlil že bude až zítra a tudíž že si bude muset doma od babičky vyškemrat novou propustku. Pak jsem čekal až dojede DPD se zásilkou od badisáka a tak nějak jsem zbytek dne poflakoval. Citovat
Guest servisman Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Tak po dlouhé době jsem navštívil holiče a jsem spokojen. Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Prolezl jsem 3 ruzne kramy s oblecenim a koukal po svatebnim obleku Citovat
vendelinek Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Prolezl jsem 3 ruzne kramy s oblecenim a koukal po svatebnim obleku Held Tomasi, nemas trebas horecku? To jdes Sam sobe? Promyslel sis to poradne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 vendelinek aspon si to po sobe precti clovece to je hrozny ... sam sobe ? jestli jdu ? asi jsi myslel "sam od sebe" ? Citovat
Péťa Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Myslel asi, jestli jdeš na vlastní svatbu Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 Aha. Jj budeme se brat v zari... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. duben 2015 Odesláno 22. duben 2015 (upraveno) dopoledne jsem odpočíval a plánoval co budu(mám) udělat pak jsem odvezl starou pračku na sběrný dvůr,zajel koupit věci co potřebuji na "repas" dětského kola,byl s Magdou na kafe u sousedky,zajel koupit pár drobností do Tesca (Přema ),za "asistence" Šimona rozebral dětské kolo které potřebuji spravit,nakonec jsem udělal palačinky z 1,5L mléka(slušná porce palačinek) a vysprchoval a uložil Šimona do postele a teď jsem tady edit: a objednal si adapter na "dual SIM" do Note 4 Upraveno 22. duben 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Mas hezky termin Tome , tak aby vyslo pocasko jako nam Tome vim ze to je docela palba ale Blazek je proste aspon pro mne uplne super. no a dneska se chystam vyklidit bordel, nalozit to a odvezt opet na sberak, pak nejaky pifko s kamosem, a pak uvarit gulasek na sobotu Citovat
oddie Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 Ad oblek - když jsem naposledy kupoval oblek a potřeboval i jiné oblečení, udělali jsme si kvůli tomu výlet do Londýna. Sice opruz a zabitý víkend, ale i po započítání cesty a ubytování cena pořád o dost nižší než tady, a kvalita absolutně nesrovnatelná s tím zdejším předraženým secondhandem, materiály, provedením i střihy. Nevěřil bych, jak propastný to může být rozdíl. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 mam kamose v londyne a rikal mi ze uz takovy rozdil neni. Nevim, neverim tomu, protoze to co nabizej mistni hadrarny je proste sila.... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. duben 2015 Odesláno 23. duben 2015 v 10.30 me po nocni vzbudilo DPD dovezlo mi plaste, duse a zadni prehazovacku na jizdni kolonahozeny plaste na kola jen lednickovej kompresor mel jaksi problem ten autoventilek prefouknout prehazovacku asi zitra a od pondelka sportem k trvale invalidite Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.