Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem zatím zatopil, uklidil v garáži, protože je vlek pryč. Vyházel nepotřebný bordel, zadělal díru v jezírku, snad už poslední a nakonec koukal na místní dobrovolňáky. :D Vždy před zimou čistí po vsi propustky.

6f80284c21988f39517a3fad07cbf5be.jpg

352203078e2097109529883a0c342df2.jpg

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Počasí bylo celkem slušný, tak jsem taky konečně přehodil kola a nachystal auto na zimu. Ještě tada musím vyměnit olej než začnou mrazy.

Odesláno (upraveno)

odpoledne mala prochazka k LABI s detmi a psi
trochu se to protahlo na 7,5km :D
deti tuhy
psi knuci ze je boli tlapky
a o nas radsi ani nemluvit

EDIT: pri te prilezitosti sem zjistil ze kdyz mam zapnutou GPS nebo snad i pres WIFI mi to zobrazuje casovou osu na google maps (nepouzivam je vubec)
takze pulka svetle trasy je skutecna

to tmavy nevim ale na tech mistech sem opravdu byl - jen trasa "nesedi"

trasa.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Dopoledne jsem zajel na vrakáč a sice jsem si vymontoval, co bylo potřeba, tak mě vystrašilo, že jsem neviděl ani jednu 406 :(. Odpoledne jsem dal auto zase dohromady, akorát ještě musím vyřešit upevnění SPZ. Neměl jsem bílou barvu, tak jsem to prozatím vyřešil stahovací páskou.

Odesláno

Tak dneska vlastně dokončení rekonstrukce WC v podkroví. Sádrokartony, podlahu z obs desek, izolace, vodu, odpady, stěrky já. Obklady zedník, světlo elektrikář a radiátor topenář (původně přehodil trubky, koho by to napadlo [emoji4] ).

35fc03fa68b66332d174ce52f7b55b6f.jpg

Odesláno

Včera a dneska jsme si s děťátky udělali takový malý výlet, včera asi 15km na kole + 4 hodinky běhání, pak přespání ve spacáku u Kokořína pod skalním převisem (v noci bylo kolem 1°), dneska ráno sbalit, a na kole asi 15km na vláček a domů... Děti teda dostaly na výběr, jestli spát v lese nebo v penzionu, protože včera odpoledne pršelo a bylo lezavo, ale jednoznačně se rozhodly pro les :)

Odesláno

Tak děti dostaly na výběr a vybraly si - na čundry jezdí rády. Taky mají lepší výbavu než já, ony byly těžce v pohodě, kdežto já měl spacák s uváděným limitem 3° a bylo to dost znát. Budu si muset pořídit ještě nějaký solidní třísezóňák...

Odesláno

Dnes jsem naleštil a zazimoval zahradní trakturek a pujdu jestě nadělat nějaké dřevo,odpoledne pujdu reklamovat mikrovlnou troubu páč nějak nehřeje,potom se budu věnovat Mafii 2 a celou jí projedu :D 

Odesláno

Ne ne, byl to ten "správný" limit, ten extrém, co člověk "jenom" přežije uvádějí -10 :) Komfort je naopak uváděn asi od +8. Uvádějí ho jako letní - je to Warmpeace Viking Blanket. Děti mají lepší...

Odesláno

Dnes ráno jsem se vypravil na TO do Vinohradské Nemocnice. Cesta kterou běžně zvládám do 35 minut mi trvala více jak dvě a půl  hodiny. Rád bych osobně poznal idiota který povolil výměnu SSZ na jedné z nejrušnějších křižovatek ( Průmyslová x Kutnohorská- Černokostelecká) v Praze tím způsobem kterým to dotčená firma provedla. Když demontovali staré zařízení tak tam bylo v provozu provizorní SSZ po montáži nového zařízení které však ještě nesmí být spuštěno bylo demontováno provizorní SSZ a křižovatka je bez SSZ. Aby toho nebylo málo tak se tam dnes pletla parta asfaltérů a malovačů VDZ.  A v tom všem bordelu chudáci chlapy od PČR a snažili se uřídit to píšťalkou a regulovčíckým klackem. Co hlásili na zelené vlně tak to bylo od Uhříněvsi k Průmyslové čekání v řádu hodin.  Potkal jsem tam ženskou a ta říkala že s Českého Brodu jede přes tři hodiny a to byla na úrovni té ČS Ono. 

Cestou domů jsem objel ještě nějaké nákupy a domů jsem se dostal kolem 13,30. A to jsem si říkal že si dnešním jubilejním darováním (40) prodloužím zítřejší volno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...