Sniper17 Odesláno 21. říjen 2016 Odesláno 21. říjen 2016 nějak mi to blbne chci jen odepsat ale pokaždé mě to hodí jako bych citoval. Citovat
radim.1008 Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Dnes jsem zatím zatopil, uklidil v garáži, protože je vlek pryč. Vyházel nepotřebný bordel, zadělal díru v jezírku, snad už poslední a nakonec koukal na místní dobrovolňáky. Vždy před zimou čistí po vsi propustky. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 pozbiral 2 krabice orechu, uz me to nebavi a to nejsem ani v polovine Citovat
machulda Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Počasí bylo celkem slušný, tak jsem taky konečně přehodil kola a nachystal auto na zimu. Ještě tada musím vyměnit olej než začnou mrazy. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 (upraveno) odpoledne mala prochazka k LABI s detmi a psi trochu se to protahlo na 7,5km deti tuhy psi knuci ze je boli tlapky a o nas radsi ani nemluvit EDIT: pri te prilezitosti sem zjistil ze kdyz mam zapnutou GPS nebo snad i pres WIFI mi to zobrazuje casovou osu na google maps (nepouzivam je vubec) takze pulka svetle trasy je skutecna to tmavy nevim ale na tech mistech sem opravdu byl - jen trasa "nesedi" Upraveno 22. říjen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Almanil Odesláno 22. říjen 2016 Odesláno 22. říjen 2016 Dopoledne jsem zajel na vrakáč a sice jsem si vymontoval, co bylo potřeba, tak mě vystrašilo, že jsem neviděl ani jednu 406 :(. Odpoledne jsem dal auto zase dohromady, akorát ještě musím vyřešit upevnění SPZ. Neměl jsem bílou barvu, tak jsem to prozatím vyřešil stahovací páskou. Citovat
radim.1008 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Dopoledne jsem si trochu zaštípal a srovnal dřevo do štůsu. Pěkná rozcvička po ránu. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
parizov Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Tak dneska vlastně dokončení rekonstrukce WC v podkroví. Sádrokartony, podlahu z obs desek, izolace, vodu, odpady, stěrky já. Obklady zedník, světlo elektrikář a radiátor topenář (původně přehodil trubky, koho by to napadlo [emoji4] ). Citovat
radim.1008 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Uka. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Stejsn Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Nemam fotky etě. Ale můžeš jí ještě pořád najít na bazoši, za 35. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 před 30 minutami, Stejsn napsal: Koupil jsem Roland Garros. ten stadion?? Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Včera a dneska jsme si s děťátky udělali takový malý výlet, včera asi 15km na kole + 4 hodinky běhání, pak přespání ve spacáku u Kokořína pod skalním převisem (v noci bylo kolem 1°), dneska ráno sbalit, a na kole asi 15km na vláček a domů... Děti teda dostaly na výběr, jestli spát v lese nebo v penzionu, protože včera odpoledne pršelo a bylo lezavo, ale jednoznačně se rozhodly pro les Citovat
dusan2 Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Som myslel že máš svoje deti rád . My sme mali cez víkend na spanie krásnych 17°C. Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 Tak děti dostaly na výběr a vybraly si - na čundry jezdí rády. Taky mají lepší výbavu než já, ony byly těžce v pohodě, kdežto já měl spacák s uváděným limitem 3° a bylo to dost znát. Budu si muset pořídit ještě nějaký solidní třísezóňák... Citovat
urdemala Odesláno 23. říjen 2016 Odesláno 23. říjen 2016 :-)) těch údajů o limitu bývá několik, doufám že to nebyl ten, který udává hranici, do kolika stupňů se z toho spacáku lze ještě ráno zaživa dostat Citovat
Sniper17 Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Dnes jsem naleštil a zazimoval zahradní trakturek a pujdu jestě nadělat nějaké dřevo,odpoledne pujdu reklamovat mikrovlnou troubu páč nějak nehřeje,potom se budu věnovat Mafii 2 a celou jí projedu Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Ne ne, byl to ten "správný" limit, ten extrém, co člověk "jenom" přežije uvádějí -10 Komfort je naopak uváděn asi od +8. Uvádějí ho jako letní - je to Warmpeace Viking Blanket. Děti mají lepší... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. říjen 2016 Odesláno 24. říjen 2016 Dnes ráno jsem se vypravil na TO do Vinohradské Nemocnice. Cesta kterou běžně zvládám do 35 minut mi trvala více jak dvě a půl hodiny. Rád bych osobně poznal idiota který povolil výměnu SSZ na jedné z nejrušnějších křižovatek ( Průmyslová x Kutnohorská- Černokostelecká) v Praze tím způsobem kterým to dotčená firma provedla. Když demontovali staré zařízení tak tam bylo v provozu provizorní SSZ po montáži nového zařízení které však ještě nesmí být spuštěno bylo demontováno provizorní SSZ a křižovatka je bez SSZ. Aby toho nebylo málo tak se tam dnes pletla parta asfaltérů a malovačů VDZ. A v tom všem bordelu chudáci chlapy od PČR a snažili se uřídit to píšťalkou a regulovčíckým klackem. Co hlásili na zelené vlně tak to bylo od Uhříněvsi k Průmyslové čekání v řádu hodin. Potkal jsem tam ženskou a ta říkala že s Českého Brodu jede přes tři hodiny a to byla na úrovni té ČS Ono. Cestou domů jsem objel ještě nějaké nákupy a domů jsem se dostal kolem 13,30. A to jsem si říkal že si dnešním jubilejním darováním (40) prodloužím zítřejší volno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.