Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já byl včera pomoci kamarádovi v loděnici a jako docela namačkáno . . .

obrazek.thumb.png.a1340bbb364bd20f886ff7bf7ffa82e7.png

obrazek.thumb.png.41f07a5f080dfcebdeaa1dd0af8233b7.png

obrazek.thumb.png.b5a08c19f3df61b55da5e775351e494c.png

obrazek.thumb.png.8b924d3fa43c783530369cc72ea1d889.png

obrazek.thumb.png.d924b9e070522b46e5a112dcefc4f66d.png

To je tak polovina toho co stálo v jedné hale.  Tipuji to tak celkem na 30 000 000 v lodích . . . :myslim

Odesláno (upraveno)

Jo a dotaz do davu než to dám do inzerce. :myslim  Někdo se tu radoval, že sehnal / koupil Tatru 813 měřítko 1:43  Mám pocit že to byl @radim.1008 Mám k dispozici tyto dvě káry. Pokud by byl zájem dám je do inzerce a nebo soukromou SZ Tatra je známého a 206 je moje. Fota jen inspirativní , pro účely případného prodeje mám nafoceno  :roker

EDIT: Jo a proč to sem vlastně píšu do rubriky Co jsem dnes udělal : Také mám tu 813 nyní nově 148 a bude je doplňovat o couvačky a zadní mlhovky + u 813 ještě koupím asi majáky na boudu .

obrazek.thumb.png.7fb939a8db525acefd0bc683dfa54203.png

obrazek.thumb.png.75dd0b5a760e9b7e79f4303eef3ce26e.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň byl jsem to já. 148 mám taky. Poté jsem čekal na V3Sku, tu na trafiky nedodali a odsunuli snad na červen. Četnost vydávání protáhli na tři týdny a navíc se ani neví co teď bude. Měla by být v prvním dubnovém týdnu Tatra 111 lanový bagr. Chtěl jsem zatím ze zveřejněných kropičku na podvozku Škody 706 a Tatru 815. Uvidím, jestli se dočkám. :myslim

Odesláno

V Patek na dilne nas povoz vymena silentbloku na prevodovce a momentove vzpere - prekvapive se zlepsil akusticky komfort na dalnici pri prejizdeni pricnych nerovnosti spar - a ze jich tam na D11 je ;)
Mame na ceste vyfuk cas a rez cili koroze uz odvedli svou praci tak bude novej.

Dnes pro Mt S22 ultra - v max konfiguraci / 512Gb / - popravde je to pekne ale 10x zoom je pro hodne nenarocne - musi se samozrejme vse nastavit a prehrat ale ze bych jako skakal radosti to zase asi ne.
Rychlost oproti S20FE dabelska - ale je prozatim prazdny tak uvidime v case.

Odesláno
před 6 minutami, radim.1008 napsal:

Poté jsem čekal na V3Sku, tu na trafiky nedodali

Kolik za to chtějí na trafice ???  Já to mám od kámoše z burzy . . .

Odesláno

To asi ne, toho Morgana jsem potkal cestou domů na parkingu Globusu v Čakovicích.

Jo a jinak o P206 se přihlásil dlouholetý klubák , Moravák lehce vonící po syrečcích a snad mohu říci i můj přítel. :papa    Na T148 tedy udělám inzerci, když jí Radim již má :super

Odesláno

Tyhle přídavný světla + vícedílné majáky od stejného výrobce podle mě neskutečně zvednou vzhled modelu. Ale pak se ten časopisovej model trochu prodraží. Na Tatru 813 za závaděcí cenu 99,- Kč jsem dolepil dva majáky, jedny mlhovky, plachtu nad nákladový prostor, obtisky a rázem jsem v tom byl za dalších 596,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...