Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Pe.Tr napsal:

neni o znacce ale o lidech co jsou v danem servise zamestnani .

jasně 😉, ale pokud obejdeš Tichého, Hrušku v Ostravě i v Opavě a všude takový neosobní přístup, tak tě napadne, že Peugeot na tohle chování musí pořádat firemní školení 🙈😂

když jsem kupoval 207 i Berlingo, měl jsem u zkušební jízdy pocit, že mám objet Tichého ve Vítkovicích a pak zpátky do šourůmu😯, tak musel ukázat, že nejsem žádné ořezávátko a projedu se déle--najednou nou problem a šlo to :roker

když jsem kupoval Hyundai, u zkušebky mi prodejce dal klíče a řekl, že mě PROSI, abych se do hodiny vrátil, že s autem potřebuje někam jet, takže hodinu jsem auto zkoušel, prohlídl, podíval se v autě všude co a jak, pojezdil..., celou dobu mi vrtalo hlavou, že mi jen tak dal klíče bez nějaké občanky, nebo jakékoliv kontroly mé osoby 😯, tak jsem se ho pak zeptal a on mi řekl, že viděl, jak naproti šourůmu parkuju pežota 😂, prostě jsme pokecali, jako bychom se znali od děcka , tohle jsem v Peugeotu nikdy nezažil :(

Odesláno

jinak dneska super den, ráno zarovnal asi 100 metrů živého plotu s úklidem, pak jsem během půl hodiny koupil 2 kontejnery IBC skoro nové a za dobrou cenu a hned sehnal dopravu :super, a odpoledne prvních letošních 70 kilásků na skútru 😉, no a teď sedím s rumem republika 😜

Odesláno
před 3 hodinami, Pe.Tr napsal:

jestli neco nekdo z toho chcete

V inzerci jsem to nedohledal :myslim  Třeba kvůlivá ceně a tak.... :roker

Odesláno

Ano o lidech to je, ale ať to byl pan na call centru dacie, nebo přijímací technicka až po samotné techniky, tak se chovali všichni slušně, příjemně vstricne...pokud to porovnám s pug servisem minule, tak nebe a dudy... At už arogantním technikem, co si potřeboval něco vyřídit na telefonu, druhy tomu moc taky nedal, až po vyrknuti ortelu...za který jsem zaplatil 2500... Cena 4 fotek, kde vlastně otevřeli kapotu auta a cvakli to... Na diag to nebylo, ,byl jsem celý den bez auta a ještě se na mě dívali přes prsty že u nich nechci utratit 70 tis....a to vlastně byl postup ne opravy, ale začneme měnit díly... 

A z části to byla moje blbost, že jsem nechtěl popojet 20 km po Praze do overeneho servisu. P

Prostě dnes jsem viděl spokojené zaměstnance, kteří dělají svou práci s radostí a baví je to a mají tam nějakou dobrou stabni kulturu a určitě tam příště utratím nějakou tu kacku. Takhle by se z pohledu zákazníka měl dělat obchod všude. 

Guest minimaxa
Odesláno

5:30 budíček, 6:38 do vlaku směr Líšeňské pochody českým rájem. Cca 18km (podle cca 23tis kroků) A po náročném dni odměna 😁

20220604_071654.jpg

20220604_124858.jpg

20220604_182648.jpg

20220604_183414.jpg

20220604_141144.jpg

Odesláno

já dnes zakopal do půlky IBC 1000 litrů, kdyby to bylo v hlíně, tak si pískám, ale v tom kamení co tu všude je, jsem úplně vyšťavený, bez nálady,  dnes jsem to přehnal, ale je hotovo 🤠, čeká mě ještě jeden...

Odesláno
V 3. 6. 2022 at 18:14, ozzy56 napsal:

jkdyž jsem kupoval Hyundai, u zkušebky mi prodejce dal klíče a řekl, že mě PROSI, abych se do hodiny vrátil, že s autem potřebuje někam jet, takže hodinu jsem auto zkoušel, prohlídl, podíval se v autě všude co a jak, pojezdil..., celou dobu mi vrtalo hlavou, že mi jen tak dal klíče bez nějaké občanky, nebo jakékoliv kontroly mé osoby 😯, tak jsem se ho pak zeptal a on mi řekl, že viděl, jak naproti šourůmu parkuju pežota 😂, prostě jsme pokecali, jako bychom se znali od děcka , tohle jsem v Peugeotu nikdy nezažil :(

Já byl velice mile překvapen u Černého v Příbrami (autorizovaného prodejce Peugeot). Kupujeme tam mírně jetou 2008 i když jsme se původně jeli podívat na 308SW (ale to je jiný příběh). Zástupce pohovořil o historii auta, zodpověděl otázky k samotnému autu, zjistil zda bylo na svolávačkách, auto otevřel, dal nám klíčky, papíry do kastlíku a ať si ho projedeme a sám odešel pryč. Za chvíli zjistil, že se dcerka hodně ochomýtá kolem 2008 tak opět stejně. Auto předvedené, ponechaný klid bez přímého dozoru a pocitu, že máš někoho za zadkem a opět "projeďte si ho a až se vrátíte řekněte". Nakonec vybrána 2008ma.

Ještě uvidíme při samotném předání.

Odesláno

Tohle je proste o lidech. Kdyz tchan s tchyni pred 2 lety kupovali auto, tak byli v Pce v Barthu. Vybirali, jestli Kiu nebo Skodovku. U Kii prodejce ochotny, prijemny, vsechno v pohode... u Skodovky kyselej cumak, co kdyz zjistil, ze nechtej nejakou topku ale zakladni Fabii, tak nezajem... 

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

dnes jsem to přehnal

Já to přehnal zhruba před třema rokama.... Uhnal jsem si "svalovou horečku".... Byl jsem i u doktorky, páč jsem nevěděl, co se to se mnou děje.... Kroutila nevěřícně hlavou a poudala: ale vám není 30, vám je 55, vy už prostě MUSÍTE odpočívat častěji při nějaké namáhavé činnosti.... :aut

Odesláno
před 10 hodinami, Hafity napsal:

Uhnal jsem si "svalovou horečku"....

Tak tohle se mi povedlo hned první "vycházku" s Nordic Walking.  S vědomím , že nemám problém ujít 6 km jen tak, jsem vzal hole a vyrazil. Jenže s holema jsem nějak podvědomě napálil rychlou chůzi a pak jsem byl rád, že jsem ten 1,5 km domů dolezl. Celé tělo v pohodě , ale lýtka v jednom ohni . . . .  😟

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...