machulda Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 @Pe.Tr např.: https://www.drevenetramy.cz Citovat
Milan+ Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Tak jsem udělal podložky pod závěsné lehátko co je dole u mladé na balkoně,je tam folie a tak ji nechci moc dřít. Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Před hodinou, Pe.Tr napsal: neni o znacce ale o lidech co jsou v danem servise zamestnani . jasně , ale pokud obejdeš Tichého, Hrušku v Ostravě i v Opavě a všude takový neosobní přístup, tak tě napadne, že Peugeot na tohle chování musí pořádat firemní školení když jsem kupoval 207 i Berlingo, měl jsem u zkušební jízdy pocit, že mám objet Tichého ve Vítkovicích a pak zpátky do šourůmu, tak musel ukázat, že nejsem žádné ořezávátko a projedu se déle--najednou nou problem a šlo to když jsem kupoval Hyundai, u zkušebky mi prodejce dal klíče a řekl, že mě PROSI, abych se do hodiny vrátil, že s autem potřebuje někam jet, takže hodinu jsem auto zkoušel, prohlídl, podíval se v autě všude co a jak, pojezdil..., celou dobu mi vrtalo hlavou, že mi jen tak dal klíče bez nějaké občanky, nebo jakékoliv kontroly mé osoby , tak jsem se ho pak zeptal a on mi řekl, že viděl, jak naproti šourůmu parkuju pežota , prostě jsme pokecali, jako bychom se znali od děcka , tohle jsem v Peugeotu nikdy nezažil Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 jinak dneska super den, ráno zarovnal asi 100 metrů živého plotu s úklidem, pak jsem během půl hodiny koupil 2 kontejnery IBC skoro nové a za dobrou cenu a hned sehnal dopravu , a odpoledne prvních letošních 70 kilásků na skútru , no a teď sedím s rumem republika Hafity, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Protože mě sekání trávy baví, tak dnes výjezd s kolegou na podnikovou chatu posekat. Teď se odměňuji studeným pivem. Hafity, Pepito, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 před 3 hodinami, Pe.Tr napsal: jestli neco nekdo z toho chcete V inzerci jsem to nedohledal Třeba kvůlivá ceně a tak.... Citovat
Fruktis Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Ano o lidech to je, ale ať to byl pan na call centru dacie, nebo přijímací technicka až po samotné techniky, tak se chovali všichni slušně, příjemně vstricne...pokud to porovnám s pug servisem minule, tak nebe a dudy... At už arogantním technikem, co si potřeboval něco vyřídit na telefonu, druhy tomu moc taky nedal, až po vyrknuti ortelu...za který jsem zaplatil 2500... Cena 4 fotek, kde vlastně otevřeli kapotu auta a cvakli to... Na diag to nebylo, ,byl jsem celý den bez auta a ještě se na mě dívali přes prsty že u nich nechci utratit 70 tis....a to vlastně byl postup ne opravy, ale začneme měnit díly... A z části to byla moje blbost, že jsem nechtěl popojet 20 km po Praze do overeneho servisu. P Prostě dnes jsem viděl spokojené zaměstnance, kteří dělají svou práci s radostí a baví je to a mají tam nějakou dobrou stabni kulturu a určitě tam příště utratím nějakou tu kacku. Takhle by se z pohledu zákazníka měl dělat obchod všude. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červen 2022 Odesláno 3. červen 2022 Před hodinou, Hafity napsal: V inzerci jsem to nedohledal Třeba kvůlivá ceně a tak.... kdyby to bylo za penize tak to napisu zitra si prijdou kluci z mistniho junaku , chteji si stavet nejake prekazky/barikády u klubovny . ozzy56, Hafity, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 5:30 budíček, 6:38 do vlaku směr Líšeňské pochody českým rájem. Cca 18km (podle cca 23tis kroků) A po náročném dni odměna Citovat
jirka307 Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Já vím co dnes udělám-půjdu na pivo narodila jse mi dnes vnučka RichVa, radim.1008, Péťa a 9 další ohodnotil 12 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 já dnes zakopal do půlky IBC 1000 litrů, kdyby to bylo v hlíně, tak si pískám, ale v tom kamení co tu všude je, jsem úplně vyšťavený, bez nálady, dnes jsem to přehnal, ale je hotovo , čeká mě ještě jeden... Hafity ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Dnes odpoledne na oslavách Kdy náš malej hasič, šel průvodem, dělal velitele při ukázce štafety a cvičil s dětmi ze školky v sokolovně. Péťa, Hafity, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
RichVa Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 V 3. 6. 2022 at 18:14, ozzy56 napsal: jkdyž jsem kupoval Hyundai, u zkušebky mi prodejce dal klíče a řekl, že mě PROSI, abych se do hodiny vrátil, že s autem potřebuje někam jet, takže hodinu jsem auto zkoušel, prohlídl, podíval se v autě všude co a jak, pojezdil..., celou dobu mi vrtalo hlavou, že mi jen tak dal klíče bez nějaké občanky, nebo jakékoliv kontroly mé osoby , tak jsem se ho pak zeptal a on mi řekl, že viděl, jak naproti šourůmu parkuju pežota , prostě jsme pokecali, jako bychom se znali od děcka , tohle jsem v Peugeotu nikdy nezažil Já byl velice mile překvapen u Černého v Příbrami (autorizovaného prodejce Peugeot). Kupujeme tam mírně jetou 2008 i když jsme se původně jeli podívat na 308SW (ale to je jiný příběh). Zástupce pohovořil o historii auta, zodpověděl otázky k samotnému autu, zjistil zda bylo na svolávačkách, auto otevřel, dal nám klíčky, papíry do kastlíku a ať si ho projedeme a sám odešel pryč. Za chvíli zjistil, že se dcerka hodně ochomýtá kolem 2008 tak opět stejně. Auto předvedené, ponechaný klid bez přímého dozoru a pocitu, že máš někoho za zadkem a opět "projeďte si ho a až se vrátíte řekněte". Nakonec vybrána 2008ma. Ještě uvidíme při samotném předání. ozzy56, Charlie 1, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Tohle je proste o lidech. Kdyz tchan s tchyni pred 2 lety kupovali auto, tak byli v Pce v Barthu. Vybirali, jestli Kiu nebo Skodovku. U Kii prodejce ochotny, prijemny, vsechno v pohode... u Skodovky kyselej cumak, co kdyz zjistil, ze nechtej nejakou topku ale zakladni Fabii, tak nezajem... Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: dnes jsem to přehnal Já to přehnal zhruba před třema rokama.... Uhnal jsem si "svalovou horečku".... Byl jsem i u doktorky, páč jsem nevěděl, co se to se mnou děje.... Kroutila nevěřícně hlavou a poudala: ale vám není 30, vám je 55, vy už prostě MUSÍTE odpočívat častěji při nějaké namáhavé činnosti.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 jojo, člověk si myslí, že je pořád chlapisko, ale skutečnost je jiná, spal jsem jen dvě hodiny, dneska bude den blbec Citovat
Klemoň Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 před 10 hodinami, Hafity napsal: Uhnal jsem si "svalovou horečku".... Tak tohle se mi povedlo hned první "vycházku" s Nordic Walking. S vědomím , že nemám problém ujít 6 km jen tak, jsem vzal hole a vyrazil. Jenže s holema jsem nějak podvědomě napálil rychlou chůzi a pak jsem byl rád, že jsem ten 1,5 km domů dolezl. Celé tělo v pohodě , ale lýtka v jednom ohni . . . . Citovat
Hafity Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Klemoň : já měl při té svalové horečce kupodivu celotělovou zimnici trvající 6 hodin.... Začala a skončila jako přes vypínač.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 Nechcete založit nějakou důchodcovskou sekci? Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @minimaxa Na každého dojde Klemoň a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.