Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 (upraveno) v sobotu sem holky vytahl do prahy na Nova Festival chuti ceny silene ale na prahu asi v cajku myslim ze holky si to uzily a jedna fotka pro inspiraci (holky trochu nervozni) Upraveno 19. leden 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Milan+ a regius ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Ceny a ocekavani davu me pomerne odradily to zkouset tam jet Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 před 11 hodinami, Charlie 1 napsal: platy u nas kolem 25-30 čista….. tak z tohodle bude důchod stát za houno, navíc si nic bokem nenašetří , sem myslel , že blíže k hradu jste na tom líp--tohle mají i v okrese Bruntál a ten je na tom platově prý nejhůř ve státě..., to bych si udělal kurz CO2 a tam je o 10 více všude , mám nabídku Krnovských opraven za 45 na ruku (svařování-oprava vagonů), mají svozový autobus , ale nejdu, už jsem odvykl tomu kolotoči a důchod mi stačí, tak proč Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Tady jsi také v příhraničí, ještě k tomu bývalé Sudety. Charlie má pravdu, ty platy zaměstnanců tady takové jsou. Ale zase tady je nádherně Charlie 1, radim.1008, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 měli jsme kdysi chatu na Ostravici (Beskydy), ale tam lidí mraky , tady na jesenicku nepotkáš v lese druhého, teď sice kůrovec toho dost zlikvidoval, ale něco tu ještě zbylo, kvalita ovzduší nesrovnatelná--Karlova Studánka má nejlepší vzduch v republice, měli jsme tu přesídlit dříve Pepito ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 před 17 minutami, ozzy56 napsal: tak z tohodle bude důchod stát za houno, navíc si nic bokem nenašetří , sem myslel , že blíže k hradu jste na tom líp--tohle mají i v okrese Bruntál a ten je na tom platově prý nejhůř ve státě..., to bych si udělal kurz CO2 a tam je o 10 více všude , mám nabídku Krnovských opraven za 45 na ruku (svařování-oprava vagonů), mají svozový autobus , ale nejdu, už jsem odvykl tomu kolotoči a důchod mi stačí, tak proč proč by firmy měli platit víc?, když na každé místo tady jsou 2 lidi a ještě se sem hrnou poláci......plno lidi bude prskat, ale jsou rádi ,že práci mají u huby....nebo výplatu honí přesčasy, to je taky možnost... ale jak píše Peta je tady krásně.... já bych za tyhle peníze v dnešní době už nedělal taky, pokud bych neměl na vybranou.... no duchod za nás nebude bude to polovina co ted, musíš si investovat sám...do zlata, akcie, krypto každému po chuti......no pokud se podaří chtěl bych to zabalit dříve než v 67....... radim.1008 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 duchod... to bude pro me (36) sproste slovo... toho se nikdy nedockame. Ne bez vlastniho investicniho sporeni. A nebo to bude tak malo, ze to nebude na preziti. Demograficky neudrzitelny system. Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Platy vs. odvody ? A proc - Ze ? Taky pokud to jde rad zaplatim bez papiru - ty darmozrouty zivit ?? Ale jak tu pisete treba ja v 55 urcite sam nepujdu pryc ze Skodovky pokud me po cca 38letech - mladi a vseho schopni nedoporuci vypadni!! Coz se ted u nas deje asi tak druhym rokem a mistr kteremu je 33 praxe NULA je na koni "My MUZEM my jsme ... " Uvidime treba to vezme takovej spad ze rad pujdu pryc a sam. Treba ne. Co je fakt ze v tomto koute je pekna priroda a v ni je relax. A napad na naprosto pohodove papani aby se vyvazilo to spatne 20250119_110640.avi Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 před 6 hodinami, sitler napsal: Ceny a ocekavani davu me pomerne odradily to zkouset tam jet primo na akci jsme koukali ze vsechny vstupenky byly vyprodane i na druhy den takze asi ucast velika nerikam ze to je na kazdy vikend - ale ta starsi je v uceni na cukrarku takze to kucharske remeslo videla - a kdyz to jelo v televizi koukali na to tak videly ty ucastniky / porodce nazivo Citovat
radim.1008 Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 S Vendou jsme vyrazili do vedlejší vesnice na MČR v motoskijöringu s vloženým závodem Orlického poháru. Včera se jel první závod sezóny v Dobřanech. Počasí skvělé, trať ke konci už hodně rozjetá, souboje parádní. Přijeli i Lotyši, ne tak v hojném počtu, jako minulou sezónu a tahat umí. Finálová jízda VID20250119153519.mp4 VID20250119153548.mp4 Péťa, regius, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 To musí být super za těma motorkama. Čuchat všechen ten smrad z motorek. Ale jsou to teda borci Citovat
Medvěd Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 (upraveno) Tobě snad spálenej benzín nevoní? Co jsi to za autofóristu? Že Ty budeš ten zakuklenej ******** Upraveno 19. leden 2025 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 @Havlicek.Lukas urcite nepopiram, ze to mohlo byt dobre Dost dlouho jsem to i zvazoval, jestli nezajet... nakonec vyhrala misti akce @radim.1008 bomba @Péťa je t bomba, jak na to koukat,tak si to zkusit zajet Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 Nemyslim si ze by ty motorky nejak zvlast "smrdeli" ono tam jde o adrenalin. Ja bych na ty prkna nestoupl a uz vubec ne jeste se nechat tahnout - pravda je ze bych bavil divaky a nasledne soc.site. A co ze jsem odpoledne delal ...? Cistil jsem usb C konektor na mem MT - uz vcera to hlasilo ze mam zkontrolovat kabel nabijecku - no dnes to uz odmitlo nabije kabelem .... a po vygugleni ceny vymeny konektoru ..... Sel jsem do toho - vycisteni celeho konektoru - ANO bylo v nem celkem hodne spiny jak se prenasi po kapsach - vycistenim je zase - tuk tuk - vse snad v poradku. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 to je jak když jedeš doma na zahradě s křovinořezem. Citovat
Péťa Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 před 40 minutami, Medvěd napsal: Tobě snad spálenej benzín nevoní? Nevoní. Je to jedovatý smrad. Proto se mi líbí elektromobily - nesmrdí a jsou tiché. Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 @Péťa Souhlasim jen s tim ze jsou tiche - ano to ticho na palube je "navykove" stajne jako zrychleni ... , dal je elektro uz smej kompromis. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 motoskyring nebo jak se to pise jezdil snad 25 let zpatky muj tchan v rymarove - dokonce meli i mistni ligu konmo @sitler tak treba pristi rok prehodnotis preference - ja si sem na 90 % jisty ze jedu znovu ono to neni o tom se tam najist - proste ten kdo miluje vareni a jidlo si tam najde to svoje - hlavne kdyz prochazis tim O2 univerzum a metr od tebe stoji kucharska legenda jak casto se ti postesti nekoho takoveho videt ? mimochodem napriklad Polraicha sem as 10 let zpet malem u Imperialu prejel protoze mi skocil do cesty vcera sem ho vide asi 90cm ode mne Citovat
sitler Odesláno 19. leden 2025 Odesláno 19. leden 2025 @Havlicek.Lukas treba prehodnotim Kazdopadne dekuu za reference, jak to tam vypadalo , aspon pro priste budu mit o duvod vic to risknout a jet Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 (upraveno) jeste to shrnu listek stal cca 600 - satna 80 kus oblecneni - hold to si clovek nevvybere pivko staropraemn asi 75 kc - s tim ze to byla asi 0,4 cola cca 60 . v pul litru jedno degustacni jidlo cca 200 -260 kc dezert cca 100 vse je o preferencich jasny ze neochutnam 20 restauraci - spis co me zajima atd my treba jeli degustaacky kdy jedno jidlo 2-3 ldii zobly aby ochutnali jediny co sem bral na kusy byl burger s wagyu masem , foagra a lanyzovovou majonezou za necelych 200/kus (velikostne cca jak burger z mekace ) Upraveno 20. leden 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.