Medvěd Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 (upraveno) Taky jsem jezdíval třeba do Rumunska v noci, ale na rovinu už tehdy to stálo za prd, páč jsem si prostě nikdy neuměl poručit a třeba ve 14 hodin zalehnout, abych byl ve 20 hodin ready k celonočnímu přesunu a pak hodina mezi psem a vlkem (3 - 5 ranní) byla pro mě opravdovým očistcem - naštěstí se nikdy nic nesemlelo, za což andělíčku strážníčku patří velký dík. Takže jsem to pak řešil nájmem mikrobusu s řidičem a snažil jsem se s ním celou noc nějak komunikovat, aby nezachrápal on (měnil jsem CDčka, vyprávěl příhody - prostě co bylo tak nějak pocitově O. K ) a výsledkem bylo, že jsem na konci cesty vylezl z auta mrtvej jako bych řídil sám, ale rád, že jsme dojeli vcelku a zdraví. Dnes jednoznačně preferuju denní přesuny a tehdy mi ani nevadí, když mi osádka v autě usne. Na silnici je většinou takový provoz, že člověku nedovolí, aby mu spadly rolety a to dám i těch 1000 km s několika málo pauzama v relativní pohodě. Upraveno 5. listopad 2024 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 @ozzy56 driv jsem nocky jezdival rad, postupem casu se to meni. Sice dnesni auta skvele sviti, ale bohuzel sviti i ta proti. A oci to proste srasne unavuje, tm spis kdyz zacne mokro nebo dest. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 (upraveno) asi jsem si zvykl, jezdil jsem nějaký rok jenom noční šichty edit: ale možná to brzy bude jinak https://www.i-senior.cz/jizda-jen-do-20-kilometru-a-do-17-hodiny-jaka-omezeni-hrozi-nejen-ridicum-seniorum/ Upraveno 5. listopad 2024 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Klemoň Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 před 8 hodinami, sitler napsal: Sice dnesni auta skvele sviti, ale bohuzel sviti i ta proti. A oci to proste srasne unavuje, tm spis kdyz zacne mokro nebo dest. Jednoznačně souhlas. Já běžně začínám mezi 3 - 5 hodinou a je to sice prima na provoz, ale třeba zitra mám před sebou K.Vary pak Plzeň a pak Rozvadov a můžu říci , že lepší je jet po D1 na Moravu než na západ do Varů po státovce. Světla od naproti ti vypalují oči (bílá LED je fakt za trest) do toho občas oranžové zábleskové majáky, silnice úzká takže občas máš pocit že si s tím kamionem naproti navzájem urazíme zrcátka a když začne pršet, tak jedu tak z 20% odhadem kde je krajnice Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 před 42 minutami, Péťa napsal: To není novinka, jen se nevyužívá. já vím, myslel jsem to tak, že postupem let takové omezení může nastat... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 Před hodinou, Klemoň napsal: Jednoznačně souhlas. Já běžně začínám mezi 3 - 5 hodinou a je to sice prima na provoz, ale třeba zitra mám před sebou K.Vary pak Plzeň a pak Rozvadov a můžu říci , že lepší je jet po D1 na Moravu než na západ do Varů po státovce. Světla od naproti ti vypalují oči (bílá LED je fakt za trest) do toho občas oranžové zábleskové majáky, silnice úzká takže občas máš pocit že si s tím kamionem naproti navzájem urazíme zrcátka a když začne pršet, tak jedu tak z 20% odhadem kde je krajnice Však teď je zas o kus delší dálnice 6 Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2024 Odesláno 5. listopad 2024 (upraveno) Já si, Véno, myslím, že není řeč až tak o Karlovarce (ta mi z mého pohledu přijde široká až až), ale spíš o cestě z KarleVarle do Plzně, kde zejména ty serpentiny kolem Bečova musí být s NA chuťovka. Prý to taky budou rovnat a rozšiřovat, ale to už mělo být snad když jsem měl ještě holé tváře Upraveno 5. listopad 2024 uživatelem Medvěd Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 dnes jsem zase prohrál s mlsnou , 50 kilometrů jedna cesta kvůli žrádlu Maralák -- bramborový placek s kuřecím masem, průměr 40 cm , dneska už nic sitler, pavelu96, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
sitler Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 @ozzy56 ty ma jedinou kliku, ze jsem vcera mel k obedu bramborak s trhanym masem, jinak bych te za tohle fakt nemel rad ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 je to restaurace proslavená právě plackama, myslím mají na 20 druhů se vším možným, zítra začínají s Martinskou husou Citovat
sitler Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 jeste ze to mam tak daleko , letmy pohled do jidelaku a na svatomartinsky menu a vim, ze bych tam nechal moc moc penez :D Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 no nevím, nevím--je tam husa za polovic toho, co třeba v Praze, v Obecňáku za 1500.-, tady po městě za 600-700 , Maralák za 450.- a poctivá porce, vaří tam opravdu dobře a jsi na horách, takže i s procházkou Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 Kde že to je? V neděli jedu do ValMezu, tak jestli to není v dostřelu.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 (upraveno) Za těch 1500 je ale ta husa celá Aha tak celá je za 3500,- a porce stehno je v Obecňáku za 650,- @Medvěd - Kunčice pod Ondřejníkem 739 13, hned vedle ValMezu -- https://maps.app.goo.gl/Urmz8SRydYMKjUw1A Upraveno 8. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Medvěd a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 (upraveno) nene, za 1500 je celý chod, včetně polévky, paštiky, dezertu, vína..., tam za polovic, ano, celá husa (bez ostatního) je taky za 1500 (jen na objednávku mimo podnik) Upraveno 8. listopad 2024 uživatelem ozzy56 Citovat
Milan+ Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 před 15 minutami, sitler napsal: jeste ze to mam tak daleko , letmy pohled do jidelaku a na svatomartinsky menu a vim, ze bych tam nechal moc moc penez :D Prachy si do hrobu nevezmeš. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 (upraveno) před 5 minutami, ozzy56 napsal: nene, za 1500 je celý chod, včetně polévky, paštiky, dezertu, vína..., tam za polovic, ano, celá husa (bez ostatního) je taky za 1500 (jen na objednávku mimo podnik) Praha není jen těžké centrum, kde už pražané ani nežijou (Obecní dům opravdu nepatří mezi levné podniky) tohle je svatomartinské menu z hospody co mám pod nosem (5 zastávek tramvají od Kotvy nebo 20 minut pěšky na Staromák) Upraveno 8. listopad 2024 uživatelem Medvěd Péťa, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 (upraveno) Maralák, právě jsem shlédl jidelák a vidim to tam na obžerský minisraz Upraveno 8. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, Péťa, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2024 Odesláno 8. listopad 2024 před 12 minutami, Radek Hurvajz napsal: @Medvěd - Kunčice pod Ondřejníkem 739 13, hned vedle ValMezu -- https://maps.app.goo.gl/Urmz8SRydYMKjUw1A No BINGO Doufám, že v pondělí odpoledne nemají zavírací den Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.