Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Taky jsem jezdíval třeba do Rumunska v noci, ale na rovinu už tehdy to stálo za prd, páč jsem si prostě nikdy neuměl poručit a třeba ve 14 hodin zalehnout, abych byl ve 20 hodin ready k celonočnímu přesunu a pak hodina mezi psem a vlkem (3 - 5 ranní) byla pro mě opravdovým očistcem - naštěstí se nikdy nic nesemlelo, za což andělíčku strážníčku patří velký dík.

Takže jsem to pak řešil nájmem mikrobusu s řidičem a snažil jsem se s ním celou noc nějak komunikovat, aby nezachrápal on (měnil jsem CDčka, vyprávěl příhody - prostě co bylo tak nějak pocitově O. K ) a výsledkem bylo, že jsem na konci cesty vylezl z auta mrtvej jako bych řídil sám, ale rád, že jsme dojeli vcelku a zdraví.

Dnes jednoznačně preferuju denní přesuny a tehdy mi ani nevadí, když mi osádka v autě usne. Na silnici je většinou takový provoz, že člověku nedovolí, aby mu spadly rolety a to dám i těch 1000 km s několika málo pauzama v relativní pohodě.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@ozzy56 driv jsem nocky jezdival rad, postupem casu se to meni. Sice dnesni auta skvele sviti, ale bohuzel sviti i ta proti. A oci to proste srasne unavuje, tm spis kdyz zacne mokro nebo dest.

Odesláno
před 8 hodinami, sitler napsal:

Sice dnesni auta skvele sviti, ale bohuzel sviti i ta proti. A oci to proste srasne unavuje, tm spis kdyz zacne mokro nebo dest.

Jednoznačně souhlas. Já běžně začínám mezi 3 - 5 hodinou a je to sice prima na provoz, ale třeba zitra mám před sebou K.Vary pak Plzeň a pak Rozvadov a můžu říci , že lepší je jet po D1 na Moravu než na západ do Varů po státovce. Světla od naproti ti vypalují oči (bílá LED je fakt za trest) do toho občas oranžové zábleskové majáky, silnice úzká takže občas máš pocit že si s tím kamionem naproti navzájem urazíme zrcátka a když začne pršet, tak jedu tak z 20% odhadem kde je krajnice :bacha

Odesláno
Před hodinou, Klemoň napsal:

Jednoznačně souhlas. Já běžně začínám mezi 3 - 5 hodinou a je to sice prima na provoz, ale třeba zitra mám před sebou K.Vary pak Plzeň a pak Rozvadov a můžu říci , že lepší je jet po D1 na Moravu než na západ do Varů po státovce. Světla od naproti ti vypalují oči (bílá LED je fakt za trest) do toho občas oranžové zábleskové majáky, silnice úzká takže občas máš pocit že si s tím kamionem naproti navzájem urazíme zrcátka a když začne pršet, tak jedu tak z 20% odhadem kde je krajnice :bacha

Však teď je zas o kus delší dálnice 6 

Odesláno (upraveno)

Já si, Véno, myslím, že není řeč až tak o Karlovarce (ta mi z mého pohledu přijde široká až až), ale spíš o cestě z KarleVarle do Plzně, kde zejména ty  serpentiny kolem Bečova musí být s NA chuťovka. Prý to taky budou rovnat a rozšiřovat, ale to už mělo být snad když jsem měl ještě holé tváře 

Odesláno

no nevím, nevím--je tam husa za polovic toho, co třeba v Praze, v Obecňáku za 1500.-, tady po městě za 600-700 , Maralák za 450.- a poctivá porce, vaří tam opravdu dobře a jsi na horách, takže i s procházkou 👍

Odesláno (upraveno)

nene, za 1500 je celý chod, včetně polévky, paštiky, dezertu, vína..., tam za polovic, ano, celá husa (bez ostatního) je taky za 1500 (jen na objednávku mimo podnik)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)
před 5 minutami, ozzy56 napsal:

nene, za 1500 je celý chod, včetně polévky, paštiky, dezertu, vína..., tam za polovic, ano, celá husa (bez ostatního) je taky za 1500 (jen na objednávku mimo podnik)

Praha není jen těžké centrum, kde už pražané ani nežijou (Obecní dům opravdu nepatří mezi levné podniky)

tohle je svatomartinské menu z hospody co mám pod nosem (5 zastávek tramvají od Kotvy nebo 20 minut pěšky na Staromák)

img_1_1731089039560.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...