Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Tak dotaz stran zad už není aktuální - jsem objednán na Homolku na listopad, že je na žádance Vojenská nemocnice prý jím nevadí 

Do Střešovic jsem se ani objednávat nemusel,rovnou vrtulníkem na střechu,ale opakovat už raději nee.

Odesláno

Dneska jsem znova na technické. Tentokrát se švagrovým kombíkem. Zároveň jsem dovezl na vozíku skutra na evidenčku. No a jak jsem předával doklady ( a peníze) tak mi bliklo, že jsem nevzal ke skútru klíč :o no naštěstí jde vidět i vin i štítek, tak by to mělo projít. Ale tohle auto bude asi jenom na měsíc...

Odesláno
před 20 hodinami, Milan+ napsal:

Do Střešovic jsem se ani objednávat nemusel,rovnou vrtulníkem na střechu,ale opakovat už raději nee.

Já to po Praze neměl vrtulníkem, ale také od stolu rovnou na Bulovku (spádově) rychlou. A představte si, že pro obrovské bolesti dokonce vykomunikovali s dispečinkem, že mohou jet pomalu / pomaleji / opatrněji. Jsem 5 let (nejen 😇) žil se sestrou z dispečinkz RZS , ale do té doby jsem netušil, že oni lítají pod vrzem povinně ikdyž nejde o život !!! :mrk

Odesláno

Při přeparkování synova auta jsem jen zjistil další závadu-vadné uložení předních tlumičů a hned zajel do garážového servisu citroen a předběžně jsem to objednal na opravu a hned jsem tam i pomalu "slintal" má na prodej  z "A"  hezkou XP -1,6HDi rv 2008 a bez FAP filtru s 80 000km po prvním majiteli !!!

Odesláno (upraveno)

já měl dneska scuka s kámošema a udělal ,rukavičku', což je v naší mluvě 5x Radegast 👍, bohužel se pořád zmenšujeme, ze 6 jsme zbyli 3 , ale dokud žijem, je všechno OK 🤠

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 26 minutami, Klemoň napsal:

....m, že oni lítají pod vrzem povinně ikdyž nejde o život !!! :mrk

aby sanita byla co nejdriv volna pro dalšího

Odesláno (upraveno)

Tak ještě jsem dnes stihnul "kus práce "! v 19:30 po TLF domluven pevný  termín opravy . Přistavuji  ve středu odpoledne a ve čtvrtek se provede oprava-výměna pružin, ložisek... Na předek bez stahováku pružin před panelákem nee. Stačíila jen výměna zadních tlumičů s pružným ložiskem

Upraveno uživatelem dýzl
oprava
Odesláno
před 1 hodinou, Péťa napsal:

VRZ = Výstražné Rozhlasové Zařízení, lidově "majáky"

U nás se majákům říká  "svítí nesvítí" 

Odesláno
před 1 hodinou, Péťa napsal:

VRZ = Výstražné Rozhlasové Zařízení, lidově "majáky"

To jsem nikdy neslyšel a to jsem jezdil s převozovou sanitkou a samozřejmě i s majákem. :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...