Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera jsem přežila cestu do Prahy, nejhorší úsek byly poslední 3 km, to jsem měla pocit, že asi nedojedu. Ale zvládla jsem to. Dneska jsem dojela zpátky domů, cestou jsem se stavila u kámošky v nějakých Kotěhůlkách, kde bydlí, cestou teda nedobrej pocit, protože silničáři tam nikde asi moc nejezdí :D když mi v jednu chvíli zmizela silnice a přede mnou byly jen jedny částečně zaváté vyjeté koleje, a jen pár stromků mohlo naznačit, že na silnici pořád asi ještě jsem :D to ve mě byla fakt malá dušička. Měla jsem i "štěstí", že jsem na tom úseku pole-silnice v protisměru potkala dalšího nešťastníka a oba jsme se snažili vyhnout se nějak tak, abychom se nesrazili a zároveň abychom tam nezůstali 😄 no záživný, fakt že jo. Unavená jsem z té cesty příšerně.

Odesláno

Dneska jsem si dojel pro totalni ulet, to se neda obhajit jinak, nez ze to proste chces. Jedine co me omlouva a vlastne i neomlouva u ortodoxnich je to, ze to je V6. Americke HTP, prdelohrab, a furt bokem.... ale 330 hp proste bokem umi jet jako V8 s 380hp. Proste nova rodinna kara 🍹🍹🍹

20231205_194945.jpg

20231205_202509.jpg

Odesláno

dnes jsem ve Vítkovících koukal, že autorizák Peugeot AutoTichý si přibral značky Dongfeng a Kia 😯, naopak už dlouho neprodává značku Citroen, což je zvláštní, když je Citroen součástí Stellantisu :myslim, už cca 10 let prodává citroeny v jeho objektu jiná firma...

Odesláno (upraveno)

Konečně jsem rozvěsila vánoční světýlka ❤️ nepotřebuju normální světlo 😄 

@Scratch ňufan! ❤️  takový vozítko na jen tak povození by mi vůbec nevadilo :) 

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno
V 5. 12. 2023 at 23:58, Scratch napsal:

Dneska jsem si dojel pro totalni ulet, to se neda obhajit jinak, nez ze to proste chces.

A co z toho vyplývá ??? :roker  Že už za tebou nebudu jezdit s těma kárama co si půjčuji, protože to za A nepotřebuješ a za B abych tě zase nenakazil něčím jiným . . .   🙊  Ikdyž ty zajímavé a dostupné "věcičky" už jsem asi měl . Pokud si to dobře pamatuji , tak nejvíce tě zaujal F150 Raptor a právě ten Charger (V8)  Já bych k tomu přiřadil asi i tu Corvette , ta byla taky boží, ale není to Daily Car :papa

Odesláno (upraveno)

No na kafe jsi tu byl letos jednou v cervenci a pak misto bazenu vyfasoval koberec, ktery prijel necekane, a od te doby zadny kafe ;)

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

Dneska návštěva matičky prahy...šli jsme s klukama se podívat na staromak...tak pocity psát nebudu, jen že to bylo naposledy...

Pak rychlovka jídlo v mcdonaldovi na Florenci...přitáhl tam bezdak rusky hovořící a personál absolutně nezájem...v klidu pojedl zbytky co tam nechali jeho krajani,hulákal na celé okolí...🤮

A jako bonus tři účastníci zájezdu po příjezdu domů lehli s horečkami...to byl výlet za všechny prachy 🤔

Odesláno
před 21 hodinami, Scratch napsal:

No na kafe jsi tu byl letos jednou v cervenci

No od té doby co se vracím z práce domů kolem poledne +/- hodina , tak to na kávovou zastávku není. Ženu domů na přichystaný oběd. A navíc jste v práci a ve škole . . .   🙊

Odesláno

Ahoj , nenašel jsem vlákno které bych potřeboval. Skusím to zde , jestli mě někam nasměrujete nebo poradíte. Potřebuji vyměnit okení stírací lišty na 508sw 2015. U předních trojuhelníčků (skla) mám 1cm díru a teče mi přímo do reproduktorů. Na netu jsem to nikde nenašel. ( nebo nevím pod jakým názvem to hledat). Tak se nezlobte že jsem to pověsil sem. Díky. 

Odesláno
před 4 hodinami, Pažout508 napsal:

Ahoj , nenašel jsem vlákno které bych potřeboval. Skusím to zde , jestli mě někam nasměrujete nebo poradíte. Potřebuji vyměnit okení stírací lišty na 508sw 2015. U předních trojuhelníčků (skla) mám 1cm díru a teče mi přímo do reproduktorů. Na netu jsem to nikde nenašel. ( nebo nevím pod jakým názvem to hledat). Tak se nezlobte že jsem to pověsil sem. Díky. 

tohle v druhovýrobě nekoupíš, takže autorizák..., ale ta centimetrová díra je divná--asi se lišta jen posunula :myslim

Odesláno (upraveno)

No zkoušel jsem za ni tahat ale nechce se hnout. Bál jsem se že ji trhnu. Ani nevím jak se na ni leze , jestli musí ven okno nebo jestli to jde z venku. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...