Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 10 minutami, Pe.Tr napsal:

lakuje se to komplet

Tak takové jsem ještě nemontoval.... Zatím jenom takové, kde jsou na činných plochách vidět stopy po nástroji.... Že by se používal dvojí lak :myslim  Na činné plochy bezbarvý a jinde s pigmentem :myslim

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 8 hodinami, ozzy56 napsal:

škoda , že se nedá takový čur.. zastřelit jako ve westernech :myslim

Bohužel i vražda v "afektu" je stále ještě trestná !   Škoda  . . . . . .   :bacha

Odesláno
před 13 hodinami, Hafity napsal:

Tak takové jsem ještě nemontoval.... Zatím jenom takové, kde jsou na činných plochách vidět stopy po nástroji.... Že by se používal dvojí lak :myslim  Na činné plochy bezbarvý a jinde s pigmentem :myslim

IMG_20221229_094704.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes jako už několik let po sobě koupačka v termálech ve Velkých Losinách (33 - 35 C teplá voda) a po dobrém obědě v areálu místní papírny jsme navštívili muzeum Rapotínské sklárny. Malé muzeum o cca čtyřech místnostech, ale výklad pána, co ve sklárně celý život pracoval, byl velice zajímavý 

IMG_20221229_135736.jpg

IMG_20221229_140730.jpg

Ručně foukaná lampa dle návrhu Bořka Šípka 

IMG_20221229_141012.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Pe.Tr : tak mně se dostaly pod ruku jenom kotouče lakované černě (mimo činnou plochu).... Takhle lakované, jak jsi dal foto, jsem ještě neviděl....

Odesláno (upraveno)

tak já byl dneska na myčce v Globu a mám po inventuře 😉, natankoval do plna z kanystru, PP píše spotřebu 5.8, ale podle tankování mi vychází celoročně 6.1 litru na 100, za dva a půl roku najeto 21 400 KM, auto zatím bez poruchy, nic nevrže, žádný problém..., s autem jsem spokojen  👍:)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Poslední výlet roku 2022 nás zavedl na Uhlířský vrch nad Bruntálem. Je to příjemná procházka lipovou alejí a kdyby bylo o trochu lepší počasí, tak by mohlo být i z výhledů něco vidět.

Na fotkách výběr ze zastavení křížové cesty a kostel na vrcholu.

IMG_20221231_141731.jpg

IMG_20221231_141203.jpg

IMG_20221231_140135.jpg

IMG_20221231_135505.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 26 minutami, Hafity napsal:

Dnes jsem uvažoval o předdůchodu.... :roker  Teda ne, že bych o něm neuvažoval už dříve, ale dnes jsem uvažoval, že bych si "ho" mohl dát jako předsevzetí.... :mrk :aut

Předdůchod nebo předčasný? Blbý je že v předdůchodu jedeš za své.

Odesláno

Předdůchod.... Něco málo "nasysleno" mám, ale záleží jak mi to na úřadě "spíčítnou".... Jo a prej je ňáká varianta "předdůchod bez výplaty", na to se budu muset taky juknout.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...