ozzy56 Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 jj, ty sekery jsou fakt super, velkou mám 15 let a druhou menší 10 let a zatím i bez ostření , prostě super Citovat
Fruktis Odesláno 3. září 2022 Odesláno 3. září 2022 @ozzy56 To Teda... Koukal jsem hobby marketu i po ty jejich značce a rozdíl 100 kacek...ale blbě se držela, tak jsem se rozsoupnul a pořídil Citovat
Pepito Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 @Milan+,. ten "Stejšn" je nádherný. A lak má lepší jak kdyby vyjel z fabriky. Takovej v provedení sanitky mě vezl ve čtyřech letech když jsem se opařil vařící vodou. Dodnes si pamatuji jak houkala. To už je dávno (55 let). ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
jirka307 Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 Tak jsem dnes vyrazil s dcerou houby Hafity, Pepito, Milan+ a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 Po včerejší rodinné oslavě jsme se zašli podívat na mlýn geograficky ležící mezi Jetřichovicema a Růžovou, kde se točila Pyšná princezna . Z mlýna jsou už desítky let ruiny, ale překvapilo mě, že ještě za první republiky fungoval jako hospoda v přístavišti lodiček projíždějících sousední soutěskou. Lihous, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 V 2. 9. 2022 at 6:43, Péťa napsal: Focus dostal slušnou ránu na tažné. Má jen decentně prasklý nárazník a až to servis odstrojí, tak uvidíme, co se kde hnulo od tažného. Byloby lákavé jít na rozpočet, ale kvůli tomu tažnému to raději dám do servisu, tam nikdy nevíš. Hůř je na tom ten Trafic uprostřed, má předek zadek na výměnu. A autobus má prý vepředu 3 chladiče Nechci ti brát iluze ale do servisu to asi nepůjde u toho Focusů cena opravy větší bez hodnota daji ti totálku a dělej si s tím co chceš. Takhle jsem u bejvaly 406 dostal 2 rány vždy pod bartonem vždy jsem vyměnil cely tažný a vždy to chytila koule…. Citovat
Péťa Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 Iluze si bohužel nedělám Chtěl jsem, aby FoFo ještě pár let jezdilo Citovat
PaKr Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 @Péťa a proč by neměl jezdit dál? Myslíš, že to nepůjde opravit? @Klemoň my jsme nešli cíleně na houby, my jsme šli vyvenčit psa košík jsme vzali " pro jistotu" Charlie 1, radim.1008 a davidse ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 (upraveno) Víkend? Včera hasičské závody v Třebovicích a odpoledne rodinná oslava. Dnes pouťový oběd u tchánovic a večeře u matinky. Krásný to den. Upraveno 4. září 2022 uživatelem radim.1008 pavelu96, regius, Pepito a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2022 Odesláno 4. září 2022 Brácha jako správnej strejda vytáhl svým bramborokábrem ve středu Pavla na prodloužený víkend do Alp. Z fotek, kterými mě Pavel zásobuje, to vypadá, že si užívají plnými doušky Jirkap, vendelinek, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Já měl dnes živý sen, že jsem byl se synem v Alpách (což jsem byl minulý víkend) a když jsem přišel k místu kde jsem měl zaparkovaného miláčka (oranžové 206cc), byl vzhůru kolama na střeše a bez kol! Jenže když jsem přišel blíž,tak tam byla jen holá karoserie a auto bylo kompletně očesané, včetně střechy. No byl jsem na mrtvici. Když přijel rakouský policista, tak se mě snažil uklidnit že všechny díly zajistily a že si to můžu zase poskládat. Ještě že to byl jen sen.. Péťa, PaKr, Jirkap a 3 další ohodnotil 6 Citovat
PaKr Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 Protože nám v rodině nějak přibývá aut a s tím roste i počet mnou servisovaných, tak abych se neptal na něco dvakrát nebo to nehledal v patřičném vlákně pořád dokola, tak jsem se rozhodl pro vlastní papírový SB, pro každé auto zvlášť. Zatím jenom dva, další zavedu postupně a budu je doplňovat. vendelinek, Milan+, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 5. září 2022 Odesláno 5. září 2022 (upraveno) @Pepito Majitel všech těch vozů je tady. Upraveno 5. září 2022 uživatelem Milan+ Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 Sice to nepatri sem "ale" dodelala se mala uprava v nasem PC a momentalne mame zhruba 45TB prostoru no a volny je ted uz jen posledni 16TB - Hdd Pekne to az tak moc neni ale co se da delat. Dalsi je ve slotu k tomu urcenemu a zbytek jsou male prenosne. 4K je super ale jen do doby nez se zacne hromadit material a nasledne s nim pracovat. Citovat
davidse Odesláno 6. září 2022 Odesláno 6. září 2022 (upraveno) Koupil,přivezl a složil židli: https://www.dx-racer.cz/zidle/zidle-do-kancelare/latkove-zidle/1036499-kancelarska-zidle-dxracer-oh-is132-n-latkova.php a ještě doporučuji pod židle toto mám 120x90 cm a je super https://www.flomat.cz/podlozky-pod-zidli/jen_na-koberec/?gclid=EAIaIQobChMI7svfz4-A-gIVSo9oCR1Ylg-2EAAYAiAAEgLKqfD_BwE Upraveno 6. září 2022 uživatelem davidse Citovat
Péťa Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 V 4. 9. 2022 at 21:05, Charlie 1 napsal: Nechci ti brát iluze ale do servisu to asi nepůjde u toho Focusů cena opravy větší bez hodnota daji ti totálku a dělej si s tím co chceš. Takhle jsem u bejvaly 406 dostal 2 rány vždy pod bartonem vždy jsem vyměnil cely tažný a vždy to chytila koule…. Dnes auto v servisu odstrojili a prý nic hnuté není. Jen vymění nárazník a držáky a bude hotovo. Pro mě milé překvapení. Jen kdybych to věděl, šel bych do rozpočtu Zatím si užíváme trojkové kombikové oktávky, kterou máme jako náhradní vůz. Pepito, Fruktis, ozzy56 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 Dnes jsem se vyhnul dvou blbcum, co chtěli v zatáčce předjíždět kamion.... Pochopil bych kdyby to byla aspoň pokaždé jiná zatáčka... Ale bylo to v rozmezí jedné... Kamion auto s blbcem kamion auto s blbcem... Neskutečný... A ráno pak mlha jak mliko, a těch aut co jelo jen s denním svícením....a králem byl dodávkar s bílou dodávkou na dálnici co jel 60...uplne bez světel Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 před 3 hodinami, Péťa napsal: Dnes auto v servisu odstrojili a prý nic hnuté není. Jen vymění nárazník a držáky a bude hotovo. Pro mě milé překvapení. Jen kdybych to věděl, šel bych do rozpočtu Zatím si užíváme trojkové kombikové oktávky, kterou máme jako náhradní vůz. Na co do servisu s 20 letou vranou Péťa, Milan+ a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 (upraveno) Dnes konečně proběhla instalace roletkových sítí proti hmyzu Ještě je potřeba dotunit spodní hranu těsnící lištou a komáři můžou jít do řiti Upraveno 7. září 2022 uživatelem pavelu96 ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 7. září 2022 Odesláno 7. září 2022 před 23 minutami, Charlie 1 napsal: Na co do servisu s 20 letou vranou A proč ne,ty snad s autem jezdíš do JZD? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.