Medvěd Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Sawoy - souhlas s Pepitem, je to Žďár nad Sázavou Kousek níž je velice pěkné modelové kolejiště https://www.mkzdar.cz/ Pepito ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Podle první fotky Ždár n.S. jinak bych byl pass Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 (upraveno) Kamarád se ohlásil na nečekanou návštěvu a tak jsem se v rámci volného dne ponořil do úklidu a vypadla na mě mnou už dávno zapomenutá (odhadem 40 let stará) fotka mé maličkosti ve společnosti jednoho významného spisovatele Upraveno 9. srpen 2022 uživatelem Medvěd RichVa, zbynek..s, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 V 8. 8. 2022 at 9:17, Klemoň napsal: Já ti ani nějak nevím proč, ale mě se to Garde líbí více než ten novější Rapid. Já to mám asi opačně. Možná právě proto, že Rapid je o pár centimetrů širší a taky proto, že měl lepší zadní nápravu. Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 @Medvěd je to pan Foglar? K otázce Garde/ Rapid, potažmo celkově "užovka" / "emko" . Na každém se mi líbí něco jiného. Zadní světla se mi líbí víc hranaté emkové, vpředu se mi nejvíc líbilo čtyřoko, a pak ty zapuštěné světla, pokud byly ty rovné světla, tak víc k tomu šla ta dvoudílná maska. Citovat
Klemoň Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 JJ - je pan Jaroslav Foglar. Také jsem měl tu čest včetně podpisu knihy. A vzhledem k tomu že to máme s @Medvěd k sobě blízko věkem i místem, tak je docela dobře možné, že to bylo při shodné příležitosti. Osobní návštěva u JF doma v rámci (opravdu velké uvozovky) "pionýra" s paní učitelkou Melicharovou, která mne vedla v pionýru jako spíš skautský oddíl . . . Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 před 1 hodinou, Medvěd napsal: Kamarád se ohlásil na nečekanou návštěvu a tak jsem se v rámci volného dne ponořil do úklidu a vypadla na mě mnou už dávno zapomenutá (odhadem 40 let stará) fotka mé maličkosti ve společnosti jednoho významného spisovatele @Medvěde a @Klemoňi, tiše závidím. PAN Jestřáb Jaroslav Foglar mi změnil život a díky jeho Rychlým Šípům (které jsem hltal a měl všechny díly) jsem určitě lepším člověkem, který by asi nebyl tak slušný.. Klemoň a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 když už o tom píšete , nedávno jsem měl jako kulisu puštěnou tv a dávali Záhadu hlavolamu , tu z počátku devadesátých let . A až nyní jsem zaregistroval , že Bidla hrál mladíček Karel Zíma Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 Klemoňu - určitě to stejná příležitost nebyla. V mém případě to bylo tak, že se táta osobně s p. Foglarem znal a ten k nám několikrát zašel na povánoční oběd (asi 2 - 3x) a z té doby se datuje tato fotka. Jinak mě udivuje jméno Melicharová - tak se jmenovala moje úžasná učitelka zeměpisu a chemie na základce, jedna z mála učitelek, se kterou bych se rád kdykoli potkal Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 (upraveno) @Medvěd neboli laicky receno na verejnosti to byl "pan Foglar" - ale doma v pritomnosti taty to bylo - jardo das si jeste pivko nebo koňak Upraveno 9. srpen 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Medvěd Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 (upraveno) Tak zase takhle to s Jestřábem fakt nefungovalo - jednak nebyli v žádném případě kamarádi, ale táta ho ctil jako oblíbeného autora svého dětství a byl moc rád, když se mu Jestřáb jako svému fanouškovi aspoň trochu otevřel a druhak Jestřáb a alkohol? To je prostě nepředstavitelný Upraveno 9. srpen 2022 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 9. srpen 2022 Odesláno 9. srpen 2022 před 3 hodinami, Medvěd napsal: Jinak mě udivuje jméno Melicharová - tak se jmenovala moje úžasná učitelka zeměpisu a chemie na základce, jedna z mála učitelek, se kterou bych se rád kdykoli potkal No jak říkám - stejné místo stejný čas a ano - stejná učitelka. Díky ní mne chemie bavila Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Dnes dodelani kuchyne zbynek..s, Lihous, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 A minuly dílo Péťa, Lihous a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Ta druhá je pěkná, moc pěkná. Ta první mi ale evokuje nábytek do ordinace praktického lékaře... Citovat
MotoMoto Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Není to jen potažené nějakou ochranou folií? Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 ta druhá je fakt divná , navíc teda by mě zajímalo co tam dají za digestoř . Citovat
pavelu96 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) @Pe.Tr třeba https://www.mall.cz/vestavne-odsavace/whirlpool-wdo-93f-b-k?gclid=Cj0KCQjwrs2XBhDjARIsAHVymmTGDQgN-GgxBGUwaoYBumUYgfk-oZfZ39a-vieY6KPPHvdugt7MCrMaAjPPEALw_wcB Ikdyž nahoře je díra na komín... Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem pavelu96 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 to ale vypada na nejakou slabou mrsku , vuci té mistnosti . kazdopadne do te skrinky bych asi uz nic jineho nedaval . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.