Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kamarád se ohlásil na nečekanou návštěvu a tak jsem se v rámci volného dne ponořil do úklidu 

a vypadla na mě mnou už dávno zapomenutá (odhadem 40 let stará) fotka mé maličkosti ve společnosti jednoho významného spisovatele

Foglar.jpeg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
V 8. 8. 2022 at 9:17, Klemoň napsal:

Já ti ani nějak nevím proč, ale mě se to Garde líbí více než ten novější Rapid. :papa

Já to mám asi opačně. Možná právě proto, že Rapid je o pár centimetrů širší a taky proto, že měl lepší zadní nápravu.

Odesláno

@Medvěd je to pan Foglar?

K otázce Garde/ Rapid, potažmo celkově "užovka" / "emko" . Na každém se mi líbí něco jiného. Zadní světla se mi líbí víc hranaté emkové, vpředu se mi nejvíc líbilo čtyřoko, a pak ty zapuštěné světla, pokud byly ty rovné světla, tak víc k tomu šla ta dvoudílná maska.

Odesláno

JJ - je pan Jaroslav Foglar.  Také jsem měl tu čest včetně podpisu knihy. A vzhledem k tomu že to máme s @Medvěd k sobě blízko věkem i místem, tak je docela dobře možné, že to bylo při shodné příležitosti.  Osobní návštěva u JF doma v rámci  (opravdu velké uvozovky) "pionýra" s paní učitelkou Melicharovou, která mne vedla v pionýru jako spíš skautský oddíl . . .

Odesláno
před 1 hodinou, Medvěd napsal:

Kamarád se ohlásil na nečekanou návštěvu a tak jsem se v rámci volného dne ponořil do úklidu 

a vypadla na mě mnou už dávno zapomenutá (odhadem 40 let stará) fotka mé maličkosti ve společnosti jednoho významného spisovatele

Foglar.jpeg

@Medvěde a @Klemoňi, tiše závidím. 👍PAN Jestřáb Jaroslav Foglar mi změnil život a díky jeho Rychlým Šípům (které jsem hltal a měl všechny díly) jsem určitě lepším člověkem, který by asi nebyl tak slušný.. :myslim :papa

Odesláno

Klemoňu - určitě to stejná příležitost nebyla. V mém případě to bylo tak, že se táta osobně s p. Foglarem znal a ten k nám několikrát zašel na povánoční oběd (asi 2 - 3x) a z té doby se datuje tato fotka.

Jinak mě udivuje jméno Melicharová - tak se jmenovala moje úžasná učitelka zeměpisu a chemie na základce, jedna z mála učitelek, se kterou bych se rád kdykoli potkal  

Odesláno (upraveno)

Tak zase takhle to s Jestřábem fakt nefungovalo - jednak nebyli v žádném případě kamarádi, ale táta ho ctil jako oblíbeného autora svého dětství a byl moc rád, když se mu Jestřáb jako svému fanouškovi aspoň trochu otevřel a druhak Jestřáb a alkohol? To je prostě nepředstavitelný

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Jinak mě udivuje jméno Melicharová - tak se jmenovala moje úžasná učitelka zeměpisu a chemie na základce, jedna z mála učitelek, se kterou bych se rád kdykoli potkal 

No jak říkám - stejné místo stejný čas a ano - stejná učitelka. Díky ní mne chemie bavila :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Ta druhá je pěkná, moc pěkná. Ta první mi ale evokuje nábytek do ordinace praktického lékaře... 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...