Hafity Odesláno 27. únor 2022 Odesláno 27. únor 2022 před 9 hodinami, Sawoy napsal: Ten magor má prst na červeným tlačítku a asi je schopnej ho použít. Citace: "Aktualizováno: Putin nařídil vysokou pohotovost silám jaderného odstrašování".... Citovat
vendelinek Odesláno 28. únor 2022 Odesláno 28. únor 2022 (upraveno) Dneska jsem byl na kontrole po změření nejakejma přístrojema a přečtení písmenek v svítícím rámečku jsem na obě oči přečetl i ten poslední řádek nejmenších písmen,jsem prošel na jedničku ,a bude líp až se obě oči srovnaji,jsem rád,že už to mám všechno za sebou,na další kontrolu za 14 dní a už se bude řešit něco jen na čtení z blízka Upraveno 28. únor 2022 uživatelem vendelinek Péťa, Hafity, RichVa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Klemoň Odesláno 28. únor 2022 Odesláno 28. únor 2022 No tak vidíš - konečně rozeznáš strom přes silnici od vlasu na brýlích vendelinek, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2022 Odesláno 28. únor 2022 V 27. 2. 2022 at 10:37, Charlie 1 napsal: Si kůň ani po tech letech nevis, ze se necituji prispevky s obrazky, pokud to neni nutne? Uprav to Citovat
pavelu96 Odesláno 28. únor 2022 Odesláno 28. únor 2022 @Scratch taky jsi to mohl prostě nahlásit... Sám jsem si toho nevšiml, ikdyž citoval mě Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor 2022 Odesláno 28. únor 2022 (upraveno) dnes jsem byl i já v Ojčižně (Polsko) pro benzín BA 95 za 31.80 Kč u Orlenu, (5.81 PLN), bral jsem 50 litrů , z toho 20 kanystr, bo sem měl půl nádrže , u nás byl u MOL benzín za 39.50 Kč Upraveno 28. únor 2022 uživatelem ozzy56 vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Včera mi nejmenší pokřtil auto... Vyhodil natraveny mliko pote co nás minula kolona panduru na dálnici... To byl smrad... A člověku bylo nějak tak ouzko... Začal jsem řešit alternativu k plynu, zatím padla volba na krbovy kamna s výměníkem. Tak snad se instalace doziju Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 tos ještě neopravoval skříň na Avii, která vozí jen mléko--to je hnus Citovat
Klemoň Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 No já myslím, že mléko či zvratky jsou to nejlepší co můžeš hodit do čalounění auta . . . Citovat
radim.1008 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @Fruktisvítej v klubu. Týden max dva kompletně vyčištěný auto a mladej ho pokřtil banánem. Když jsem to přivezl zpátky, tak si čistič myslel, že je to pěna. A podruhé na podzim čokoláda. Ta zase vypadala jako krev po autě. Prý ho máme krmit něčím normálním. Prý řízky jsou ideální. Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 (upraveno) Kdysi, když jsem jezdil jako řidič v ACTIVĚ, mi takhle ráno v červenci praskl karton mléka a já to zjistil až na konci rozvozu, když byly krabice s kanc. potřebama dole mokré. Neměl jsem tehdy žádné auto fyzicky přidělené (to dostal člověk až po nějaký době, do tý doby jsme jezdili co chvíli s jiným pekáčem) a s tímhle se po mé "nehodě s mlékem" nikomu jezdit nechtělo. Upraveno 1. březen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Davidak79 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Od půl sedmé jsem na hranici , rozdal jsem plný kufr dobrot , presnidavek , pitiček... dětem. Jsem z toho na *neumím psát slušně*ky s těží zadržuju slzy. Čekám na správný vlak a jedu domu . Uz fakt nemůžu... Medvěd, Hafity, radim.1008 a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Sawoy Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @Davidak79 Ještě tam pojedeš? Nebo někdo odsud ... ? Citovat
Davidak79 Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 Já, nevím zda pojedu , pokud někdo požádá asi nedokážu odmítnout Fruktis, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 No kdybys tam jel .... dej mi prosím vědět. Nic tam nepotřebuju, jen chci cíleně pomoct s jistotou že to bude tam kde je to nejvíc potřeba a to je podle mě přesně tam a tak jak píšeš. Těm obyčejným lidem a hlavně dětem co čekají prý i 5 dní na hranicích. A osobně aktuálně zdravotně nemám možnost tam dojet. Tady sice po okolí vim o nějakých sbírkách, ale tyhle ofiko akce a věci z nich dorazí bůhvíkdy a bůhvíkam, nemá to moc mou důvěru. Fruktis a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 1. březen 2022 Odesláno 1. březen 2022 @Davidak79 slzy nezadrzuj a pust je ven... Jsi borec Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Jsem doma , v noci jsem musel zastavit a na hodinu zdřímnout, druhou noc za volantem a mezi tím celý den na nohou, mě nějak odrovnal . Dorazil jsem kolem 5 a v 6 do postele, nemůžu spát. V neděli jsem nabízel pomoc kamarádovi co je na ukrajině , byl moc optimistický . Moje žena má kamarádku která má rodiče ve stejném městě co bydlí on s rodinou , volali jí špatné zprávy , tak jsem mu hned cestou volal , litoval že mě neposlechl , bude strašně složité dostat ženu , snachu a dvouletého vnuka na hranice , kolem mají zničené silnice ale prej to dokáže , tak že ANO , jedu tam znovu , jen nevím kdy , jestli večer , zítra nebo v pátek. Hovor přerušila siréna a útěk do sklepa, čekám až se ozve . Vena garážmistr, Péťa, Milan+ a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 Tak dodělávám přípravky na podpěry k ostřikům pro výrobu výztuh nárazníků Volvo, MB a další nevím. zbynek..s, Hafity a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 (upraveno) Četl jsem dnes, jak lidi nakupují zbraně, učí se střílet, bude válka. minimaxa se ale na válku vyzbrojil po svém Ještě dopeču na zítra oběd, dotahnu vývar, tak do půlnoci a do sklenic, pak ještě musím nacpat vepřové do sklenic, ve vlastní šťávě a dát na dvě hodinky sterilovat, a zítra znova, ještě hodinku. Maso už se mrazí A nakonec panenka na minutku jako odměna k večeři. Půlka vepřového od mého vrchního dodavatele. Za 56,-/kg je to myslím dobré. Upraveno 2. březen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Milan+ Odesláno 2. březen 2022 Odesláno 2. březen 2022 (upraveno) Nádhera,zase žrádlo. Já teď dojedl pizzu co mi mládež přinesla do garage,jelikož mamina covid Upraveno 2. březen 2022 uživatelem Milan+ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.