Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 9 hodinami, Sawoy napsal:

Ten magor má prst na červeným tlačítku a asi je schopnej ho použít.

Citace: "Aktualizováno: Putin nařídil vysokou pohotovost silám jaderného odstrašování".... :(

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem byl na kontrole

po změření nejakejma přístrojema a přečtení písmenek v svítícím rámečku jsem na obě oči přečetl i ten poslední řádek nejmenších písmen,jsem prošel na jedničku ,a bude líp až se obě oči srovnaji,jsem rád,že už to mám všechno za sebou,na další kontrolu za 14 dní a už se bude řešit něco jen na čtení z blízka 🙂

Upraveno uživatelem vendelinek
Guest Scratch
Odesláno
V 27. 2. 2022 at 10:37, Charlie 1 napsal:

Si kůň 😂

ani po tech letech nevis, ze se necituji prispevky s obrazky, pokud to neni nutne? Uprav to ;)

Odesláno (upraveno)

dnes jsem byl i já v Ojčižně (Polsko) pro benzín BA 95 za 31.80 Kč u Orlenu, (5.81 PLN), bral jsem 50 litrů , z toho 20 kanystr, bo sem měl půl nádrže 😉, u nás byl u MOL benzín za 39.50 Kč

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Včera mi nejmenší pokřtil auto... Vyhodil natraveny mliko pote co nás minula kolona panduru na dálnici... To byl smrad... 🤮 A člověku bylo nějak tak ouzko... 

Začal jsem řešit alternativu k plynu, zatím padla volba na krbovy kamna s výměníkem. Tak snad se instalace doziju🙈

Odesláno

@Fruktisvítej v klubu. Týden max dva kompletně vyčištěný auto a mladej ho pokřtil banánem. :roll Když jsem to přivezl zpátky, tak si čistič myslel, že je to pěna. :D A podruhé na podzim čokoláda. Ta zase vypadala jako krev po autě. :D Prý ho máme krmit něčím normálním. Prý řízky jsou ideální. :D:D

Odesláno (upraveno)

Kdysi, když jsem jezdil jako řidič v ACTIVĚ, mi takhle ráno v červenci praskl karton mléka a já to zjistil až na konci rozvozu, když byly krabice s kanc. potřebama dole mokré. Neměl jsem tehdy žádné auto fyzicky přidělené (to dostal člověk až po nějaký době, do tý doby jsme jezdili co chvíli s jiným pekáčem) a s tímhle se po mé "nehodě s mlékem" nikomu jezdit nechtělo.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Od půl sedmé jsem na hranici , rozdal jsem plný kufr dobrot , presnidavek , pitiček... dětem.  Jsem z toho na *neumím psát slušně*ky s těží zadržuju slzy. Čekám na správný vlak a jedu domu . Uz fakt nemůžu...

received_5221241087910276.jpeg

Odesláno

No kdybys tam jel .... dej mi prosím vědět. Nic tam nepotřebuju, jen chci cíleně pomoct s jistotou že to bude tam kde je to nejvíc potřeba a to je podle mě přesně tam a tak jak píšeš. Těm obyčejným lidem a hlavně dětem co čekají prý i 5 dní na hranicích. A osobně aktuálně zdravotně nemám možnost tam dojet. Tady sice po okolí vim o nějakých sbírkách, ale tyhle ofiko akce a věci z nich dorazí bůhvíkdy a bůhvíkam, nemá to moc mou důvěru.

Odesláno

Jsem doma , v noci jsem musel zastavit a na hodinu zdřímnout, druhou noc za volantem a mezi tím celý den na nohou, mě nějak odrovnal . Dorazil jsem kolem 5 a v 6 do postele,  nemůžu spát.  V neděli jsem nabízel pomoc kamarádovi co je na ukrajině , byl moc optimistický . Moje žena má kamarádku která má rodiče ve stejném městě co bydlí on s rodinou , volali jí špatné zprávy , tak jsem mu hned cestou volal , litoval že mě neposlechl , bude strašně složité dostat ženu , snachu a dvouletého vnuka na hranice , kolem mají zničené silnice ale prej to dokáže , tak že ANO , jedu tam znovu , jen nevím kdy , jestli večer , zítra nebo v pátek. Hovor přerušila siréna a útěk do sklepa, čekám až se ozve .

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Četl jsem dnes, jak lidi nakupují zbraně, učí se střílet, bude válka. 

minimaxa se ale na válku vyzbrojil po svém 😛😄

Ještě dopeču na zítra oběd, dotahnu vývar, tak do půlnoci a do sklenic, pak ještě musím nacpat vepřové do sklenic, ve vlastní šťávě a dát na dvě hodinky sterilovat, a zítra znova, ještě hodinku. Maso už se mrazí 💪

A nakonec panenka na minutku jako odměna k večeři. 

Půlka vepřového od mého vrchního dodavatele. Za 56,-/kg je to myslím dobré.

20220302_191304.jpg

20220302_191338.jpg

20220302_191439.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno (upraveno)

Nádhera,zase žrádlo.

Já teď dojedl pizzu co mi mládež přinesla do garage,jelikož mamina covid

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...