Lihous Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 @Klemoň A zustat naprosto v klidu Citovat
Klemoň Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: buď rád, že už víš do čeho deš , napiš pak, jak to dopadlo No jsem objednaný dnes na 17,45, takže až později večer . . . Dnes mi dala na rehabilitaci takovej kouř, že jsem rád , že se pohybuji , to jim tam na tom stole usnu . . . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 (upraveno) před 19 hodinami, Hafity napsal: Taky bychom mohli být "plynule" odděleni z tohoto vlákna.... A bude rejt a bude, a pak se zase bude divit a sepisovat statečný někde mimo! No a abych nebyl uplně offtopic. @KlemoňNic se neboj, parkrát s tebou šoupnou sem a zase tam, parkrát to mocně zahučí až se oklepou plechy a bude hotovo, nic hroznýho. Tady ty poseroutkové se toho bojí a proto z toho mají hruzu a nahanějí ji i ostatním. Já nevim, mě to přišlo naprosto v pohodě a to jsme tam byl celkem dlouho, komplet páteř i hlava. Upraveno 12. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 (upraveno) No já jdu na tu pátř, tak tam snad nebu ani ta kontrastní . . . Ale jinak už je to skoro trochu Ale záleží na úhlu pohledu neb - "Co jsem dnes udělal " = Byl jsem dnes na rehabilitaci = Dnes mi dala na rehabilitaci takovej kouř, že jsem rád , že se pohybuji . . . @Radek Hurvajz A jinak protože už jsme se dloooouho neviděl, tak pozdravuj Radůůů Upraveno 12. listopad 2021 uživatelem Klemoň Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Ja ji pozdravim co se do ní vejde Klemoň ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Tak tohle vlákno je asi nejvíc vhodné pro rozebírání obecných věcí. Nechcete po moderátorech, aby jsme to tady oddělovali a vytvářeli nové vlákno s názvem "Jak jsem měl jít na magnetickou rezonanci a málem jsem nedošel" Každopádně, pokud se budete i tady cítit , tak bych Vám chtěl nabídnout náš "nový" produkt - je to CHATBOX !!! Naprosto luxusní chatovací platforma našeho fóra, (skoro) bez moderátorského dohledu, neomezená tématy, vybavená zvukovými notifikacemi a pro obecné pokecání úplně ideální Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 @pavelu96 Komentář k ChatBoxu jsem tam napsal . . . . Jinak jsem zpět - magnetická rezonance vás mne nezbavila - máte smůlu. Připadal jsem si podle zvuků jak v Blízká setkání třetího druhu , ale nikdo se neobjevil . . . A zapomněli jste mi říct, že si mám namazat ruce od ramen až po ruce vazelínou . . . + Trochu mi tam ta mašinka zatopila a dostal jsem žížu, toť vše . Péťa, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Jsem donucen jít ještě prezout.. Jako za starých časů hezky venku pod širákem... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 před 53 minutami, Klemoň napsal: A zapomněli jste mi říct, že si mám namazat ruce od ramen až po ruce vazelínou . . . já tam tak dlouho nevydržel, jinak bych napsal--mno poseroutka... Citovat
Klemoň Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 No jenže to namazání bylo potřeba proto , že jak se ten stůl posouval , tak moje ruce opřené o bočnice se jemně přilepili a já se musel vždy nenápadně otrhnout počkat až popojedu a pak se znovu opřít Citovat
Fruktis Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Tak odhalena příčina prazdnyho kola.. Šroubek... Skoro nový pneu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Vraž tam knot a jezdi dál. to není žádná závada. Když takový defekt najdu tak ani kolo nesundávám z auta. Hafity, Klemoň, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 @Vena garážmistr díky za radu.. Umíš člověka potěšit Citovat
Klemoň Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 (upraveno) Ale má pravdu - toto je jedno z nejčistčích poškození a jediné co ti hrozí , že ti to bude decentně kolem hřebíčku utíkat . . . Ale decentně znamená tak jednou za měsíc dofouknout Věř mi - osobní zkušenost - gumu jsem normálně dojezdil Upraveno 12. listopad 2021 uživatelem Klemoň Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 (upraveno) @Fruktis však tu knotovací soupravičku koupíš v každých autodílech vyšroubuješ ten vrut co je v gumě protáhneš to tím hrubým bodcem aby jsi tu díru zvětšil a zdrsnil okraje a vrazíš do toho ten knot. Žádná raketová věda jen to chce mít to kolo nafouklé aby jsi tam lepší vrážel oba ty hroty. Ještě když jsem jezdil na kamionu tak jsem chytnul šroub M8 do zadní gumy na tahači na place říkám budu muset ke gumaři kolega šáhnul do kaslíku vytáhnul kladivo a ten šroub do té gumy zatlouk a najel jsem na tom ještě asi 5000 km. Upraveno 12. listopad 2021 uživatelem Vena garážmistr Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 12. listopad 2021 Odesláno 12. listopad 2021 Však jo... Dojel jsem s tím zpět z Prahy... Jen jsem musel koupit kompresor... Abych to nafoukl... Jak říkám potěšil si mě... Já už se viděl jak kupuju nový dvě gumy...sada za kilo je zlata Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Tady ty poseroutkové se toho bojí a proto z toho mají hruzu Já jsem hrůzu neměl.... A to "Blízké setkání třetího druhu jsem si fakt užíval" (jak píše @Klemoň).... Jenom mi vadily ty dvě hodiny bez pohnutí.... Citovat
Klemoň Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 No já to měl cca 15- 20 minut víc ne , ale mě jeli jen páteř . . . Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 Já dodělal v týdnu kuchyň tchýni, a o víkendu jen odpočívám a nic nedělám, v pondělí montáž v Hustopečích až do středy. Lihous, Pe.Tr, RichVa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Sawoy Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 Tomu říkám mít rád tchyni. Narazil jsem na takovou zajímavost ... Lihous ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.