Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

buď rád, že už víš do čeho deš :aut,  napiš pak, jak to dopadlo

No jsem objednaný dnes na 17,45, takže až později večer . . .   Dnes mi dala na rehabilitaci takovej kouř, že jsem rád , že se pohybuji , to jim tam na tom stole usnu . . .  🙃

Odesláno (upraveno)
před 19 hodinami, Hafity napsal:

Taky bychom mohli být "plynule" odděleni z tohoto vlákna.... :roker

A bude rejt a bude, a pak se zase bude divit a sepisovat statečný někde mimo! :aut

No a abych nebyl uplně offtopic.

@KlemoňNic se neboj, parkrát s tebou šoupnou sem a zase tam, parkrát to mocně zahučí až se oklepou plechy a bude hotovo, nic hroznýho. Tady ty poseroutkové se toho bojí a proto z toho mají hruzu a nahanějí ji i ostatním. Já nevim, mě to přišlo naprosto v pohodě a to jsme tam byl celkem dlouho, komplet páteř i hlava.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

No já jdu na tu pátř, tak tam snad nebu ani ta kontrastní . . .   Ale jinak už je to skoro trochu :xvul 

Ale záleží na úhlu pohledu neb - "Co jsem dnes udělal " = Byl jsem dnes na rehabilitaci = Dnes mi dala na rehabilitaci takovej kouř, že jsem rád , že se pohybuji . . .   😇

@Radek Hurvajz A jinak protože už jsme se dloooouho neviděl, tak pozdravuj Radůůů  :papa

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Tak tohle vlákno je asi nejvíc vhodné pro rozebírání obecných věcí. Nechcete po moderátorech, aby jsme to tady oddělovali a vytvářeli nové vlákno s názvem "Jak jsem měl jít na magnetickou rezonanci a málem jsem nedošel" :aut

Každopádně, pokud se budete i tady cítit :xvul , tak bych Vám chtěl nabídnout náš "nový" produkt - je to CHATBOX !!! Naprosto luxusní chatovací platforma našeho fóra, (skoro) bez moderátorského dohledu, neomezená tématy, vybavená zvukovými notifikacemi a pro obecné pokecání úplně ideální :super

Odesláno

@pavelu96  Komentář k ChatBoxu jsem tam napsal . . . .  😞

Jinak jsem zpět - magnetická rezonance vás mne nezbavila - máte smůlu. :aut

Připadal jsem si podle zvuků jak v Blízká setkání třetího druhu , ale nikdo se neobjevil . . .  🤖

A zapomněli jste mi říct, že si mám namazat ruce od ramen až po ruce vazelínou . . .      + Trochu mi tam ta mašinka zatopila a dostal jsem žížu, toť vše .

Odesláno
před 53 minutami, Klemoň napsal:

A zapomněli jste mi říct, že si mám namazat ruce od ramen až po ruce vazelínou . . . 

já tam tak dlouho nevydržel, jinak bych napsal--mno poseroutka...

Odesláno

No jenže to namazání bylo potřeba proto , že jak se ten stůl posouval , tak moje ruce opřené o bočnice se jemně přilepili a já se musel vždy nenápadně otrhnout počkat až popojedu a pak se znovu opřít  😂

Odesláno (upraveno)

Ale má pravdu - toto je jedno z nejčistčích poškození a jediné co ti hrozí , že ti to bude decentně kolem hřebíčku utíkat . . . 

Ale decentně znamená tak jednou za měsíc dofouknout :papa     Věř mi - osobní zkušenost - gumu jsem normálně dojezdil :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

@Fruktis však tu knotovací soupravičku koupíš v každých autodílech vyšroubuješ ten vrut co je v gumě protáhneš to tím hrubým bodcem aby jsi tu díru zvětšil a zdrsnil okraje a vrazíš do toho ten knot. Žádná raketová věda jen to chce mít to kolo nafouklé aby jsi tam lepší vrážel oba ty hroty.

Ještě když jsem jezdil na kamionu tak jsem chytnul šroub M8 do zadní gumy na tahači na place říkám budu muset ke gumaři kolega šáhnul do kaslíku vytáhnul kladivo a ten šroub do té gumy zatlouk a najel jsem na tom ještě asi 5000 km. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tady ty poseroutkové se toho bojí a proto z toho mají hruzu

Já jsem hrůzu neměl.... A to "Blízké setkání třetího druhu jsem si fakt užíval" (jak píše @Klemoň).... Jenom mi vadily ty dvě hodiny bez pohnutí.... :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...