Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za tu 1000 se najedli, napili a zaplatili si cestu na kontrolu... 🥴

Rozpočet se neplní, rozpočet se vysává 🤫 

A abych nebyl oftopic, tak dneska jsem uklidil auto... A vymyslel si pracovní plán tak na měsíc... Kdo mi pořád schovává tu 25.hodinu dne😅

Odesláno (upraveno)
před 9 hodinami, ozzy56 napsal:

kontráši do nás celou vojnu hučeli a vyhrožovali, že jsem po příchodu do civilu nechtěl nikomu říct, kde jsem ty dva roky vůbec byl 

No vidíš, mi na vojnu poslali kluci v září 1989 pohled s nádhernou fotkou lopingové horské dráhy z Oktoberfestu v Mníšku pod Alpou, odeslaný samozřejmě z  Mnichova se známkou i razítkem Deutsche Bundes Post. Jezdili jsme tam několik roků na závěr sezóny a je prej vůbec nenapadlo, že bych z toho na vojně mohl mít problém.

Pohled mi předával rovnou taky kdosi od VKR (přijeli kvůli tomu sólo autem z Olomouce nebo z Brna, následoval dlouhý výslech a ...

Pak jsem byl rád, že přišel listopad, "Sametová" a už si nikdo na nic nevzpomněl

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
Před hodinou, Sawoy napsal:

Nesouhlas. Nekoukej tolik na zprávy a vem selskej rozum do hrsti: jestli se nepletu tak máme necelých 450.000 OSVČ neboli "těch malých".

Ale prosím tě... Proč hned tyto úsudky? Asi nejsem tak skvělý sedlák jako ty. Nemyslím tím zalepení rozpočtu pouze vybíráním pokut od OSVČ ale vybíráním pokut jako takových. Další věc je, že každý "litr" opravdu neplatí. Vím co jsme kolikrát platili my, podotýkám za úplné nesmysly. Úředníka totiž zajímá pouze lejstro ale vůbec ho nezajímá praxe. 

"Každý právo na vlastní názor, někdo vlastní, NĚKDO CIZÍ..." - Neboj, taková ovce opravdu nejsem pokud to tím chceš říct, že jen opakuji názory druhých. Rozhodně ti tu nekydám názory které jsem pobral někde ve zprávách. Se státní správou a kontrolami mám bohaté zkušenosti abych měl SVŮJ názor. Nebuď hned s každým tak rychle hotový 😉

Odesláno

Prave jsem doresil reklamaci v bance.
Po 14dnech pohody v laznich se prihlasim do net banky a naprosto jiny vzhled bez jakehokoliv upozorneni!
Navic po prihlaseni vyskocil nejaky dotaznik s komplet daty a ze ze to musim vylnit - co je komu do toho zda mam chut v dohledne dobe investovat ci si pujcovat - nemluvim o adrese mailu a tc.
V dnesni dobe podvodniku ....???
Tak jsme se s pani pekne pohadal a poprosil jsem ji aby komplet nas rozhovor preposlala svemu nadrizenemu.
Pry to zkusi - tak jsem napovidal ne zkusit ale UDELAT.
A dodal jsem ze nejsme na facebooku kdy soutezim zda bude o 20laiku vic ci mene.
No na konci se omluvil ze jsem vyletel a uvidime zda bude ale spis NEBUDE dalsi reakce.

Me ten IT svet prestava bavit - kdyby bylo upozorneni v duchu "Toto je posledni prihlaceni ve starem vzhledu" nereknu NIC ale podobne veci skutecne nemusim.
A stejne tak dotaznik ....

Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz SZ
Vlozena vice mene "citace SZ" po predchozi dohode s adresatem :)

>> Zdravim - je to dulezite ?
RB
Nejde o to ze zmeni vzhled ale o to ze se prihlasuji a ..... koukam jako tele.
Dokazu rozeznat jejich adresni radek dokazu celkem odolavat podvodnikum "ale" i 100x nic zabilo vola  <<

Uznavam ze to bude takto adresnejsi :)

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Teď to snad měnila ČSOB,zatím jsem se nepřihlásil ,ale upozorňují na to už minimálně 14 dnů a Moneta když to mění ,tak taky pokaždé přijde upozornění.

Návštěvník
Odesláno

Spořitelna teď taky na něco upozorňuje. Prý jen přehodí tlačítka 🙂

Odesláno

Předminulý víkend jsme z důvodu Helčiny bolavé nohy museli zrušit plánovanou návštěvu Rudé věže smrti u Ostrova nad Ohří a protože dnes byl poslední termín pro návštěvu v této sezóně, vyrazili jsme sem tedy dnes. 

Prohlídka je zajímavá, za mě by to chtělo větší osvětu, aby člověka info víc bouchlo do čenichu. My tam byli sami 2 + průvodce, prohlídka trvala hodinu 

IMG_20211002_113158.jpg

IMG_20211002_113305.jpg

IMG_20211002_115858.jpg

IMG_20211002_121019.jpg

IMG_20211002_124307.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...