Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

Ty @Klemoň díky až dnes jsem byl v bance. Hele Tvoje mládí u protivzdušné to bylo asi tak pár járů po Žižkovy že jo ?

Doufám, že s vyrovnáním jsi spokojený. Potřebuji abych byl oblíbený zákazník 😇 

No a protivzdušná byla od Žižkových palcátů, přes PLDvK až po raketové nosiče z "dálnéhovýchodu" tahané návěsovejma Zilama + ty samonosné sviňuchy na 5ti osách

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

já byl u PVO a u těch raket

No já také a protože jsem vždy něčím jiný , tak nejen u PVO , ale zároveň i opravárenský útvar a zároveň sportovní útvar . Které to bylo město ? :papa A kdes byl ty ?

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Moje "bojové vozidlo" (ilustrační foto :D ) - jedno z mála, co v kasinu nemuselo být v khaki 
(ještě Avia - ta byla klasicky modrá se žlutou plachtou a bílá LADA 2104, kterou se vozil náčelník útvaru)

image.thumb.png.38776b56af9528d9fb1496c81e7d7f15.png

Jinak jsem byl kotelník na UTAZce (Ústřední tanková a automobilová zpráva) v Nových Zámcích u Litovle - vesnici, kde byl v zámku blázinec, v bývalých stájích kasárna a ve třetí budově kuchyň pro oba "útvary" společná

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Klemoň  já byl u VU 7505 Rožmitál p. Tř., celé dva roky, a hned mě dali na TOP (technická opravna pluku), takže jsem se opravám techniky nevyhnul ani na vojně, doufám že mě nesejme Rychlá rota za vyzrazení státního tajemství 🙊😉

Odesláno

Hlavně dneska už nic není tajemství bo se všecko vykecá. 

Odesláno

kontráši do nás celou vojnu hučeli a vyhrožovali, že jsem po příchodu do civilu nechtěl nikomu říct, kde jsem ty dva roky vůbec byl 🙈, 5 roků nikam za hranice -- myslím státy Varšavské smlouvy, na Západ to stejnak nešlo vůbec, po vojně jsem dělal řidiče nákl. auta a to mě zachránilo od manévrů..., po půl roce v civilu mě už zvala Vojenská správa na cvičení 😯

Odesláno

Vyprávíš můj příběh 🙊 

A kdo si tipne kde jsem sloužil já : byla tam PVO , ale zároveň i opravárenský útvar a zároveň sportovní útvar . Které to bylo město ?  Dnes je tam myslím pořád ještě velitelství . . .

Odesláno
V 7. 9. 2021 at 14:51, Vena garážmistr napsal:

A po včerejšku fakt v klidu nejsem a minimálně do 30.9 nebudu. Protože včera došlo úřední písmo ze živnostenského odboru že zahájili kontrolu mého podnikání takže pokud se někomu bude zdát že reaguju podrážděně tak je to i dost možný že tak reagovat budu. 

Takže kontrola je za mnou za 1000 Kč a víc bych to nepitval, protože mám tušení že tímto to neskončilo. Byl jsem teda ujištěn že to byla namátková kontrola že mě nikdo neudal ale moc přesvědčivě to neříkala. 

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

Takže kontrola je za mnou za 1000 Kč a víc bych to nepitval, protože mám tušení že tímto to neskončilo. Byl jsem teda ujištěn že to byla namátková kontrola že mě nikdo neudal ale moc přesvědčivě to neříkala. 

Buď rád,že to máš za sebou,ale vždy mě fascinuje ten Tvůj dodatek o pitvání.

Odesláno

@Petr 3008 Tak něžné po pohlaví si opět připisuje bod? 😁 Bude ten Egypt jak jsme si psali? 🙂

@Vena garážmistr Hele ber to tak, že potřebovali splnit a špatný kontrolor který nic nenajde. Státní kasa je prázdná a ti malí to budou muset trošku naplnit, bohužel. 

Guest Petr 3008
Odesláno

@HanysR 🤣 je v tom nevinně, nakonec jsem to spunktoval já. Je třeba ještě nějaký relax a na chvíli vypadnout..a vyhřát si kosti před zimou 🤣. A jak to tak vidím, kdo ví co bude příští rok :myslim, tak ať tam ty prašule nezůstanou.. Místo sedí.

Odesláno
před 1 hodinou, HanysR napsal:

@Petr 3008

@Vena garážmistr Hele ber to tak, že potřebovali splnit a špatný kontrolor který nic nenajde. Státní kasa je prázdná a ti malí to budou muset trošku naplnit, bohužel. 

Nesouhlas. Nekoukej tolik na zprávy a vem selskej rozum do hrsti: jestli se nepletu tak máme necelých 450.000 OSVČ neboli "těch malých". Kdyby nás během dvou let zkontrolovali všechny a každej to měl za litr je to 1000 kontrol denně a přínos 450 mega. Směšná záplata. Rozpočet se plní jinak. Ale No flame, každej máme právo na názor, někdo cizí, někdo vlastní. 

K tématu: dnes jsem si v Excelu vymyslel hlídání součtu jakýchsi příjmů vždy za posledních 12 měsíců tak, aby mi stačilo vkládat csv exporty z bankovního internetovnictví, jak říká můj tatík 😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...