Hafity Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 před 8 hodinami, Medvěd napsal: pičasí Citovat
Lihous Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 (upraveno) Dnes lenoseni pred nocni .. Na chromu neslo platit na Aliexpessu tak mame zase Firefox a prekvapeni ali uz zase nechce DPH - doufam ze nez to prijde tak nasi pomazani schvali DPH a vse se prodrazi a jeste doplnim pro @Péťa MT cist kdo vola dokaze "ALE" jen pri BT a nebo kdyz jsou sluchatka. Hlasove vytaceni jede jen v anglictine tak ze nepouzitelne a jenom na pristroji ne s HF v aute tam si ani neskrtne - rikam pokrok nezastavis - toto vidim vse jako ne kroky ale beh zpatky Upraveno 24. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
Sawoy Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Zdá se že naopak https://smartmania.cz/ceska-posta-nove-doruci-baliky-z-wishe-navic-bez-cla-a-dph/ https://mobilizujeme.cz/clanky/ceska-posta-aliexpress-wish-clo-nakupy-z-ciny Lihous ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 Z Ali to poslední dobou chodí rychle, to mohu potvrdit. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 24. srpen 2021 Odesláno 24. srpen 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Hafity napsal: Pičasí Lepší název pro to, co nám momentálně zpříjemňuje dovolenou, mě nenapadl Upraveno 24. srpen 2021 uživatelem Medvěd Péťa, Hafity a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
morepower Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 (upraveno) Sem včera vyčistil kotelnu a ze samý radosti sem si koupil spacák. takle když to člověk napíše za sebe.... Edit: jo, taky sem při tom čištění a uklízení našel baterku (svítilnu), co sem nemoh najít, takže třikrát dobře včera Upraveno 25. srpen 2021 uživatelem morepower Milan+ a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 v tom případě doporučuju uklízet kotelnu častěji... morepower ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 před 1 hodinou, morepower napsal: Sem včera vyčistil kotelnu a ze samý radosti sem si koupil spacák. takle když to člověk napíše za sebe.... Edit: jo, taky sem při tom čištění a uklízení našel baterku (svítilnu), co sem nemoh najít, takže třikrát dobře včera Myslíš že začneme tak brzo topit? No i když u našich už se to tepelko přepnulo do zimího provozu a na včera i na dnes to v noci už do systému strkalo teplou vodu. Já jsem vstal nasnídal se a půjdu něco tvořit. Ale kotelnu dneska uklízet nebudu to nechám tak na půlku září. Citovat
morepower Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 Loni sem začal topit druhej tejden v září. Kotelnu čistím každej rok, dycky v létě, jenže to musím všechno vynosit ven, a po vyčištění kotle a komínu to vyfoukám kompresorem, a to tohle divný léto úplně nešlo, protože když už sem měl čas, tak odpoledne lilo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 Já jsem si včera porovnával současnou cenu a novou cenu elektřiny od října. A jak tak na to koukám, asi jim doma pustím topení jen na vánoce a silvestra Citovat
Sawoy Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 před 15 hodinami, Lihous napsal: a jeste doplnim pro @Péťa MT cist kdo vola dokaze "ALE" jen pri BT a nebo kdyz jsou sluchatka. Hlasove vytaceni jede jen v anglictine tak ze nepouzitelne a jenom na pristroji ne s HF v aute tam si ani neskrtne Jseš si jistej žes prošel důkladně nastavení apky Google? A k volání: fakt je takovej problém říct Hej gůgl kól .... ? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 před 27 minutami, minimaxa napsal: Já jsem si včera porovnával současnou cenu a novou cenu elektřiny od října. A jak tak na to koukám, asi jim doma pustím topení jen na vánoce a silvestra Musíme včas nakoupit svetry a deky. Dokud budou Citovat
Sawoy Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 Už nejsou a jen tak nebudou. Nejsou čipy co je dávají do těch nášivek se značením jak se to má prát. Citovat
Medvěd Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 Neprší Vyrazili jsme na Pustevny ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 (upraveno) Pěkný, jen ... nostalgie. Jak stárnu začínám hůř snášet ten všudypřítomný cirkus Barnum .... přitom třeba tyhle prosklený vyhlídkový plošiny jsem si v Rakousku i jinde užil. Nějak mi to přijde jestli tahle naše zemička není na ten vpád turistbyznysu moc malá ... tuhle jsem jel kolem tábořiště Svitačka pod Troskama kde jsme před 40 lety strávili pod širákem 4 dny v dešti a do hospy v Troskovicích jsme chodili uschnout a na pivo a tlačenku. Tábořiště posunutý, zarostlá louka samej karavan, hospoda přesunutá do ... no ani bych tam nevlezl ... Jako jo, hromada krásnejch věci se postavila, opravila ... je možný že až moc? Restaurace pod Troskama nová krásná ... i s hotelem. Tradiční hotová česká jídla a speciality minutkové kuchyně. Na objednávku pečeme husy, kachny, krůty, jehňata, selata, vepřová kolena, jídla ze zvěřiny i klasické zabijačky. Tak snad ta tláča v rámci zabijačky ... na objednávku ... Ale jak říkám, stárnu ... Edit: tak ne, hospoda je, jmenuje se U mamuta a jen vypadá jinak. Příště zjistím jak moc zůstala pohostinná. Na webu píšou že sekačka a nakládanej hermoš, tak snad ... Upraveno 25. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 (upraveno) je fakt, že dneska turistujou všichni--mladí s kočárama a miminama se tlačí v autobusu , staří o hůlkách a s všelijakýma pomocnýma vozíkama taktéž , což nepamatuju za mého mládí, my čekali až děcka začnou aspoň chodit, staří kdysi měli možná jiné priority, než lozit po horách, takže dnes všude plno lidí, aut, samé fronty, v hospodě abys čekal uvnitř, až někdo dojí a vypadne..., je to dnes prostě jiné , to si nestěžuju, jen senilním Upraveno 25. srpen 2021 uživatelem ozzy56 Charlie 1 a morepower ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 (upraveno) před 6 hodinami, minimaxa napsal: Já jsem si včera porovnával současnou cenu a novou cenu elektřiny od října. A jak tak na to koukám, asi jim doma pustím topení jen na vánoce a silvestra cena plynu 530,-Kč/MWh, stálý měsíční plat 0,-Kč. Uvedená cena je bez DPH A elektrika 1299Kc bez DPH za VT i NT a staly měsíční plat 49kc cena do 31.12.2023 Víceméně mín než před rokem.... Ale platím si borce, který se mi o to za 600/rok stará.... Za ty roky co jsem u něj, pokud bych byl u ČEZ a RWE tak jsem minimálně 100000usetril brácha asi 300000.... Upraveno 25. srpen 2021 uživatelem Charlie 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. srpen 2021 Odesláno 25. srpen 2021 Jaký seriál se v této lokaci natáčel? Napovím že je to seriál český a humor v té části věnované doktorovi mi šel přesně pod nos (jakmile se hlavní postavou stal policajt, už to nebylo ono) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.