Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

@radim.1008já vím, že jedete. Třeba se to zklidní, ale pochybuju. Teď bylo úplně jedno v jaký čas, bylo to zarvané pořád. Já vyjížděl ve 3 ráno, na HR hranicích před 11 a na místo jsem se dohrabal v 18.  830 km cca 15 hodin, fakt na prášky.

Odesláno

Jeste k pasu pokud by se dala prava predni sedacka v nejake vybave otocit o 180° pak to samozrejme dava smysl ze je pas kotveny do B sloupku.

Ale to jejen detail nemeni to nic na faktu ze je to pekne auticko a stred.panel nema chybu pekne po staru tlacitky  :super

Odesláno

chlapyy--první víkend prázdnin je pro cestu do HR to nejhorší peklo a v poslední době je jedno, zda vyjedete v pátek v noci, nebo v sobotu ráno, prostě máme se v té Evropě všichni tak dobře, že cesty ta auta nemohou absorbovat, navíc hen ten Covid..., známí jeli ráno v sobotu a dopadli stejně, jak píše Petr 3008, kluk jede ve středu večer, domluvil si nástup od čtvrtka ráno, tak uvidím, co pak napíše, ale věřím, že cesta bude OK

Odesláno

Včera a dnes drobné domácí práce. Dodělání parapetu, a vytáhl jsem konečně hoblík a taky stůl 😄

20210704_151842.jpg

20210704_142043.jpg

20210705_102638.jpg

20210705_102645.jpg

Odesláno
před 20 hodinami, Pe.Tr napsal:

zkouším ,ale nevím no. měnit asi fakt nebudu.

Jako vypadá fakt hezky ale teď jsem koukal do konfigurátoru a za 1,5M? To určitě ne. Chápu že výbava atd je pořádná ale za ty prachy máš Durango s HEMI a tam je ta robustnost jinde. Není to sice tak Hi tech ale otázka zní - je to opravdu třeba? Navíc motor přežije kastli s prstem v nose. 

Odesláno
před 4 hodinami, Lihous napsal:

Jeste k pasu pokud by se dala prava predni sedacka v nejake vybave otocit o 180° pak to samozrejme dava smysl ze je pas kotveny do B sloupku.

Buď jsem tupej a nebo mi uniká smysl . . .   Zrovna u otočné sedačky (jako má VW) má smysl kotvení do sedačky a ne do sloupku . . . A nebo už nevím . . .

Odesláno
před 5 hodinami, HanysR napsal:

Jako vypadá fakt hezky ale teď jsem koukal do konfigurátoru a za 1,5M? To určitě ne. Chápu že výbava atd je pořádná ale za ty prachy máš Durango s HEMI a tam je ta robustnost jinde. Není to sice tak Hi tech ale otázka zní - je to opravdu třeba? Navíc motor přežije kastli s prstem v nose. 

tohle presne je 1325000,- s dph podle ceniku , + k tomu dostanes zimaky v hodnote 43000,- + treba TZ uz je jen za 12500,- vcetne ele (vertikal westfalia)

pro mne je cenovka  jeste uplne jinde ale i tak nad tim neuvazuju.

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Buď jsem tupej a nebo mi uniká smysl . . .   Zrovna u otočné sedačky (jako má VW) má smysl kotvení do sedačky a ne do sloupku . . . A nebo už nevím . . .

Nejsi tupej. Já osobně jsem nepochopil jakoukoliv souvislost otáčení sedačky s kotvením pásu ať je to kamkoliv. On se někdo poutá na otočený sedačce? Leda s třema promilema v žíle aby v noci na rastplacu nevypad .... 😆

Odesláno

Dneska trošku náročnější, ale dnes proběhla výměna předního a zadního nárazníku a upravení výfuku (děravý na vícero místech. Nemělo to cenu vařit, tak jsem použil beton na výfuky.) 

Guest Petr 3008
Odesláno

Nejblbější jsem tady já.. ty pásy jsem totiž nepochopil vůbec, a fotky prohlížel pořád dokola :D:D

Odesláno

Ze ja pitomec vubec reagoval :):D

Vetsina aut ma kotveni do sedacky nikoliv zase do B sloupku a pokud by slo o otoceni sedacky jde o max praktickou vec - doporucuji si vytisknout foto toho SUV a zajit si do sveho povozu viz me video

https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.jpservis.eu%2Fassets%2Fportfolio%2Fimages%2F96dbb197fbee63be0d4937de8736ca83.JPG&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.jpservis.eu%2Fsite%2Fportfolio%2Fproject%2F114&tbnid=Hrep8SKOhv4SNM&vet=10CAcQxiAoC2oXChMImIXxhY_M8QIVAAAAAB0AAAAAEAI..i&docid=rWztuBM5IgVw6M&w=1200&h=800&itg=1&q=otocna predni sedacka&client=firefox-b-d&ved=0CAcQxiAoC2oXChMImIXxhY_M8QIVAAAAAB0AAAAAEAI#imgrc=Hrep8SKOhv4SNM&imgdii=cM8XBpl2QMy_cM

Snad spravny odkaz a ted uz koncime "diskuzi" na tema kotveni pasu do B sloupku   :myslim  a jdeme se venovat lepsi zabave :papa

Krasny vecer - jak budu v praci prozmenu zverejnim mnou zminenou smicku na pasech nasich aut ;)

20210705_181839[1].jpg

Odesláno

pockej pockej neutikej. stale to nechapu a chci to pochopit. snazil jsem se ve sve hlave najit auto kde jsem na prednich sedadlech videl ukotveni konce pasu a proste na zadne takove auto jsem si teda nevzpomnel. plus pokud mas otocne sedacky napr v C8 ,807,806 , V klasse , tak stale je pas kotveny do B sloupku  prece .

Odesláno

@Pe.TrJá ti to vysvětlím: kolega totiž mluví o spodním kotvení pásu, ne o horním ze kterého se pás vytahuje. Pochopil jsem to až teď z jeho videa: on má pás dole ukotvený do sedačky, nikoliv do rámu auta v místě styku B sloupku s podlahou. Jestli to tak má většina aut nevím, já osobně jsem to v životě neviděl nebo jsem si toho nevšimnul. Upřímně: nikdy jsem nekoukal kam ten pás dole vede. Fakt je, že varianta nahoře B dole sedačka by u otočných byla nesmysl, bo by se při otáčení pás ovíjel kolem sedačky.

Odesláno (upraveno)
před 25 minutami, Pe.Tr napsal:

nejsem lopata , celou dobu vim ze mu jde o spodni ukotveni pasu 😉

Někde tu poletovala fotka dokazující, že s tou "lopatou" nemáš tak ouplně pravdu. A bylo Vás tehdá víc 😋

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...