Pe.Tr Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 nevyleze ale povoli se z naboje pri povolovani te matky a jsi v pi... , na hyu a mit sem jich prodal.... Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 Ono se to kdysi dělalo šroubovací,ale marně přemýšlím,kdy jsem se s tím setkal naposled. Jako veteráni jsou jasný. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 před 1 minutou, Pe.Tr napsal: nevyleze ale povoli se z naboje pri povolovani te matky a jsi v pi... , na hyu a mit sem jich prodal.... Tohle dnes asi nehrozí, jsou lisovaný Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 (upraveno) před 4 minutami, Pe.Tr napsal: nevyleze ale povoli se z naboje pri povolovani te matky a jsi v pi... , na hyu a mit sem jich prodal.... Tohle tedy nepobíram,jako se to protočilo v rádlovaní? Už na Lantře byly lisovaný. Upraveno 4. červen 2021 uživatelem Milan+ Citovat
Sawoy Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 Šroubovací štefty jsem měl na Makrele 1998. Za tři roky zarezly tak, že jsem asi dva nebo tři musel ulomit když jsem to dával na hlíny ... Bože ... dvacet let to je ... Citovat
Lihous Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 Dnesek trošku veselejší na různorodost. Ale po pořádku Včera navštěva ve Velichovkách u známe - bože jak já se tam do lázní těším .... A dnes druha iniekce s brachou v Náchodě - opět naprosto dokonalá organizace a dokonce tam pán měl stále jedo dvě místa pro starší případně méně "pohyblivé" Pak posekání zahrady dočištění kolem plotu atp. A pak vyluxoval auto balzámem natřel kuži a při té příležitosti zkusil dodělat DAB+ antény z pravého bočního okna - nebudu se teď chlubit jak jsem to narychlo dočasně - trvale sprasil dílama co garáž dala ale velká změna na tyto nahražkové antény před rokem mozná dvěma ani hlásek dnes signal 98% a kvalita 92% naladil 22stanic ale slo jen část CRo MUX v garáži při ladění "přibrzdil" ale nenaladil nic - máme plechovou střechu. Zítra pobádám a dám do sekce kam to patří ... Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2021 Odesláno 4. červen 2021 před 4 hodinami, Sawoy napsal: Šroubovací štefty jsem měl na Makrele 1998. Za tři roky zarezly tak, že jsem asi dva nebo tři musel ulomit když jsem to dával na hlíny ... Bože ... dvacet let to je ... To se asi pleteš,Makrela,čili asi Marea má klasické šrouby. Jináč dnes elektro termostat na e87,místo žádné. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 V 3. 6. 2021 at 17:35, Petr 3008 napsal: Mám půlku, zítra dorazím zbytek Zlaté oči... cmrncal jsem se s tím ještě dneska. Ale už je konečně hotovo, A dneska první koupel v bazénku, paráda Citovat
Pepito Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 @Petr 3008, prý bazének. Ten má v průměru aspoň 5 metrů. Citovat
Milan+ Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 @Petr 3008 Prý první koupel, vidíme jen vodu. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 @Milan+to bylo tak studený, že jsem se úplně smrsknul , tak nejsem vidět @Pepito myslím 4,60 Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 (upraveno) Já taky dnes napustil bazének, voda měla 15,8°C Teď už 16,7°C. Bude to trvat, než se ohřeje na koupatelnou teplotu alespoň 24°C, zatím jsem tam schůdky ani nedával. Mám kruh 5,5m. Upraveno 5. červen 2021 uživatelem Péťa Milan+, Pepito a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Ajdamek Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Trochu jsem potrapil kostru, zalozen travnik za domem po dedovi. Puvodne tam byli stary polorozoadly garaze, na zakladu po jedny bude terasa. Hafity, vendelinek, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Dnes proběhla logistická operace přesunu všech tří aut mezi Kunvaldem a Žamberkem a převozu mojí maminy z Ústí ze špitálu. Do toho ještě Zůza byla v Rychnově na kontrole. Ráno Zuzka odjela s 5008 do RK, že případně vyzvedne maminu v Ústí nad Orlicí. Jenže propustili ji už po osmé ranní. Tak mi volala, jestli bych nemohl přijet dřív. Jenže 5008 v RK, doma jen cabrio bez benzínu. Tak jsem vzal Vaška, přejeli jsme do Žamberka, kde jsme přesedli do modrý 306ky a jeli do Ústí do špitálu. Na oběd byla u nás a tak jsme dojeli s modrou domů. Po obědě jsem potřeboval odvézt 5008 do Žamberka ke známému. Takže odvoz 5008, vysadit mamku, odvézt 5008 a než přišla bouřka, přesun zpátky. Nakonec bouřka byla rychlejší. Ještě, že cabrio bylo v garáži. Takže do cabria, dojet pro benzín a šup domů. Kde jsou obě 306ky vedle sebe pod střechou. Víc jsem dneska neudělal. vendelinek a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Dnes o5 nedělám nic, po včerejší 1 dávce od Pfaizera mám jako namoženou ruku a nic se mi nechce... A odpoledne u nás byl švára se švagrovou ukázat novou hračku vendelinek a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 @radim.1008 Pěkná rošáda,zvládnul si to dobře no radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 před 17 minutami, radim.1008 napsal: Víc jsem dneska neudělal No to už snad ani nešlo . Takové přesuny jsou naprosto úžasný Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červen 2021 Odesláno 5. červen 2021 Ale dalo by se. Jenže mě se po té bouřce už nic nechtělo. Takže jsme šli jen na procházku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.