Havlicek.Lukas Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Petr 3008 koukam ze jakmile se jedna o prachy tak je to napric profesemi stejne u taxiku 69 po meste a vytahne 2000 a vyjimecne 5000 to je jako na facku - nevim jestli to delaji schvalne a predpokladaji ze nebude mit na vraceni ze pojedou zadarmo ?? Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Petr 3008 No však dělat s lidmi, to je masakr největší a já vím, že bych to dal max týden. Pak bych byl na Nově. Pamatuji si ale jak jsem byl děcko, jel jsem do školy a neměl jsem drobné - opravdu jsem je neměl. Už když autobus přijížděl tak mi skákal žaludek protože jsem věděl že mě řidič vyvede v zubech Takže tak no, je to někdy těžké Ale ani nevíš jak ti rozumím, to jsou jen mé zážitky s řidiči kteří byli zvyklí na otrlé havíře Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Havlicek.Lukas schválně to dělají, jasně. Před lety jsem mimo jiné taky jezdil s taxíkem, zážitky neuvěřitelné. Byla ale trochu jiná doba než dnes. Mám tady ještě malinkou památku a koukám, že je na tom pf 99, takže to už fakt nějaký ten pátek je, 015 na druhé straně byla moje volačka. Když si tak vzpomenu,, to byly tenkrát časy Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @Petr 3008 to znám z dob kdy jsem jezdil příměstskou u Čsad Střední čechy. Speciálně v Nehvizdech školáci to byla verbež. Protože jich bylo moc a v tý době byl nedostatek kloubových vozů tak se to jezdilo na posilovku jeden vůz jel celou trasu a každou zastávku a druhej za ním jel jen vybrané zastávky a pravidelně se stávalo že kdo měl jet tím každozastávkovým tak vlez do toho na vybrané zastávky a řval jak pavián že mu nechceš zastavit. Jeden takovej rozeřvanec mi přinesl od zadní " pětky" tyč od té vrchní police na zavazadla řval abych zastavil tak jsem na něj houknul ať se drží že zastavovat nebudeme protože nestavíme každou zastávku a on mě otituloval pánským následně dámským přirozením a pak na co jsem byl přímo alergický že já jsem v tom busu od toho abych jemu sloužil a že mě platí ze svých daní Jen seknutí okem do zrcadel krom něj nikdo ve voze nestál za vozem nikdo nejel tak jsem jí přibil a ten debil vytrhnul tu tyč a letěěěěěl celým vozem až dopředu. Další příběh s Nehvizdskýma školákama, nikdo z nich nejezdil na průkazku protože lístek do Čelákovic byl za 4 Kč a poloviční 2 Kč a měsíční stála 100 Kč takže jezdili za dvoukorunu a všichni si ten lístek za ty dvě káči vzali a hned jak si dřepli tak ten lupen roztrhali na kousky a rozházeli to po podlaze a to nešlo ani zamést ani vytřít a když mi to udělali po x-té tak jsem jim ráno oznámil že budou vystupovat předníma dveřma a každý kdo bude chtít vystoupit mi ukáže lístek a kdo ho nebude mít tak pojede na konečnou uklízet bus. Hihi haha no ráno jsem je nechal odpoledne jsem je nakládal v Čelákovicích a zopakoval jsem ji to haha hihi v Nehvizdech jsem otevřel jen přední dveře ty chytřejší to pochopili a lístek si nechali tak vystoupili no a taková ta správná šestka sígrů lístek neměla tak jeli o dvě vesnice dál a na konečné museli ten bordel posbírat. Na konečné jsem stál 15 minut v Nehvizdech jsem byl zpátky asi tak za 25 minut oproti tomu co měli vystupovat přijel jsem a jedna panička že na mě zavolá policajty že jsem jí unes synáčka a další dva tatínkové si v klidu nechali vysvětlit proč synáčkové museli uklízet autobus a jak mláďata vystupovali z vozu tak dostali každej nakládačku od tatíka. Ale nikdo si na firmě nestěžoval. Ale od té doby Nehvizdský haranti v autobuse bordel nedělaj. Ještě než přišel ten ku.vavirus tak jsem zaskakoval za známého na lince z Nehvizd do Brandýsa nad Labem a nastupovala baba pár roků do 30 jí mohlo chybět a povídá že jeden celej a že až bude vystupovat tak mi ten lístek ukáže jestli jí za to otevřu přední dveře a sedla si na první sedačku a říkám jí a proč by mi chtěla ukazovat lístek a ona však vy jste to tady přece jednou tak udělal aby jsme nedělali bordel v autobuse já si to pamatuju. No poklesla mi brada a říkám a fakt si to pamatujete a ona jo ale tehdy jste nám tykal a říkal nám haranti a když jste tady přestal jezdit tak ostatní řidiči když už nevěděli jak nás srovnat tak jen zařvali že zítra pojedete vy hned by bylo slyšet spadnout špendlík na podlahu. RichVa, miroska, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @vagifandíš pořádně ?? Je to jen tak tak.. zatím Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 (upraveno) Neprohráváme už @vagifandí, řešíme to na whatsapp Upraveno 24. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
pavelu96 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @HanysR nespoileruj Koukám na Vodafone TV a tam je 20 sekund spoždění... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 ohledne hokeje - ja na to nekoukam - nejak to jde mimo me - ale z veldejsiho pokoje krici manzelka a tchyne tak "fandim s nema" Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @pavelu96Proto nekoukám na IPTV ale na anténu Měl sis rychle vsadit Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 nevyhravame ,zatim vedeme to je kua velky rozdil Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 No právě teď vyhráváme No Niiii? Citovat
pavelu96 Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 @HanysR seru na Vás, jdu spát A manželce jsem to přepnul taky na anténu... Citovat
MJSytic Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Trochu mi to připomíná klubovou sKopanou Akorát, že my si platíme a oni jsou placení Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Vena garážmistr, dusan2, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 Nehrajeme dobře, je to spravedlivé. Bohužel Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. květen 2021 Odesláno 24. květen 2021 bych se nedivil kdyby na lede byli i rusti agenti Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.