Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno
před 3 hodinami, HanysR napsal:

Silná slabost a pocit teploty

To mám stabilně..😂.  Teď vážně.. ať tě to brzy přejde a snad to bude rychle ok.  A moc mě nestraš, jdu v pátek.

Odesláno (upraveno)

@Petr 3008 Šel jsem se natáhnout a už asi dvě hodiny polehávám. Vypadá to, že to bude OK pokud se ještě něco nerozjede. Asi nějaká momentální slabost tak uvidíme. Hlavně se toho neboj, je to individuální. 

Jinak je to frkot, už mám i očkovací certifikát. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Tak. Vy kdo jste se těšili že přiletím na kávu, tak máte smůlu. Na druhou stranu já mám štěstí, výbuch se nekonal. 

A k mé radosti odpoledne volala fabrika, zítra přivezou okna a dveře. To nám to pěkně vychází.. 

20210524_162618.jpg

Odesláno
před 22 hodinami, Lihous napsal:

@Milan+ Nepletu mě uspěšně živí kvasiny a nemam s tím problém.
No a pokud bylo volno chtělo se - šlo se něco udělat ..

Tak že audio video je můj koníček a proč ne když "drobáky byly" proč si neudělat radost ... Žijeme jednou a tak nějak se dle toho zařizuju.

A systém na H myslím NAš systém v práci nikolv ten náš státní kocourkov.

Teď mám třeba 14ctku to je konečná směna je až přez příští čtvrtek - ANO je to MOJE volba.

A k Hi8 ve své době lepší než VHS "ale" nutnost dělat  min jednu kopii byl prostě problém navíc "hoblovat" stále kameru i jako přehrávač ??
I ohledně stříhaní to bylo asi lepší ale ale ale a zase ale - naše volba byla VHS mimochodem ve stereu video v těch letech byla taky pecka která čítala 30 i víc ... 
dnes jsou tyto věci k pousmání / ty videa byla potřebná dvě ....

K Hi8 byl přehrávač možná to byl i rekordér,to už si nepamatuji,pustil jsem ho do světa , když to začalo jít s cenami dolů,tenhle strih video jsem si nechal už pro svoje účely,dneska je to za nic .

16218712875841211338348530634592.jpg

Odesláno

Kde jsou ty časy... Desátá kopie z kopie, filmy dabované jedním flegmatickým hlasem... Ale bylo to fajn 🙂

Odesláno
před 9 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

dnes oznamili ze se muzou ockovat 35+ bojim se aby to nebylo povinne
jasny ze me za to asi nebudete mit radi ale ja tomuhle neverim - ja se nenechal ockovat ani na chripku kdy zse ockovalo ve skolach

no já si zatím taky stojím za tím že očkování nee. ALE taky se tak trochu začínám obávat toho že zkrátka těma všemožnýma omezeníma defacto donutí lidi k očkování aby se dalo normálně fungovat. Navíc jestli jsem dobře slyšel tak v rádiu povídali že bylo rozhodnuto že  očkování platí  9 měsíců a tudíž kdo byl na očkování zkraje roku tak bude muset jít letos ještě jednou. Jako když by jsem chtěl tak už jsem první dávku mohl mít za sebou tak dva možná tři týdny protože Pražský magistrát dokázal zařadit všechny zaměstnance DP do " kritické infrastruktury " a to i dohodáře. A to je to čeho se trochu obávám že aby až zavolám jak jste na tom potřebujete abych šel jezdit tak aby neřekli no potřeba by byla ale nejsi očkovanej tak přednost dostane ten kdo je. 

Odesláno (upraveno)

@Havlicek.Lukas no vidíš jak jsi nad tím pěkně přemýšlel. 😀😂

Kdysi v dávné historii tam skutečně dveře byli. Kolem roku 1950 můj otec dveře zazdil a udělal tam okno. Do domu se chodí dveřmi ze zahrady.

A protože tam to okno vypadá že tam nepatří, rozhodli jsme se, že tam dveře vrátíme. Pevný rám až na zem, kdy z venku to bude vypadat jako skutečné dveře, ale otevírat se bude jen ta vrchní část jako klasické okno dovnitř. Až to bude namontované, samozřejmě vyfotím.

Mohu doplnit můj skromný náčrt, jak by to asi tak +/- mohlo vypadat. (Střecha už je hotová nová )

P1010433.jpg

orange.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Guest Petr 3008
Odesláno

@Vena garážmistrto budeš mít asi pravdu, u nás se to už vážně začíná řešit.  Kdo nebude očkovanej, do práce každý týden pouze s testem (a pochopitelně už za svoje peníze).

@Havlicek.Lukasto je přeci každého věc a rozhodnutí jestli se nechá očkovat nebo ne. Každý má nějaké důvody pro nebo proti.

@HanysR certifikát jsi si stáhnul na netu, nebo jsi něco dostal přímo tam?

Odesláno

@Petr 3008 no a to je to čeho se tak nějak bojím a to čím mocipáni budou chtít dosáhnout toho aby se nechal každý očkovat. 

Na rovinu nikdy jsem žádný očkování navíc než to co je nutné nevyhledával a nechce se mi na tom nic měnit ze svého okolí znám člověka který když tenkrát začala ta prasečí a ptačí chřipka tak protože k tomu měl v dobrém důvod se nechal očkovat a dost zle to odnesl Můj jmenovec protože měl tehdy hodně nemocnou manželku tak se nechal od jejího ošetřujícího doktora ukecat že když je ten řidič aby se nechal očkovat aby to domů nedonesl že by to pro manželku mohlo mít fatální následky radil se se svým doktorem a ten mu říkal Václave při tvý diagnoze je to risk i pro tebe ale asi menší než pro manželku, nechal se naočkovat týden v pohodě a pak kolaps a 6 měsíců mimo provoz z toho 5 týdnů na JIP a když nám pak vyprávěl jaký měl stavy tak říkal měl jsem pocit že jsem prase a že začnu rejt rypákem v zemi apod. Vím že měl tehdy asi 3 roky do důchodu a po návratu do práce po tom kolapsu dojezdil asi dva nebo tři měsíce pak měl pravidelnou prohlídku na zdravotní způsobilost a firemní doktor se začal šprajcovat že ho nepustí bez x vyšetření no a skončilo to tím že ztratil zdravotní způsobilost a šel do předčasného důchodu po půl roce v předčasném důchodu mu hráblo a skončil v Bohnicích. Mluvil jsem pak s jeho synem a ten říkal že za všechno mohlo to očkování že je o tom přesvědčenej i doktor ke kterýmu táta chodil a hlavně že dokud chodil do práce tak se sice staral o téměř nemohoucí manželku ale tím že se staral a chodil do práce tak měl jakýsi ventil od toho martíria s manželkou a mohl fungovat ale jak pak zůstal doma a jen se staral tak mu z toho hráblo. 

Odesláno

Jo píchnutí nic, to je jasné. Nicméně prý čím vyšší věk, tím menší reakce - imunitní systém nemá takovou odezvu. Je to indivindy. Nejde to paušalizovat. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...