Vena garážmistr Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 Včera jsem si "hrál " celý dopoledne z těma kolama pro kolegu. Vyzout to z těch starejch disků mě trvalo skoro hodinu a pak to nazout na nové skoro dvě hodiny pro rypáčky mám jen normální zouvačku a tohle byli 18" disky a pneu 225/40 takže nízkoprofilovky a v okolí mu to nikdo nechtěl přezout všichni aby s tím jel někam do velkého pneuservisu kde mají super moderní mašiny. Ale dal jsem to máknul jsem si teda pořádně protože ty kola jsou těžký jako kráva jedno má ke 20kg. Po obědě jsme mu zavolal tak dojel a naházeli jsme to na auto vypadají luxusně akorát že pan kolega není až takový nadšenec aby okolo auta poskakoval a leštil ho dokola. No ale co mě kaká je že od úterka mi tu stojí vlečňák a v něm nasekaná tráva chtěl jsem dosekat ve středu a vyvézt to naráz no a od středy prší takže to asi holt ten hnuj vyvezu dneska. Citovat
Sawoy Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 (upraveno) Letos se povedla ... (myšlena vistárie) Jinak dnes jsem po 4 týdnech a 5 zásobovacích návštěvách přivezl tatíka z vinohradské ... údržba po postcovid infarktu měla původně obnášet trojitý bypass, nakonec zatím v rámci katetrizace jeden stent a s odstupem budou stejnou cestou tunit chlopeň. Cesta po Černokostelecký a Štěrboholský spojce na Čerňák ve čtyři odpoledne byla taky ňamka, ale byl jsem nějak nad věcí. Teď už "outgaučing" s kafíčkem v tý fialový vůni .... Upraveno 14. květen 2021 uživatelem Sawoy Pepito, Hafity, dusan2 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 19 hodinami, miroska napsal: .No je mi smutno Nejhorší je pak udělat to zásadní rozhodnutí, aby se ten milý tvor (všeobecně) netrápil.... V lednu jsem si to prožil.... miroska ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 před 2 hodinami, Sawoy napsal: Letos se povedla je nádherná Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 @miroskaje nás tady víc, kteří jsme to prožili.. Je mi smutno s tebou, hrozně mi to připomnělo naší fenku, která byla úplně stejná. Drž se a pokud možno i pejsek. Citovat
miroska Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 Chlapi,diky moc.Ráno na osmou jsme jeli na kontrolu a vyšetření.Zatím je to stabilní,dostal ještě nějaký léky a kortikoidy.Máme ho na očích,navečer už se i sám trochu najedl,tak uvidíme.Chci,pokud to půjde,ještě aby důstojně pobyl.Ale trápit bych ho nenechal..... Plánoval jsem,že vezmem Kubu a pojedeme taky na srazik do ZOO,abychom se poznali,ale tahle situace nám vše změnila,navíc jsem taky musel vyhledat MUDr,udělalo se mi nějak divně,navíc ve středu jedu na operaci.Tak to nechci podcenit,když jsem se ,,už dočkal".Holt se uvidíme jindy.Přeju pěkný výlet a bez nehod.Včera tady 3 km od nás byla bouračka kamion+ 3 auta.Jeden řidič to už nezvládl,kolona 12 km. Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 A nejhorší na tom je, že to většinou "nezvládne" ten nevinej !!! Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. květen 2021 Odesláno 14. květen 2021 Ráno jsem vyvezl tu hnusnou trávu co se válela na vlečňáku od úterka pak jsem zavezl do dílny včera večer bezkontaktně přijaté auto do opravy Fabie od mojí účetní nejdou otevřít páté dveře a je potřeba přehodit kola. Na dveře už jsem přišel je potřeba seřídit zámek a ovládání otevírání a kola přeházím asi v neděli. Pak jsem vzal máti na nákup a odpoledne jsem jel do Letňan pro Pepína cesta z Letňan no jedna kolona za druhou. A na večer už jsem toho měl za celej tejden dost takže jsem si dovolil trochu si odpočinout. Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 (upraveno) Dneska po zaparkování z výletu do ZOO Chleby zjištěn lehký prů*er spočívající ve vylití blíže nespecifikovaného množství motorového oleje z blbě dovřené butylky přímo do kapsy řidičovo dveří. Nějaká rada čím to nejlíp odstranit? Upraveno 15. květen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Nejlépe vysušit nějakými ubrousky a pak vystříkat čističem na brzdy a vytřít a pak něco na plast. Divím se , že sebou vozíš oil. To tak často dolíváš? Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Právě, že vůbec nevím, kdy jsem ho mohl použít. Mám podezření, že jsem ho kdysi koupil pro strejčka příhodu (možná před cestou do Bulharska) a od té doby ho tam mám. Zase že by se povolil sám asi nebude moc pravděpodobný Citovat
peter23p Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Jestli ležel tak ani nemusel bejt povolenej, po delší době vyvzlíná přes závit i ze zavřené flašky a jak si najde cestu tak už to pak jde rychle. Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2021 Odesláno 15. květen 2021 Bohužel jsem asi o půl otáčky dneska víčkem pootočil, tzn. že zavřený to prostě nebylo Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 Protože sice dnes neděle byla ale včera jsme výletovali tak jsem dnes musel dorazit jednu zakázku ale byla to práce na ani ne hodinku díky Pepínovo asistenci no a pak už jsme teda drželi neděli. A jak jsem se bál že se dnes nehnu dík včerejšímu výletu tak to dopadlo dobře včera jsem si u televizních novin ducnul a pak jsem šel spát asi okolo půlnoci a už mě nic nebolelo. A ráno jsem si říkal jestli jsem ještě živej že mě nic nebolí když vstávám. Klemoň a miroska ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 Znáte takový ty spletený zauzlovaný lana/provazy na přetahování a jiný hrátky se psem? Tak to umí třeba tohle: Citovat
Klemoň Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 Tak to jsi musel hodit ale silou . . . nemáš na to házedlo ??? Citovat
Lihous Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 (upraveno) Trošku rozčarován - větší věci z činy opět nepřišli. Společný jmenovtel Yanwen tak že reklamace - ACH JOoo :( Odpoledne zkouška gimbalu/ poslední přírustek / pro 360° kameru - zda se že to bude fungovat ikdyž je to jen okrajová záležitost. A zastávka v Tyništi ...@Sawoy U nás stačí na některých modelech placnout do světla dlaní a je na výmenu praskne - v minulosti to byl docela velký problém. Upraveno 16. květen 2021 uživatelem Lihous Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 před 2 hodinami, Klemoň napsal: Tak to jsi musel hodit ale silou . . . nemáš na to házedlo ??? Já nic neházel, hrál si s tím sám a jak mlel hlavou ze strany na stranu tak mu to vylítlo z tlamy ... a trefa. Litr v zadeli co jsem tak koukal na bazary ... Citovat
Hafity Odesláno 16. květen 2021 Odesláno 16. květen 2021 No jo, je to prostě náhoda.... Pes házedlo nepotřebuje, jen tlamu a zápal do hry.... Ale v tom zápalu pro hru za to prostě nemůže.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.