VojtouNerCZ Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 Tak pro tuhle potvoru a její sestru jsem si včera udělal výlet do Litoměřic xD Ale dcera má radost. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 jj, v Náchodě v nemocnici dostaneš Pfizer. Momentálně je problém sehnat Modernu, kdyby někdo chtěl. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 V Písku dnes možnost volby Pfizer nebo Moderna. Citovat
brixtr Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 Před chvílí návrat z motokár, byla to premiera a mě bolí celý člověk po cestě jsme potkali myslím že vw sharan s reklamou a na boku napsáno vena neb o něco takoveho @Vena garážmistr. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 (upraveno) Jestli to mělo přes přední kapotu a blatník znak VW a na zadním skle moje webovky tak to na kufrovejch oknech má nápisy Vašík a Pepík a je to Sharan kterým jezdí Pepíkovo přítulka. Upraveno 5. květen 2021 uživatelem Vena garážmistr oprava překlepu brixtr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2021 Odesláno 5. květen 2021 Dnes jsem byl 13,30 - 14 pracovně v Horoušanech. Bylo to ale hop sem a hned zase hop tam (do práce) a tak jsem se ani neozval Citovat
Sawoy Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Stejně jsi to měl k Vénovi daleko, víc než 750 metrů ..... Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 A Véna tou dobou nepřijímal neb měl robotu . Včera jsem dopoledne začal chystat gumárnu na dodělání podlahy. A mimo jiné byla objednaná jedna mladá paní s III octou na přezutí když se objednávala tak že jede s dětma na prohlídku k doktorce tak cestou zpátky že by tu auto nechala a pak si ho až bude hotové vyzvedla no zastavila a povídá mám trochu problém menší kluk usnul a já kvůli tomu že nemám místo v kufru nemám kočárek a když ho vzbudím tak bude nevrlej a domů po svých ještě nedojde a když pojedu domů tak už se od dětí neutrhnu to by jsme museli přeobjednat. No jelikož po té octě byl čas tak říkám nic tak jestli si počkáte tady než to vyměním tak najeďte na plac je to stejně jen osa-osa a jestli spí opravdu tvrdě tak to třeba zvládnu ho nevzbudit, vezmu to všechno ručně aby to nedělalo kravál. Trvalo mi to trochu déle protože jsem ho nechtěl vzbudit ale zvládnul jsem to aniž by se ten prďola probudil. Paní byla ráda no a hned odpoledne volali dvě její kamarádky že by příští týden taky potřebovali přezout tak doufám že nebudu za chvilku přezouvat je auta maminek se spícíma smráďátkama uvnitř. Navečer jsem si zase zahrál na kurýra převážejícího kradené auta převážel jsem zpátky k Pepíkoj tu 306 nastartoval jsem to přes kable a protože ta baterka tam je jen na okrasu a vyrazil jsem no na kopci v Tuklatech tomu došel benzín naštěstí to je k němu už je z kopce tak jsem to doplachtil. PaKr, miroska, Fruktis a 3 další ohodnotil 6 Citovat
PaKr Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 @Vena garážmistr Tomu se říká lidský přístup Ale měl jsi i trochu štěstí, že to někdo nezarval na fest Kámoš z práce byl jednou přezouvat i s deckama ( cca 6-7 leté) a nechal je v autě. A bavil se tím, jak mají druhé vánoce, když se celé auto zvedalo Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 No štěstí trochu jo ale ono když to vezmu trhákem a opřu se do něj svejma skoro 120 kilama tak to už by to muselo bejt zaravaný opravdu na bejka. A zatím pořád zvedám jen na malém zvedáku každé kolo zvlášť takže to bylo i bezpečné. Kdybych zvedal na velkém celé auto tak bych si to nedovolil protože přeci jen auto ve vzduchu prcek se probudí mamina ho bude chtít vyndat a abych auto dával dolů nebo aby lezla do auta když je v vzduchu celé to bych měl strach ale takhle to šlo. PaKr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 V 5. 5. 2021 at 12:26, Medvěd napsal: Děkuju za odkaz. Dnes proběhla registrace, uvidíme, kdy se mi Bulovka ozve Takže ve středu registrace, včera PIN 2 a chvilka napětí termín vakcinace 26.5. a 8.7. No myslel jsem, že to bude větší fofr, ale když už jsem to vydržel doteď, tak ty tři tejdny ....... (Bulovka) Citovat
Návštěvník Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 Měl si to zkusit jinde. Na Bulovce bude asi přetlak. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 noo, třeba na Černou louku, já se regnul a druhý den!!! sem šel na pichanec Citovat
Sawoy Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 Vždyť je v Ově každou chvíli ... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 Tak z toho, že jsem tam byl minulý týden 2x a včera znova se bohužel nedá pravidelnost odvozovat. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 myslel jsem to ve srandě, samozřejmě, ale já třeba nevěděl, že se můžu registrovat kdekoliv--dá se tak stihnout oboje očkování do prázdnin... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 To je třeba se registrovat na obě dávky? Já dostal hned termín i na druhou dávku. Až to budu zařizovat ženě tak to bude pro mě Španělská vesnice Citovat
Péťa Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 Uděláš registraci, pak se objednáš na první dávku a systém Ti automaticky dá termín na druhou dávku. Pochopitelně na stejné očkovací místo. ozzy56 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 7. květen 2021 Odesláno 7. květen 2021 @Medvědtak sis měl udělat někam výlet. Co vím tak z Prahy jezdí dost do Příbrami, tam je to celkem bez čekání. A teď je na tom velmi dobře i Písek, jeden den registrace, okamžitě výběr termínu a druhý, max třetí den hned očkování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.