Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jestli to mělo přes přední kapotu a blatník znak VW a na zadním skle moje webovky tak to na kufrovejch oknech má nápisy Vašík a Pepík a je to Sharan kterým jezdí Pepíkovo přítulka. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
oprava překlepu
Odesláno

A Véna tou dobou nepřijímal neb měl robotu😂 .

Včera jsem dopoledne začal chystat gumárnu na dodělání podlahy. A mimo jiné byla objednaná jedna mladá paní s III octou na přezutí když se objednávala tak že jede s dětma na prohlídku k doktorce tak cestou zpátky že by tu auto nechala a pak si ho až bude hotové vyzvedla no zastavila a povídá mám trochu problém menší kluk usnul a já kvůli tomu že nemám místo v kufru nemám kočárek a když ho vzbudím tak bude nevrlej a domů po svých ještě nedojde a když pojedu domů tak už se od dětí neutrhnu to by jsme museli přeobjednat. No jelikož po té octě byl čas tak říkám nic tak jestli si počkáte tady než to vyměním tak najeďte na plac je to stejně jen osa-osa a jestli spí opravdu tvrdě tak to třeba zvládnu ho nevzbudit, vezmu to všechno ručně aby to nedělalo kravál. Trvalo mi to trochu déle protože jsem ho nechtěl vzbudit ale zvládnul jsem to aniž by se ten prďola probudil.  Paní byla ráda no a hned odpoledne volali dvě její kamarádky že by příští týden taky potřebovali přezout  tak doufám že nebudu za chvilku přezouvat je auta maminek se spícíma smráďátkama uvnitř😁.  Navečer jsem si zase zahrál na kurýra převážejícího kradené auta převážel jsem zpátky k Pepíkoj tu 306 nastartoval jsem to přes kable a protože ta baterka tam je jen na okrasu a vyrazil jsem no na kopci v Tuklatech tomu došel benzín naštěstí to je k němu už je z kopce tak jsem to doplachtil. 

Odesláno

No štěstí trochu jo ale ono když to vezmu trhákem a opřu se do něj svejma skoro 120 kilama tak to už by to muselo bejt zaravaný opravdu na bejka. A zatím pořád zvedám jen na malém zvedáku každé kolo zvlášť takže to bylo i bezpečné. Kdybych zvedal na velkém celé auto tak bych si to nedovolil protože přeci jen auto ve vzduchu prcek se probudí mamina ho bude chtít vyndat a abych auto dával dolů nebo aby lezla do auta když je v vzduchu celé to bych měl strach ale takhle to šlo.

Odesláno
V 5. 5. 2021 at 12:26, Medvěd napsal:

Děkuju za odkaz. Dnes proběhla registrace, uvidíme, kdy se mi Bulovka ozve

Takže ve středu registrace, včera PIN 2 a

chvilka napětí

termín vakcinace 26.5. a 8.7. No myslel jsem, že to bude větší fofr, ale když už jsem to vydržel doteď, tak ty tři tejdny ....... (Bulovka)

Návštěvník
Odesláno

To je třeba se registrovat na obě dávky? Já dostal hned termín i na druhou dávku. Až to budu zařizovat ženě tak to bude pro mě Španělská vesnice 🤔

Guest Petr 3008
Odesláno

@Medvědtak sis měl udělat někam výlet. Co vím tak z Prahy jezdí dost do Příbrami, tam je to celkem bez čekání. A teď je na tom velmi dobře i Písek, jeden den registrace, okamžitě výběr termínu a druhý, max třetí den hned očkování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...