Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
před 1 minutou, Petr 3008 napsal:

No nevím, začínám mít spíš takovej nedobrej pocit, že současné nové modely budou za pár let stát někde u plotu, protože jako ojetina to bude absolutně nepoužitelný.

Přesně. To mě minule taky napadlo. Ono už ta elektronika které nikdo do hloubky nerozumí...

Návštěvník
Odesláno

@HanysRpavouky jsem taky prohnal...bylo/je krásně...bylo třeba zjistit, zda auto dobře chladí :super

@Petr 3008díky :papa

@Hafityjo...spíš než u motoru...ty potvory řádí na autě :bacha

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@vagi a zahřát letní gumy, to je jiné svezení že? 🙂

Já jsem ti to taky pochválil :myslim🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

No to je to ty dnešní nový káry asi budou mimo hru. Protože zkrátka to není udělaný tak jako ty auta s rokem výroby do 2000 bych napsal. Ale tak o tom už jsme tady vedli debatu kolikrát. Pravdou je že mě teda Traveller nebo některej jeho klon taky moc láká ale když se člověk podívá do inzerátů tak ty z prvních kde to nebylo až tak přecpaný elektronikou a ty auta trochu držej tak ty nejsou k dispozici a když už tak jsou olítaný 8 x kolem zeměkoule a vybydlený jak garsonka na Chánově a když to není vybydlený  olítaný tak za to chtějí nesmysl. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Návštěvník
Odesláno
před 2 minutami, Vena garážmistr napsal:

vybydlený jak garsonka na Chánově

🤣🤣🤣 V Chánově zůstává jen skelet, tak zlého Travellera jsem ještě neviděl 🤣

Návštěvník
Odesláno
před 12 minutami, Hafity napsal:

@vagi :tlapičky vůkol :myslim

Tlapičky po střeše a haubně...:bacha

Odesláno
před 21 minutami, Petr 3008 napsal:

No nevím, začínám mít spíš takovej nedobrej pocit, že současné nové modely budou za pár let stát někde u plotu, protože jako ojetina to bude absolutně nepoužitelný.

Spíš budou mít neufinancovatelný servis

Guest Petr 3008
Odesláno

Právě proto, opravy a servis budou přesahovat cenu auta.  Takže konečná.  Oni ty výrobci s tím takhle asi počítají, že si budeš pořád kupovat nové. Jen my s tím nepočítáme, a i kdyby jsme počítali, tak je nám to houby platný.,

Proto jsem si  dneska vyzkoušel takovou el. tříkolku s korbičkou.  Docela dobrý, akorát tvrdý, tak bych si tam musel dát polštářek 😆.  Ale byl bych nerad, kdyby to měla být příprava na budoucnost.

Odesláno
před 1 minutou, Petr 3008 napsal:

el. tříkolku s korbičkou

Něco na ten způsob jsme dostali v práci.... Chlapi tomu začali říkat "harlej".... :D

Návštěvník
Odesláno
před 4 minutami, radim.1008 napsal:

Nudíš se takhle občas? :D Bych přijel :D

Se stav...občas se nudím :super:D

Guest minimaxa
Odesláno

Když už jsem tady měl velkého pomocníka, ještě jsme se pustili do čerpadla a jeho napojení na nádrže 👍

20210411_102322.jpg

20210411_113344.jpg

Odesláno

Cesta za hradec...jedna hlidka v praze a pak v Hradci za mnou modry majaky....no opotil jsem se az na zadku, ze jsem narazil na aktivni hlidku...ale nastesti se vydali za dvouma motorkarema co si to snerovali mezi autama...ale cucel zle ten policajt🥵

Odesláno

@minimaxa Ty modrý okna jsou very good, to mně se líbit. Jaká bude fasáda až bude?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...