Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

U nás se za svoz odpadu platí 650,- za osobu, svoz je 1x týdně a do popelnice dávám téměř vše, včetně stavebního odpadu a ještě se nestalo, že by nebylo vyvezeno.  Nadto je zde několik míst s barevnými kontejnery na tříděný odpad, klasika papír, plasty, sklo a nějaké to místo na textil a elektro.  Ještě je tady v provozu sběrný dvůr, kam se dá odvézt naprosto vše, včetně nebezpečného. Pro místní, kteří mají zaplacený poplatek je využití zdarma. 

Odesláno (upraveno)

A to ještě, kdyby jsi věděl že dočůrám až na zem ☝️ 😀

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Dneska trochu pracovní  dopoledne jsem tady měl fabii od mojí účetní na takovou rychloopravu vysypaná dvouspona na výfuku nějaké žárovky a výměna stěračů odpoledne jsem dovezl octavii od saniťáků že nejdou stěrače a vyměnit olej a vyměnit nějaký žárovky ale budu to dělat až zítra odpoledne jsem na to neměl náladu on si to bude stejně vyzvedávat až v úterý tak je na to spousta času. 

Odesláno

Dnes prezul 2 Fobie III  a u jedne sem vymenil cepy na rizeni snad si uz ridic nebude stezovat ze tam neco mlati - cepy byly posledni vec co na predku nebylo vymeneno

A do toho priletel druhej ze na Ovecce neco vepredu cvaka - mesic stare lozisko v prednim kole a vytekly tlumic 

A jelikoz je zitra nedele tak nic delat nebudu (doufam 🤗)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...