ChouLu Odesláno 4. únor 2021 Odesláno 4. únor 2021 A furt na to nemá adekvátní stojánek to už nikdy jezdit nebude Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2021 Odesláno 5. únor 2021 dneska byly směrem na opavu asi závody--první mě předjely čtyři kruhy a za nima blikající škoda, jak sem tak koukal, vzdálenost mezi nima se nekrátila, tak nevím, kdo vyhrál, já pak odbočil do globusu zatím ani nic nepíšou na netu Pepito, vendelinek a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 A dám to třeba sem. Dělal jsem dnes pekaře Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 (upraveno) Jasně, už ani nevím kde jsem ho vygooglil , ale peču dýl, celkem asi 60 minut. Ještě přidávám 170° 15minutové stadium na konec. Upraveno 6. únor 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 V 30. 12. 2020 at 13:04, HanysR napsal: Krtek je věčný nepřítel s kterým je to fakt složité. Ne dnes, ale včera jsem vyrazil obhlídnout, co to je za nepořádek na trávníku, který jsem z dálky nedokázal identifikovat. Slezl sníh a objevilo se tohle: Na takové cestičky má osvědčená past nezabírá Ale soused na tom je podstatně hůř, to nejsou krtince ale menší hory: skypeja ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 Uf koukám že ten Metrostav trošku zabloudil Citovat
Zůza Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 před 9 hodinami, minimaxa napsal: Jasně, už ani nevím kde jsem ho vygooglil , ale peču dýl, celkem asi 60 minut. Ještě přidávám 170° 15minutové stadium na konec. Moc děkuju, koukám, že mám hooodně podobnej (ne-li stejnej) recept A pečeš přikrytý? A na volno nebo v nějaký formě, že máš tak krásnej bochánek? Citovat
radim.1008 Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 @Péťa u nás to vypadá obdobně. Počítal jsem ty hromady a u dvaceti jsem toho nechal. Jsou i v místech, kde nikdy krtek, či hraboš nebo co to je za sviňu, nikdy nebyl. Doufám, že se při oblevě utopil, když v těch místech stála voda. Dnes to zase zapadalo trochu sněhem. Tak to není tak vidět. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. únor 2021 Odesláno 6. únor 2021 @Zůza Peču jen tak na plechu, jak je na fotce, bez zakrývání. Bochánek si v klidu sám takhle pěkně nakyne Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 @peťa, @radim.1008je to fakt děs běs, ten dobytek je úplně všude. U nás to taky nikdy nebylo a teš to vypadá takhle.. To jsou hromady jak blázen, přitom vedle rybník, takže dost vlhko, vysoká spodní voda a stejně se tomu daří. Citovat
radim.1008 Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 (upraveno) Letos je nějaký akční. Zkoušel jsem to taky vyfotit, ale už je to zase pod sněhem, sice popraškem, ale není to moc vidět. Na části zahrady stojí voda, teda teď spíš led a stejně je tam nová hromada. Tak doufám, že se aspoň napolykal. Edit: Upraveno 7. únor 2021 uživatelem radim.1008 Citovat
Milan+ Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 Tak já se tu dnes potýkám se zástavbou motoru Mišivbuši do MF 70,ten kužel mi dal zabrat, nějaký palcový,konstrukce byla též mimo. Teď ještě doladiť délku příruby. ozzy56, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. únor 2021 Odesláno 7. únor 2021 Dneska 220km se sypačem. Vorvanej jsem jak píšťala. Ráno před půl šestou jsem do toho skočil zastavil jsem se v poledne na na 20 minut oběda a jinak jen když jsem nakládal sůl. Zítra mám noční tak doufám že to bude klidnější. Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 tak storry pokračuje--dnes ráno Pošta psala, že balík našli (po 12 dnech od původního doručení) , že si můžu pro něj zajít na poštu!!!, tak jsem volal, že nikam nepůjdu, poněvadž mají balík doručit do ruky, paní říkala, že to zařídí, ale neví, kdy balík přivezou...,doufám, že se řidič opět nenabourá Pepito, Péťa a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 před 2 minutami, ozzy56 napsal: nikam nepůjdu, poněvadž mají balík doručit do ruky Však oni by Ti ho do té ruky dali Na poště Klemoň, Pepito, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Žejo? Zaplaceno do ruky, dají na poště do ruky. Kdysi běžela taková hudební komedyje či co ... Dobře placená procházka se to myslim jmenovalo ... Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 no já jsem veselý člověk, ale tohle už komedie není , navíc ti baba řekne, ať si pro to zajdeš k nim , ještě nedávno jsem tady Poštu chválil, objednal jsem něco večer a druhý den to bylo doma, asi jsem přechválil... (každý dobrý skutek má být potrestán) skypeja a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Ach vy penzisti ... tak počta se ti postará o procházku, aby ses dostal mezi lidi, nedřepěl furt doma a netrpěl izolací ... a pánovi to nejni recht. Nevděk světem vládne .... A teď vážně: jseš dobrej žes babu ještě neseřval , to jako klobouk dolů. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 9. únor 2021 Odesláno 9. únor 2021 Mě už odrazuje to, když má nějaký obchod jako jedinou možnost přepravy Poštu. V tu chvíli jdu o dům dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.