Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska byly směrem na opavu asi závody--první mě předjely čtyři kruhy a za nima blikající škoda, jak sem tak koukal,  vzdálenost mezi nima se nekrátila, tak nevím, kdo vyhrál, já pak odbočil do globusu

zatím ani nic nepíšou na netu :)

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Jasně, už ani nevím kde jsem ho vygooglil 😄 , ale peču dýl, celkem asi 60 minut. Ještě přidávám 170° 15minutové stadium na konec.

20210206_114802.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
V 30. 12. 2020 at 13:04, HanysR napsal:

Krtek je věčný nepřítel s kterým je to fakt složité.

Ne dnes, ale včera jsem vyrazil obhlídnout, co to je za nepořádek na trávníku, který jsem z dálky nedokázal identifikovat. Slezl sníh a objevilo se tohle:

2021-02-05 10.37.37.jpg

Na takové cestičky má osvědčená past nezabírá 😮:(

Ale soused na tom je podstatně hůř, to nejsou krtince ale menší hory:

2021-02-05 10.39.57.jpg

Odesláno
před 9 hodinami, minimaxa napsal:

Jasně, už ani nevím kde jsem ho vygooglil 😄 , ale peču dýl, celkem asi 60 minut. Ještě přidávám 170° 15minutové stadium na konec.

Moc děkuju, koukám, že mám hooodně podobnej (ne-li stejnej) recept 😄

A pečeš přikrytý? A na volno nebo v nějaký formě, že máš tak krásnej bochánek? 🤗

Odesláno

@Péťa u nás to vypadá obdobně. Počítal jsem ty hromady a u dvaceti jsem toho nechal. Jsou i v místech, kde nikdy krtek, či hraboš nebo co to je za sviňu, nikdy nebyl. :roll Doufám, že se při oblevě utopil, když v těch místech stála voda. Dnes to zase zapadalo trochu sněhem. Tak to není tak vidět. :D

Guest minimaxa
Odesláno

@Zůza Peču jen tak na plechu, jak je na fotce, bez zakrývání. Bochánek si v klidu sám takhle pěkně nakyne 👍🙂

Guest Petr 3008
Odesláno

@peťa, @radim.1008je to fakt děs běs, ten dobytek je úplně všude. U nás to taky nikdy nebylo a teš to vypadá takhle.. To jsou hromady jak blázen, přitom vedle rybník, takže dost vlhko, vysoká spodní voda a stejně se tomu daří.

P1000920.thumb.JPG.272fba755c12db57e968a75ad3a3deae.JPGP1000919.thumb.JPG.ed4fef4d1fc70262dfd0f9e8a93b77f5.JPGP1000918.thumb.JPG.f566f80ccc23108dcea2749522a8c386.JPG

Odesláno (upraveno)

Letos je nějaký akční. :bacha Zkoušel jsem to taky vyfotit, ale už je to zase pod sněhem, sice popraškem, ale není to moc vidět.  Na části zahrady stojí voda, teda teď spíš led a stejně je tam nová hromada. Tak doufám, že se aspoň napolykal. :D

Edit: :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Dneska 220km se sypačem. Vorvanej jsem jak píšťala. Ráno před půl šestou jsem do toho skočil zastavil jsem se v poledne na na 20 minut oběda a jinak jen když jsem nakládal sůl. Zítra mám noční tak doufám že to bude klidnější. 

Odesláno

tak storry pokračuje--dnes ráno Pošta psala, že balík našli 😯(po 12 dnech od původního doručení) 😯, že si můžu pro něj zajít na poštu!!!, tak jsem volal, že nikam nepůjdu, poněvadž mají balík doručit do ruky, paní říkala, že to zařídí, ale neví, kdy balík přivezou...,doufám, že se řidič opět nenabourá :)

Odesláno

Žejo? Zaplaceno do ruky, dají na poště do ruky. Kdysi běžela taková hudební komedyje či co ... Dobře placená procházka se to myslim jmenovalo ...:D

Odesláno

no já jsem veselý člověk, ale tohle už komedie není , navíc ti baba řekne, ať si pro to zajdeš k nim 😯, ještě nedávno jsem tady Poštu chválil, objednal jsem něco večer a druhý den to bylo doma, asi jsem přechválil... (každý dobrý skutek má být potrestán) 😂

Odesláno

Ach vy penzisti ... tak počta se ti postará o procházku, aby ses dostal mezi lidi, nedřepěl furt doma a netrpěl izolací ... a pánovi to nejni recht. Nevděk světem vládne ....

A teď vážně: jseš dobrej žes babu ještě neseřval :bacha, to jako klobouk dolů.:papa

Návštěvník
Odesláno

Mě už odrazuje to, když má nějaký obchod jako jedinou možnost přepravy Poštu. V tu chvíli jdu o dům dál. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...