Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si zadal poptavku na rekonstrukci patra...a ticho po pěšině...nikdo nechce moje prachy...teda krome jedne firmy...ale ta ma cas za dva roky...😂...tak je do toho začnu ládovat sam.

A proto kdyby vedel nekdo treba o šikovném elektrikáři, kterému není cizi prace a chtel by nejakou kačku tak sem s nim:) dale pak podlahar...instalater...sadrokartonar...

Ale spis to vypada..ze co si neudelam sam to nemam...

Takze jako prvni si jdu zahrat na pokryvace...a vymenim si ty odvzdusnovaci tasky sam...

Ale nejdrive si sjednam pojistku😂

Odesláno

Nic ve zlým, ale mně přijde, že chybí půlka kuchyně :D nebo celá jídelna ... Teda pokud není za zdí ... :super

Odesláno

Je to jen barový stůl pro děti, jinak jíme u stolu v obýváku...

Jelikož má kuchyně na šířku od zdi ke zdi 2m, tak stůl pro 5 lidí je blbost.

A jen mezi námi - byl jsem proti to tam vůbec dávat - stejně u toho nikdo jíst nebude. Ale co bych pro ně neudělal že ? :papa

Odesláno (upraveno)

No a odkládacích ploch není nikdy dost, takže akorát změní účel, ale fungovat bude.... :super

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

asi kolem 17 hodiny mě míjela stříbrná 307CC za Vrbnem p. /P na milimetry, už když jsem ji viděl proti sobě jak brala zatáčku až na moji půlku, jel jsem už skoro ve škarpě abych uhnul co nejvíc, vyšlo to, měl jsem vzadu tři děcka :roker

prostě i mezi pežoťákama jsou zmr.i :roker

Odesláno
Před hodinou, pavelu96 napsal:

Je to jen barový stůl pro děti, jinak jíme u stolu v obýváku...

Jelikož má kuchyně na šířku od zdi ke zdi 2m, tak stůl pro 5 lidí je blbost.

A jen mezi námi - byl jsem proti to tam vůbec dávat - stejně u toho nikdo jíst nebude. Ale co bych pro ně neudělhmal že ? :papa

V obývačce, hm, to by u nás neprošlo, 😟když je jídelna. 

Odesláno
před 4 hodinami, Davidak79 napsal:

Poděkování pro mou milou , každá růže je jeden rok společného soužití . Je to jako by to bylo včera,  kdy jsem ji řekl  své ANO.  22.7.2000 

To Tě chci vidět v mém věku, budeš muset s kárkou... v prosinci slavíme 32 let 😄 

A taky to nějak rychle uteklo.

Odesláno

Taky mám pětiletku konjunkce kytek .... letos oba tchánovci 80, táta 85, příští rok žena 50, pak rok pauza, pak výročí 30 a POTOM ... dvojčata 18 a mých sladkých 60 .... a pak snad tatík 90.

Odesláno
před 2 hodinami, Davidak79 napsal:

nějak mě ty růže poslední rok začínají rujnovat :D  18 dcera 40 žena a 20 výročí 

a že by sis pořídil zahradnictví, o tom jsi neuvažoval? Nebo alespoň růžový sad 😉 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...