Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Scratch napsal:

tak klubáci, hlavně ti srazový, kdepak jsem to byl ve čtvrtek, co?

Tuhle hospodu nepoznávám,  😂    a jinak jsem psal na FCB kde to je . . .

Odesláno (upraveno)

vratil sem se z testu COVID-19 opravdu prijemny se stourat spejli v nose
zadny priznaky nase rodina nemela - ale tchyni 2x nevysli rychlotesty v praci - jednou byla v nemocnici na odberu a po 2 tydnech (minulej tyden v utery) ji brali krev a posilali na hygienu
dnes ji volali ze ty testy jsou nejake divne ze tam "asi neco ma"

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Dneska jsem montoval do dvou oken a jedněch dveří žaluzie 

IMG_20200518_174346.jpg

IMG_20200518_174516.jpg

IMG_20200518_174634.jpg

Odesláno

Dnes konečně zabetonováno pod chlapské puzzle kolem bazénku (celkem 55m2). Teď ještě rychle udělat stříšku, pozapojovat elektriku a může se zprovoznit filtrace a podobné ptákoviny. A pak už bude čas na další činnosti. Letošní dovolená má jasný program a vůbec nemusím řešit kam nás vláda pustí. 

IMG_20200518_110548.thumb.jpg.7ac2cf31dd999315ad683afb6ee5e34f.jpg

IMG_20200518_173308.thumb.jpg.5a9ee225ea42562344f0b38fedf75ff7.jpg

Odesláno (upraveno)

manzelka byla na prasky z hucicicho vetraku na cecilce
nejake listi ve vetraku - rikam si ze vetrak sundavat nebudu ze to vezmu klapkou na vnitrni okruh - po demontazi pulky spolujezdce sem si uvedomil ze stacilo pod palubklu strcit ruku a listi vyndat

prace na 5 minut se protahla na 2 hodiny :P

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno
před 22 hodinami, radim.1008 napsal:

Nemůžu si pomoct, ale takhle ten bazén vypadá docela malej. :D Jinak pěkný, až na ten stín. :P

Je to 6*3 m a aby byl pocitově delší tak protiproud na 400V. 

Ano stín tam je teď kolem půl šesté, v létě o něco později. Šlo jej posunout více doprava, ale byl by dál od zadní terasy a blíž k sousedovým včeličkám. 

Pokud budou taková horka jako loni, ta budeme za stín rádi 🙂 

Odesláno
před 16 hodinami, vagi napsal:

Dnes jsem zjistil, že je velký problém sehnat originál nízkotlaké potrubí k servořízení OE kód 4012H8 :myslim. Náhodou, nemá někdo navíc? :)@ChouLuby v Peugeotu nenašel?

Týden auto odstaveno a dva dodavatelé dílů nedokážou kousek trubky sehnat v rozumné době dodání... :(

Bohužel ani my nemáme skladem :(

Odesláno

ráno jsem si dal výlet na prohlídku 307CC, pak jsem odvezl železo do sběru no bylo toho 80 kg což nemělo moc velký smysl to odvážet ale dělalo to tady bordel tak jsem to zlikvidoval. Pak jsem našim přezul Accenta minulí týden přišly nové celoročky TOMKET s tím že dojezdí ty Matadorky co tam má a na zimu že dáme ty nové ale tatík byl dnes na kontrole u doktorky a že prej dofoukej mi kola je to nějaký měkký tak jsem na to koukal a říkám na.rat to přezuju a bude klid ty starý už ucházeli jak byli řídký no však byli desetiletý. 

Odesláno

Dnes  ( v 0,35 ) jsem se vrátil z né zrovna povedeného výletu. :roker    Člověk se asi nemá moc těšit.  :myslim    Pro stručné pochopení pár fotek a doplním, že já jel na tom žlutém Rewacu.

P1120057.JPG

IMG_20200519_175036.jpg

IMG_20200519_165746.jpg

Odesláno (upraveno)

Bože, kde jste to vysypali? :roll U souše, nebo serpentýny do Bílého potoka?  :myslim Snad všichni v pořádku?

Upraveno uživatelem pavelu96

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...