RichVa Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 před 11 hodinami, ozzy56 napsal: to je svařovaná plast. nádoba? nebojíš se, že praskne ve svaru? mám plastovou z jednoho kusu, záruka 25 let, nějaká německá firma, jméno sem zapomněl, obsah 2 kubíky za 16 tisíc s dopravou zdarma po velé ČR Dělá to výrobce bazénů (co mám u něho objednaný bazén) a má vevnitř vzpěry. Tvrdí, že nepraskne. Líbí se mi, že to je kvádr takže maximálně využitá jáma. Přivézt to měl spolu s bazénem (někdy za cca 3 týdny až vytvrdne beton), ale náhodou tuto neděli má kamarád s minibagrem čas a především chuť, takže jsem pro to sjel sám. Ona to žádná tragedie nebyla - výrobce je 4 km od Strakonic takže jsem se tam zastavil cestou na chalupu s mírnou zajížďkou. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 10. duben 2020 Odesláno 10. duben 2020 (upraveno) Tak skelna vata je opravdu nehorlava... Jako ty vole...to musel bejt smrad ... Nahradni lustrsvorku nemam....chjooooo.... Jaky doporucejete cidla na kour...ohen? Upraveno 10. duben 2020 uživatelem Fruktis Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 v našich malých stavebninách nadiktuješ maníkovi co chceš, on všecko má a nabídne odvoz do 2 dnů, přitom pořád sranduje a směje se, ,právě jsem přijel a nalil si štamprlu slivovice, bo tomu pořád nemožu uvěřit, že i tady se dá nakupovat bez stresu, asi ten kapitálismus je už i tady Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 manzelka se momentalne vratila z hobbymarket s balikem polystirenu kterym obehneme lehce zapustenej bazen prej jediny balik siroko daleko vzali jsme 1cm (kvuli ohybu) pujde ve 2 vrstvach rikala ze ten naval lidi co tam byl ze bylo neco neskutecneho a ze sakra proc je to tak drahe mila prodavacka koukla totiz na balik tam EPS70F 10 a ona v katalogu vyhrabala carovy kod ktery pipla jenze mila prodavacka si jaksi neuvedomila ze my mame 10mm a ona cumi na 10 cm a ve finale nauctovala 25ks za skoro 2000 kc Citovat
radim.1008 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Tak jste to reklamovali? Byl jsem dnes pro barvu a fronta před krámem cca 6 lidí, pouštěli po jednom. Zajel jsem zatím pro benzín a když se vracel tak už tam byli jen čtyři. Tak jsem si to vystál a potom v obchodě zjistil, že nemají. Tak jsem jel do druhého a tam zase všichni 4 lidi uvnitř . Tam barvu měli. Potřebuji ještě šrouby, když jsem viděl frontu na chodníku před železářstvím, tak jse to vzdal. Obchod se spojokovákem má sobotní prodej zrušen. Aspoň, že na té pumpě nikdo nebyl. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 jj reklamovali a ve finale premyslim na co vlastne myslela kdyz balik 10mm ma 50 ks a balik 100mm ma 7 ks Citovat
radim.1008 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Foto pro @Fruktise. Jedna natřená truhlíková skládačka. pavelu96 a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 @Fruktis hergot ale takhle dopálený gáble, to už není normální... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 @Milan+ ja tam nebyl byla tam manzelka ja spinkal po nocni Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 před 7 minutami, VojtouNerCZ napsal: @Fruktis hergot ale takhle dopálený gáble, to už není normální... zacinam premyslet jestli to puvodni majitel bytu/ domu/ nemovitosti neplanoval pro svoji tchyni - teda pokud diky temhle "spekum" uz neprdi do hliny Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Poslední dobou bych tohle tchyni nejradši udělal taky xD Citovat
ozzy56 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 dneska krumpáč a lopata--nemůžu se hýbat obdivuju cigoše, že se nenechájí normálně zaměstnat a radši kopou kanály Citovat
Péťa Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Při tom množství sortimentu a tom fofru asi nemá čas a chuť řešit takové věci Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 před 38 minutami, ozzy56 napsal: dneska krumpáč a lopata--nemůžu se hýbat obdivuju cigoše, že se nenechájí normálně zaměstnat a radši kopou kanály Jenže oni nejedou takovým tempem jako ti, co si to dělají doma ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Dneska úklid pergoly, odvezli jsme dvě auta bordelu, přesadil jsem všechny kytky doma co to potřebovaly, venku zasel petržel, bazalku, majoránku a hrách. Upekl jsem chleba a konečně si sednul k zasloužené odměně Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Dnes jsme se švárou vymalovali ložnici a pokojík. Padl 1 a půl 18ti kylového kýble Het klasik a teprve teď je to konečně bílé... Lihous, skypeja, jarokare a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Lihous Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 @pavelu96 Chtel bych to takhle ciste umet tez Citovat
pavelu96 Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 @Lihous Když je chuť, tak to jde... Cca 3 hodiny i s oblepením trubek a oken. Švára je blázen (je to takovej Ferda mravenec ), jel velkým válečkem volné plochy a já jen malým rohy, špalety a kolem topení... Zítra jedu ráno do Obi ještě pro jeden Het a střední váleček a to by bylo, kdyby jsme to nedotáhli... Citovat
skypeja Odesláno 11. duben 2020 Odesláno 11. duben 2020 Dneska přezkouvacka na dvou autech. Na peugeotu mě potrapilo pravé přední kolo, nešlo dolů, miska na náboji lehce orezla a jak to nakvetlo mezi diskem, tak se tomu nechtělo dolů... Nakonec pomohlo trochu WD a víc než hrubá síla, už jsem chtěl jít pro stahovák... Ostatní kola byla natesno, ale lehkým kopem šla dolů. Tak jsem misky lehce přejel smirkem a lehounce pretahnul grafikou a utrel prakticky do sucha. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.