Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 11 hodinami, ozzy56 napsal:

to je svařovaná plast. nádoba? nebojíš se, že praskne ve svaru?  mám plastovou z jednoho kusu, záruka 25 let, nějaká německá firma, jméno sem zapomněl, obsah 2 kubíky za 16 tisíc s dopravou zdarma po velé ČR

Dělá to výrobce bazénů (co mám u něho objednaný bazén) a má vevnitř vzpěry. Tvrdí, že nepraskne. 

Líbí se mi, že to je kvádr takže maximálně využitá jáma. Přivézt to měl spolu s bazénem (někdy za cca 3 týdny až vytvrdne beton), ale náhodou tuto neděli má kamarád s minibagrem čas a především chuť, takže jsem pro to sjel sám. Ona to žádná tragedie nebyla - výrobce je 4 km od Strakonic takže jsem se tam zastavil  cestou na chalupu s mírnou zajížďkou. 

Odesláno (upraveno)

Tak skelna vata je opravdu nehorlava...

Jako ty vole...to musel bejt smrad ...

15865539128801805307836028695639.jpg

Nahradni lustrsvorku nemam....chjooooo....

Jaky doporucejete cidla na kour...ohen?😀

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

v našich malých stavebninách nadiktuješ maníkovi co chceš, on všecko má a nabídne odvoz do 2 dnů, 😮přitom pořád sranduje a směje se, 😉,právě jsem přijel a nalil si štamprlu slivovice, bo tomu pořád nemožu uvěřit, že i tady se dá nakupovat bez stresu, asi ten kapitálismus je už i tady :super

Odesláno

manzelka se momentalne vratila z hobbymarket s balikem polystirenu kterym obehneme lehce zapustenej bazen
prej jediny balik siroko daleko vzali jsme 1cm (kvuli ohybu) pujde ve 2 vrstvach

rikala ze ten naval lidi co tam byl ze bylo neco neskutecneho a ze sakra proc je to tak drahe

mila prodavacka koukla totiz na balik tam EPS70F 10 a ona v katalogu vyhrabala carovy kod ktery pipla
jenze mila prodavacka si jaksi neuvedomila ze my mame 10mm a ona cumi na 10 cm

a ve finale nauctovala 25ks za skoro 2000 kc

Odesláno

Tak jste to reklamovali? 

Byl jsem dnes pro barvu a fronta před krámem cca 6 lidí, pouštěli po jednom. Zajel jsem zatím pro benzín a když se vracel tak už tam byli jen čtyři. :D Tak jsem si to vystál a potom v obchodě zjistil, že nemají. Tak jsem jel do druhého a tam zase všichni  4 lidi uvnitř . :D Tam barvu měli. Potřebuji ještě šrouby, když jsem viděl frontu na chodníku před železářstvím, tak jse to vzdal. :D Obchod se spojokovákem má sobotní prodej zrušen. Aspoň, že na té pumpě nikdo nebyl. :D

Odesláno
před 38 minutami, ozzy56 napsal:

dneska krumpáč a lopata--nemůžu se hýbat 😥

obdivuju cigoše, že se nenechájí normálně zaměstnat a radši kopou kanály 😯

Jenže oni nejedou takovým tempem jako ti, co si to dělají doma :D

Guest minimaxa
Odesláno

Dneska úklid pergoly, odvezli jsme dvě auta bordelu, přesadil jsem všechny kytky doma co to potřebovaly, venku zasel petržel, bazalku, majoránku a hrách. Upekl jsem chleba a konečně si sednul k zasloužené odměně ;)

IMG_20200411_095128.jpg

IMG_20200411_114428.jpg

IMG_20200411_114433.jpg

IMG_20200411_165014.jpg

IMG_20200411_160401.jpg

IMG_20200411_182747.jpg

Odesláno

@Lihous Když je chuť, tak to jde...:D

Cca 3 hodiny i s oblepením trubek a oken.

Švára je blázen (je to takovej Ferda mravenec 😂), jel velkým válečkem volné plochy a já jen malým rohy, špalety a kolem topení...:super

Zítra jedu ráno do Obi ještě pro jeden Het a střední váleček a to by bylo, kdyby jsme to nedotáhli...

Odesláno

Dneska přezkouvacka na dvou autech. Na peugeotu mě potrapilo pravé přední kolo, nešlo dolů, miska na náboji lehce orezla a jak to nakvetlo mezi diskem, tak se tomu nechtělo dolů... Nakonec pomohlo trochu WD a víc než hrubá síla, už jsem chtěl jít pro stahovák... Ostatní kola byla natesno, ale lehkým kopem šla dolů. Tak jsem misky lehce přejel smirkem a lehounce pretahnul grafikou a utrel prakticky do sucha. DSC_0243.thumb.JPG.6c71fe2175ad3846787622cff19fc68b.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...