Medvěd Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Já STK řeším přes servis. Jednak jsem v servisu s každým prdem a tak očekávám, že čisté projití STK je i jejich vizitka, druhak mě nebaví řešit jak se zrovna který technik vyhajal a jaké prémiové ukazatele mu tvoří výplatu. Vím, že tam, kam můj servisák na STK jezdí auta vždy kontrolují. Několikrát jsem dokonce řešil opravu, kterou odhalili právě na té STK - ně tohle řešení prostě vyhovuje. Citovat
Péťa Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 @Medvěd Dělal jsem to stejně, ale tady servisáci už moc tuto službu nechtějí poskytovat, protože tím stráví hrozně moc času, který jim nikdo nezaplatí. Já včera na STK přijel v 6:10 a odjížděl v 9:40 Kdyby jsi měl platit 4 hodiny servisu, jak by se Ti to líbilo? Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 (upraveno) Honzovi za STK samozřejmě taky něco platím, ale kolik času s tím stráví vůbec neřeším. Zatím mi cena za službu přijde odpovídající = pro mě akceptovatelná Upraveno 10. březen 2020 uživatelem Medvěd Citovat
PaKr Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 (upraveno) Poslední (vlastně předposlední) STK jsem měl bez čekání, ale jak jsem psal výše bylo to důkladně ( a na měsíc), předtím jsem na jiné STK čekal i 4 hodiny, což byla po noční fakt radost. Týden po technické mi do kufru narval borec a než se to vyřešilo a opravilo, tak mechanik udělal i celou novou STK, a pak se mě ptal, čím že jsem je naštval, že tam, kde byl on nebyl žádný problém. Pokud jsem dělal STK přes mechanika, tak většinou, když na tom autě něco dělal a bylo to naráz a v pak jsem zaplatil celkovou domluvenou cenu a v tom případě je mi taky jedno, kolik na tom strávil času, pokud je jenom technická, tak většinou s tím jedu sám, ale to se možná změní Jinak jsem dneska sehnal saharu a lištu nárazníku na 206 a rádio 4050 do 406. Rádio jsem hned přehodil a hraje líp, než původní, saharu zkusím zítra, ale pípák se ozval, tak snad Upraveno 10. březen 2020 uživatelem PaKr Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 před 4 hodinami, Péťa napsal: Mám z toho pocit jako @PaKr Co jsem čekal, než přijdu na řadu, tak tam chodil samý automechanik se slovy "Čau, přivez jsem ...., nechám Ti to tady, nespěchá to". Odhadem tak tři až čtyři. Jel jsem úmyslně tam, co jsem jel, protože jsem jiný, nerad otravuji lidi okolo sebe Ve zbývajících dvou STK mám známé a nechtěl jsem k nim, aby neměli pocit, že mi musí vyjít nějak vstříc. Ale v červnu mě čeká Focus a protože to je Ford tak asi budu muset přehodnotit STK, které mi ho bude dělat A pro jistotu si předem koupit zpáteční jízdenku vlakem domů Kdyby jsi jel do Náchoda....Skalice a Novač jsou hnidopichove... V Náchodě jsem byl 8x a jen 1xna 30dni...a to tam žádnýho mechanika neznám....jsou tam většinou starý rozumný chlapy nad 50ket Et nikdy nezkoumali a podobný kraviny.... Citovat
Lihous Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 @Péťa Nastesti je v Novaci STK hned vedle nadrazi Jinak jsou tam "vyhlaseni svou peclivosti" a divim se ze tam jeste hromada lidi vubec jezdi.A to byla pomerne rozumna STK - bohuzel doba se zmenila . ... . . .... .. .. . .. Auto mame v pohode i bez "spratelene stk" a mechanik co si to resi vzdy dostane za cas straveny a samotna STK tez - "kazdy si rad zajde na veceri" a muzete me kamenovat - jsou to jen a jen lidi,stejne jako mestaci ... "republikov" Tak ze s tim nejak problem tez nemam .... Naopak davam to adresne A v tom je rozdil .... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 od ledna se mi tu valely palety na topeni Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 před 4 hodinami, Péťa napsal: @Medvěd Dělal jsem to stejně, ale tady servisáci už moc tuto službu nechtějí poskytovat, protože tím stráví hrozně moc času, který jim nikdo nezaplatí. Já včera na STK přijel v 6:10 a odjížděl v 9:40 Kdyby jsi měl platit 4 hodiny servisu, jak by se Ti to líbilo? Ono je to všechno o lidech. Ale je pravda že " protahování na STK" je velmi nevděčný byznys. Chvilku jsem tuto službu nabízel ale nabízet jsem přestal. Protože jak píše Péťa těžko mi někdo zaplatí ten čas který s tím strávím. Jen tak z hlavy hodina na cestu tam hodina na cestu zpátky, auto na lince musí strávit hodinu měření emisí přes půlhodinu to je v ideálním případě necelé čtyři hodiny. Ale i když jezdím /dil jsem na spřátelenou stanici. Tak jsem stejně musel počkat až na mě vyjde řada. Takže kolikrát to bylo celé třeba 6-7 hodin a to se každý kroutil zaplatit i když auto prošlo natož když auto neprošlo protože ano spřátelená stanice ale " B " závada nebo " C " závada nekompromisně podle předpisů takže na 30 dní nebo stopka do opravy. A to už pak nikdo nechtěl zaplatit tím tuplem. Takže umím STK ale službu nenabízím protože když bych to měl počítat tak se dostávám na cifru kterou nebude nikdo ochotný akceptovat. Když si vezmu že samotná STK+ME vychází cca 1800 Kč něco pro techniky a můj čas za cca 6 hod cca 3500 Kč a slovy jednoho zákazníka to si stará vezme dovolenou v práci, na sebe krátkou sukni a triko s hlubokým výstřihem a pojede tam ona. A za ty prachy co ušetříme jí pak vezmu nerad na večeři nebo je pak nacpu do opravy toho co tam najdou. Péťa, ozzy56 a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 no jooo, ale když máš doma 60+, je ti minisukně a hluboký výstřih na houno, musíš mít nové auto, nebo prachy Péťa, jarokare, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Tak to je pravda ale on má sice trochu postarší model (42-45) ale velmi zachovalí a koukatelný. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 tak ono nekdy i 60+ je koukatelny jen to nesmi vzit tu minisukni Citovat
Fruktis Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Ja dneska prošel opakovanou stk a emisema...zaplatil jsem 300 ze si auto vyfotil a nalepil znamku jako poridim si stk ..emise opakovani za 500...nastesti jsem byl objednan tak cekani jen deset minut...a pak hodina nez to doslo na linku...jako vopruz...a tam kde se neda na stk objednat uz nechodim...nebavi me tam cekat pul dne...a koukat jak tam prichazi znami mistnich a clovek tam jen trci... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Člověče tady v okolí jsou 4 STKáčka myslím tím jako v rozumné dojezdové vzdálenosti nepočítám Dekru na Černém Mostě protože tam nejezdím tam jsou moc nóbl. Ale nikde neobjednávají. A i když jsem pátral tak jsem žádné STK kde by objednávali nějakým rozumným způsobem nenašel. Jo jednu ale je to už dost daleko a objednají Tě ale s tím že jsi byl na 11 a je 13 a ještě nejsi ani před vraty si těžkou hlavu nedělají. Citovat
Lihous Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 No a pred chvilkou jsem si zavzpominal jak se drive pralo Ta nase snad 20leta pracka sice hucela skripala ale prala ale najednou skrip krup buch bac a bylo to ... Tak ze vypustit vodu a uraa do vany machat nastesti jen Pak vyhrabat prastarou zdimacku a uraa propadl jsem se do roku snad 1978 mozna jeste dal No uz je to hotove povesene ale obdivuji tu drinu pred pul stoletim ... Zensky smekam ... A ted nastava otazka co poridit ..... ? Mozna se do ni podivam ono neni az tak co ztratit bud vymenime lozisko/a a pojede dal a nebo a to verim ze nastane poridime jinou a tato pojede na posledni cestu do sberneho dvoru. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 ženské tehdá toho zvládly fakt více a bez různých elektro pomocníků--vypraly, usušily, uvařily, okopaly brambory a přitom porodily, atd. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 tak ono by to zvladly i dnes kdyby nespulily huby kozy a prdele na facebook instagram a kdovi kam jeste Vena garážmistr, Fruktis, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Správná ženská zastane za pluhem.... a když to jinak nejde, tak i před.... Klemoň, velkybanan, Vena garážmistr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 (upraveno) chtěl jsem ti dát zelený bod, ale manželka se mi dívá přes rameno--tak nic no Upraveno 10. březen 2020 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Hafity a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 ozzy56 dal jsem za Tebe ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2020 Odesláno 10. březen 2020 Dnes jsem sice neudělal já, ale bylo uděláno o mě bez šance, abych to ovlivnil. Ještě ráno jsem vycházel z domu s tím, že nejdřív odvezu výjezdnice na gympl na Černý most (jedna z těch SUPER škol, kam se autem dostaneš nejblíž asi 200 m od vchodu a ani v tom místě nemáš šanci zaparkovat. Naštěstí učitelka holkám poslala studenty a tak se s tou 15 kg vážící bednou nemusely tahnout samy). Pak jsem se vrátil na školu, zavezl poštu na poštu (to je sakra blbá věta ) a když jsem se v poledne vracel pro holky na Čerňák, slyšel jsem v rádiu tu "úžasnou" novinu o tom, že se zítra zavírají všechny školy na dobu neurčitou. Takže hned následoval telefon slečně, co organizuje HMCH, zda o tom ví a zda tedy jsou výjezdy opravdu zrušeny, pak využít pravidlo dr. Plzáka (varovat manželku, že budu nečekaně doma - páč jsem měl večer, zítra a ve čtvrtek být v Českém Těšíně) no a pak, po návratu z Čerňáku zpět do Dejvic zasednout k počítači a vytvořit si z diáře plného jízd storna až do konce měsíce. Kluk měl jet v pondělí na týdenní lyžák (7má třída jezdívala už za mého mládí - viz. Sněženky a machři) a tak přišel ze školy poněkud rozpolcený - jednak radost, že prázdniny, ale současně trochu smutek, páč přišel o hory (a když večer zjistil, že to nebudou úplně prázdniny, páč jim budou učitelé posílat úkoly mailem - tak to s ním skoro švihlo ). NAŠTĚSTÍ tím, že se mi vyčistil kalendář je předpoklafd, že se s vedoucím zítra dohodnu na nějakém všestranně schůdném řešení situace a že teda s Pavlem budeme moct aspoň na pár dnů někam vyrazit - to ale zatím jen předjímám. Každopádně doufám, že nebudu muset ty hodiny jen tak odsedět v kanclu - když škola jako taková funguje v hodně omezeném režimu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.