Davidak79 Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 Rozřezal jsem 50 x 1,8m starého plaňkového plotu na topení , manželka nezahálela a v kuchyni si nařezala dva prsty a synátor si propíchl chodidlo hřebíkem, tak že pohotovost na chirurgii Citovat
Hafity Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 Rozřezal.... nařezala.... propíchl.... To zavání takovým malým domácím SM.... Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 To já si zase říkám, jak to asi v neděli řezal Citovat
Davidak79 Odesláno 8. září 2019 Odesláno 8. září 2019 a jé je , práce není zajíc že ?? tak že neuteče a taky se ale sama neudělá . U nás na vesnici nejsou lidi rozmazlený tak že pokud je práce tak se prostě dělá, neděle neneděle ( v rozumném čase ) . Pokus jsem se netrefil a opravdu tě zajímá čím tak pokosovkou Metabo ale to silně pochybuju. Pažout508 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. září 2019 Odesláno 9. září 2019 Tak včera jsem jen tak jakože plážovým tempem pokračoval ve výrobě výbavy do gumárny neb počasí žádné velké venkovní práce nedovolovalo. Dneska jsem byl jezdit a zítra jdu také, ježdění bylo dneska otravné v 5.45 jsem vyjížděl z garáží a poprvé jsem se zastavil v 8.30 pak už to šlo ale stejně jsem z 20 minut na konečné měl vždy max. 13 protože provoz se sice zklidnil ale na trase byli vypnutý dvoje semafory a strašně to zdržovalo. Doufám že zítra to bude lepší protože jezdím stejnou linku. Citovat
Hafity Odesláno 10. září 2019 Odesláno 10. září 2019 Tak jsem dnes odvezl do šrotu 106ku.... Sloužila dlouho.... Čest její památce.... Ale i když jsem momentálně bez Peugeota, tak tady budu prudit dál.... Teda když dovolíte.... ozzy56, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2019 Odesláno 10. září 2019 Takových nás je brixtr a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2019 Odesláno 10. září 2019 dnes jsem se byl konečně podívat na ostravu shora--bolt tower--, ale jo, dobrý, kafe nahoře za 110 kč --vyrůstal jsem pár metrů odsud, tak byla i sentimentální chvilka jinak doporučuju všem, co se tady objeví https://obrazky.seznam.cz/?q=bolt tower&fulltext&mm=2#utm_content=ncobrazky&utm_term=bolt tower&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz vendelinek, radim.1008, brixtr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 10. září 2019 Odesláno 10. září 2019 před 4 hodinami, Hafity napsal: Ale i když jsem momentálně bez Peugeota, tak tady budu prudit dál.... Teda když dovolíte.... Nalep na masku tvého dvoulitru "pro ženy" lva a je vyřešeno Hafity ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 (upraveno) Dneska jsem si půjčil e-skutr od berider..co začala půjčovat v praze skutry...No na tom že jsem jel na skutru poprvé.. tak pohoda...řidiči celkem ohleduplni...A skutrik do města ideální, lehkej, mrstnej a rozhodne neni brzda provozu...jen ta cena 5 kč za min je trochu moc. Ale po ránu dobrej zážitek.. Upraveno 11. září 2019 uživatelem Fruktis Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 jj, stojí za tím Škodovka A pořizovací cena skůtru lidových 130.000,-- Kč Citovat
Fruktis Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 Jojo...tak ještě dávají 15 minut zdarma na vyzkoušení... Ale svezení pěkný...jen jsem měl problém s helmou...L co tam je byla jen tak tak... Ale aspoň vím co se líbí motorkarum na jízdě... Citovat
Fruktis Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 @Klemoň no coco..musel jsem z ní vytahat všechny zbytečnosti...nějaký vycpavky na uši.. A sedla mi ..akorát to plexisklo na čele mi přišlo divně projektovany aspoň mi nefoukalo na čelo Klemoň ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 11. září 2019 Odesláno 11. září 2019 dovezl jsem od mechanika rodičovskou 406 s opravenými brzdami a vrátil jsem mu 206, kterou mi dal jakou náhradní vůz. Dobře se mi jezdilo( teda s 206 se mi jezdilo vždycky dobře) asi si pořídím ještě jednu 206, ale 3dvéř z těch malých dveří pětidvířka se mi nějak blbě leze a bude vyrovnané skóre - zatím máme dvě 406 a jednu 206 Citovat
Fruktis Odesláno 14. září 2019 Odesláno 14. září 2019 Tak si tak sedím na hlaváku pozoruju vlaky...A najednou po magistrale průvod čerpadel...duc duc alegoricke vozy... To má být nějaký protest nebo co? Nechtěl bych být řidičem za průvodem.. Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 Nebola to spanilá jazda za tú dievčinu, co si v stredu vzala život??? Nejaká mlada "co milovala autá "..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Za Nikolu jezdili spanilky včera k večeru Upraveno 15. září 2019 uživatelem Béďa Necituj předchozí příspěvky. Béďa - moderátor Citovat
Lihous Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 Ve ctvrtek jsem jel na letiste klasika centrem a od "ALIANZ k mostu do Letenskeho tunelu" snad 40min - a taky jsem to prezil Kafe bylo bohuzel az u "mekace" nahore na EVROPSKY .... A rezerva pro nas bezne cca 1hod se smrskla na cca 10min - a to nebudu "vipravet" ze jsem jel po D11 jak se jezdit ma kdyz byl dohled na "V4 v Praze" .... - jen me prosim zase nekamenujte Citovat
Fruktis Odesláno 15. září 2019 Odesláno 15. září 2019 Tak spanilou jízdu si predstavuju trochu jinak...tohle byl spíš bordel alternativně smýšlející mládeže v rozpadajících se dodávek...A za velke přítomnosti PaCH...A dunění bylo slyšet pak z václaváku.. bohužel zpravodajské servery o tom tiše mlčí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.