Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Klemoň Ono Bratislava kdyz tahnou mestem fandove Slovanu tak je to horsi nez kolem sparty. A to si neumim predstavit a par dnu MS v hokeji. To abychom snad pronajali misto PAzouta jednoho z opravenych PAnduru hihi 

Upraveno uživatelem pesastor
Odesláno

No jo ale o pažouta je zrdcátko za 13 EUR a Piňďuru za13 000 EUR  :roker   Alespoň podle nahlášené finální ceny těch oprav kdy do sebe drcli a rozbili si dřevěné vlnolamy . . .

Odesláno

Tak dnes byl den uspesny - konecne jsem vymenil predni sterace hned po ranu me trosku vic na ....
Mam sice to uplne nic od SHERONU Tricko ci jak se jmenovali to nebude ale je klid :c)

A pri ceste z prace dalsi pitomec - tento to dela pravidelne a prijde me ze ridicak dostal - vzdy stejne a vzdy odbocuje smer Skuhrov po cca 3/4 km zdrzeni coby prujezdu do dane krizovatky cca 3 - 5 vterin ;c)

Samozrejme mam plne rozliseni ....

Odesláno

Minulej tejden mi volal někdo z centra pro zdravou výživu , jestli mě může jejich poradkyně v nejbližších dnech kontaktovat  :DDnes to přišlo , volala nějaká paní jestli mi může poradit a že mi pošle nějaké vzorky :D tak jsem se jen slušně zeptal jestli je tam jitrnice a kus tlačenky :D po krátkém zasmání mi nabídla  jestli mě maj z databáze rovnou vymazat :D

Odesláno

No me to zkousela prez nejaky lazensky pobyt na slovensku "ale" podminka koupe nejakeho sajrajtu za 1500,- a pak gratis bazen + pobyt - nic mene strava a procedury si zaplatim sam ...

Tak uzasna nabidka !! Ze jsem ji odmitl s tim ze si radeji priplatim a budu mit vse jak chci ja :)

Odesláno

Včera do večera jsme byli doma napnutý jak kšandy🤨. Večer  vydali výsledky přijímacích zkoušek, tak to z nás spadlo. Mlaďas to zvládl 😀:potlesk, takže dnes za čerstvá výlet do Hořic se zápisovým lístkem. Cesta sem zatím klidná, uvidím jak to pojede domů. 

Odesláno
před 22 hodinami, davidekcz napsal:

Tak vcera jsme tady prohodili o derby prazskych S a dneska opravdu smutna zprava o J.Šuralovi... R.I.P

Je to v háji. Jeden z mála co makal a uměl zabrat. Tenkrát mě hodně mrzelo že nešel z Liberce do Slavie ale do Sparty.... A zrovna v Turecku se mu prý moc líbilo a pak tohle :( R.I.P

Odesláno

dnes tak nejak pohoda den - jen sem znejistel pri rannim startu kdy se sluzebni auto tvarilo ze nema stavu pritom ma pod sedadlem 2*70Ah baterie
zjisten spatny minusovy kontakt na te startovaci - tam sem odpoledne do toho asi hodinu cumel a na chybu sem neprisel - ty fordacke koncovky jsou na presdrzku - asi sezenu z nejakeho nepojizdneho jinou propojku nebo reknu servisakovi at mi objedna novou

Odesláno (upraveno)

Dal jsem si inzerát , ale otázka je jestli ho vůbec někdo viděl ?   No pro rejpaly - já vidím že viděl . . .    Za 500,- ?

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Včera cestou z práce jsem byl nakupovat materiál na páteční a sobotní akci ale jestli vyjde rosničkám předpověď tak to budeme muset přeložit na jindy což mě začíná drtit. 

Po obědě jsme byl pomoct kolegovy se kterým by jsme měli páchat sobotní akci polepit střechu na S Cordoba práce asi tak na dvě hoďky docela to šlo dobře na to jak je kulatá ta hajtra.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Noo  ja to mel dnes naprosto pohodove.
Casne z rana smer Olomouc cestou jsem si uzival ze i bez mala 20lete auticko muze potrapit nove auto za bez mala 2mil v zakladu ;) ve stoupani k "hrebecskemu tumelu.....

Nasledne jsem ve fakultni nemocnici "nalozil" znamou a konecne navstivil "Svaty Kopecek" uzasne to misto atmosfera proste zazitek - urcite se vratim az bude opraven interier
a 100% bych ctel "slyset" tamni varhany.

IMG_20190501_092403.jpg

Odesláno
V 15. 9. 2018 at 22:38, radim.1008 napsal:

Dnes odpoledne v lese a takhle jsem dopadl. Zlomená bércová kost a zítra na sál pro hřeb. Takže já mám podzim jasný. :bacha

DSC_4084.JPG

V 16. 9. 2018 at 3:10, radim.1008 napsal:

Nelezl jsem nikam, stál jsem na špatné straně na blbém místě a kláda mě při tahání vzala přes nohy. :roll 

Takže z páteční cesty na sraz nebude nic. :bacha

V 16. 9. 2018 at 14:39, radim.1008 napsal:

Díky za přání. :papaDnes dopoledne po operaci. 

DSC_4085.JPG

V 18. 9. 2018 at 10:51, radim.1008 napsal:

Dobrá story. :D :super

Dnes jsem se seznámil. Na delší dobu moje nové kamarádky. :mrk 

DSC_4087.JPG

V 21. 9. 2018 at 11:28, radim.1008 napsal:

Dnes? To nejlepší, Zůza si mě odvezla ze špitálu a tak se už válím doma na gauči ve společnosti svých berliček. :D

DSC_4089.JPG

V 9. 11. 2018 at 20:32, radim.1008 napsal:

Dnes druhá rehabilitace, vířivka, cvičení, magnet a rotoped. Berle vyměněný za francouzský hole, alespoň stylově modrý. ;)Našlapovat můžu zlehka na nohu, konečně to vypadá jako krok. :D

@vagi Tady to máš, co jsem dělal. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...