Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Péťa napsal:

Přidělán držák parkovacích lístků:

A vyvrtána dvanáctka díra, do které jsem vsadil tlačítko s Jablotronem RC-85 pro otevírání garážových vrat. Konečně po víc než roce můžu z auta vyhodit bezdrátovou klíčenku, kterou jsem vozil.

Mame nejakou   asijskou alternativu? Potrebuju na moto.

Odesláno

Dneska jsem u veterána R11 se chtěl pustit do nátěrů náprav, poloos a spodku, co mi ještě zbývá po rekonstrukci. Původně jsem to chtěl postavit na asi tak 25 cm vysoké špalky, ale nepodařilo se mi to, hever z výbavy se mi na zadních kolech kácel a hrozil malér. Počítal jsem s něčím takovým a pod kola jsem podkládal nejprve slabší prkna, takže se nestalo nic.  Tak jsem to nechal zatím zdvižené jen na předních a zajel do Prahy  koupit pojízdný hydraulický hever a zítra to zkusím s ním. Zvednout to musím, abych se pod to nejen vešel, ale byl tam schopný taky něco dělat. Ažž natřu nápravy, poloosy atd natřu spodek Tlumexem a jako třešničku na dortu stříbřenkou na kamna výfuk a kupodivu i katalyzátor. Že tam je z r. 85 katalyzátor jsem koukal jako na zjevení.

Odesláno

Tak dnes byl v plánu výlet do " Itálie " byl jsem na natáčení nějakého amerického seriálu. No a protože jsem byl tou mojí italskou pastí tak se samozřejmě stalo že se lekla práce a po asi hodince popojíždění v rámci toho natáčení se zpod kapoty vyvalila pára a bylo vymalováno. Naštěstí tam byl MJSytic a ten mě zastoupil a pak už jsem zbytek dne strávil ve společnosti MJ, jeho sestry ,Verýska a Milana+ takže to byl dost dobře strávený den.

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Pe.Tr napsal:

mimo jine upgrade mirrors

Co to je vzadu za bednu na přilbu to je hrozný....

Upraveno uživatelem brixtr
Odstraněné obrázky z citace
Odesláno (upraveno)

Dnes v Žamberku na pouti a obědě u mojí maminy. Cestou domů, kdy řídíla Zůza, jsme nedostali přednost od bílého Touranu. Jeli jsme velkým a málem jsme o něho přišli. :( Nevím kolik tam bylo místa, ale bylo to o chlup. Dotyčný ani z vedlejší nepřibrzdil. :bacha  Sedět za volantem, tak to otočím a pod kopcem na křižovatce ho dojedu. :bacha:bacha

https://goo.gl/maps/5QqrzKNJ1po

A jinak jsme si dnes přivezli nové auto, které jsem vyhrál v tipovačce. Zradil jsem. :mad: 

DSC_4056.JPG

:D:D:D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 3 hodinami, Pe.Tr napsal:

konstruktivni kritiku beru, tyhle kecy fakt ne ty zrcatko z kelly, aspon si nastuduj co v tom kelly vlastne prodavaji 

Petře, co myslíš, odkud jsou, holka je má na skútru. Jsou  vcelku elegantní, ale hodně proflakly. 

1536514001156..jpg

Odesláno
před 21 minutami, Pe.Tr napsal:

zrcatek je mraky, tohle se zdaleka nepodoba tomu co tam mam. navic maji homologaci....

Omlouvám se ,jsem uplně slepý,jsou zdaleka jiná.:mad:

Snad i kelly prodává díly s Ečkem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...