Pe.Tr Odesláno 5. září 2018 Odesláno 5. září 2018 @Pepito smaž ten karburátor radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 5. září 2018 Odesláno 5. září 2018 A co jsi dělal těch zbývajících 100 vteřin do celé hodiny? KoudaK ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. září 2018 Odesláno 6. září 2018 Tak ono těch 3500 děr dá trochu práce Milan+, KoudaK a regius ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. září 2018 Odesláno 6. září 2018 dnes ráno po návratu z noční jsem chvilku vyřizoval nějaké věci na počítači a pak jsem jel na šroťárnu za kamarády odevzdal jsem tam trochu měděného odpadu který o prázdninách vydoloval Pepíno s dědovou pomocí z jejich mobilheimu. A pro Pepína do kasičky jsem utržil přes 600 Kč. Po obědě jsem si na hoďku a kousek ducnul neb mě čeká znova noční. A zítra ráno skončím a do práce půjdu až ve čtvrtek na denní. A to je prosím podle normálního rozpisu služeb. A je to jedna z věcí kvůli kterým jsem se rozhodl že tady na tom místě pokud to půjde tak nějakou dobu vydržím. Protože za měsíc mi to dělá 14 - 16 šichet max. a zbytek měsíce mám volno a je to rozepsaný tak aby volna byli vícedenní, sice mám klasický víkend ( So+ Ne) volný jen jednou za měsíc v rámci toho dlouhého volna ale pak mám ještě jeden víkend " zkrácený " tím že v neděli jdu na noční ale tenhle " zkrácený " víkend mi začíná ve středu večer po denní šichtě. Citovat
brixtr Odesláno 6. září 2018 Odesláno 6. září 2018 Hned po ranu jsem si na tebe Veno vzpomněl. Byl jsem odvezt rodice na letiste.. no ze ja blbec dostal chut na kafe zrovna tam. 99 kč. Citovat
Sawoy Odesláno 6. září 2018 Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Ty toho naděláš ... necelý 4 éčka Když jsem kdysi před lety jel poprve do Itálie stavil jsem se na prvním Autogrilu za AT/IT hranicí a koupil jsem si něco co mi neznělo odsud povědomě - přece si nebudu kupovat nějaký trapný preso žejo. Šel jsem do kolen když si pokladní vyžádala 9 (tehdy ještě) marek a těch náprstků co mi dali by se do toho tvýho kelímku vešlo 20 nebo 30. To magický slovo bylo ristretto. Upraveno 6. září 2018 uživatelem Sawoy Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 neuveritelny co si nekdo rekne za kafe. Vetsinou to jsou sracky typu illy, segafredo, lavazza a podobny hujdy, ktery lidi pijou a myslej si kdovi co to neni a ona to je nespravne a nerovnomerne oprazena sracka..... Citovat
Laďa Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 To asi všichni nebo většina tady víme co je to za kafe. Nemusíš nám to připomínat Citovat
Zodiak Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 Dnes pracovní výlet semhle https://cs.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1bor_(Je%C5%A1t%C4%9Bdsko-koz%C3%A1kovsk%C3%BD_h%C5%99bet) Montáž nového radiomodemu a obhlídka věže, kvůli koaxiálu a umístění směrové antény. Citovat
brixtr Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 V 6. 9. 2018 at 15:46, Sawoy napsal: Ty toho naděláš ... necelý 4 éčka Když jsem kdysi před lety jel poprve do Itálie stavil jsem se na prvním Autogrilu za AT/IT hranicí a koupil jsem si něco co mi neznělo odsud povědomě - přece si nebudu kupovat nějaký trapný preso žejo. Šel jsem do kolen když si pokladní vyžádala 9 (tehdy ještě) marek a těch náprstků co mi dali by se do toho tvýho kelímku vešlo 20 nebo 30. To magický slovo bylo ristretto. Jako mamka měla maličkatý presso a za to platila "pouhých" 74 kč No je to děs. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 ,kdyz to tak ctu sem rad ze kafe nepiju mej sem jednou jedno kafe - klasickyho turka - no slusne receno to co sem vecer vypil to sem to tyhle kave hodil do kompostu takze za me neee Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 Dnes to bylo luxusni Kolem 5,30 jsem odjizdel smer Praha cestou me prisla sms ze letadlo bude mit zpozdeni min 2hod ze se podelalo nejake cidlo na kridle - SUPER!! Zastavil jsem se na Geo. nejake zdvorilostni setkani pak dve prohlidky ochrany letiste nejake video z pristavajicich a odletajicich letadel. Projeti si okolnich obci vesnic .... A cestou zpatky na D11 jsme prihodili "jen" dalsi 3hod zpozdeni ..... Tak ze v praci namisto v cca 15hod jsem prifrcel v 19hod Dnesek nebyl spatny ale urcite ne dobry. Stav nasich dalnic nasazeni pracovniho "usili" je na bodu NULA klidne jsem pro aby nam stat platil za to ze vubec po podobnem jezdime. Ale dnes jsme ve "spicce" projeli na zelenou prakticky celeou Europskou i Milady Horakove - no a pak ze to nejde bylo cca 14,30 hod Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 7. září 2018 Odesláno 7. září 2018 @brixtr @Havlicek.Lukas Naštěstí je to jen naše volba - nikdo nás nenuti si to kupovat. Na rozdíl od jiných komodit a "služeb" dodávaných státem ať je chceme nebo ne. Citovat
Zodiak Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Právě teď, výlet s manželkou do Chotěboře bubnování s "ezoušema" na skále. U menhiru. Údolí řeky Doubravy. Upraveno 8. září 2018 uživatelem Zodiak Citovat
radim.1008 Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 Dnes od rána opět v lese, ten malej hajzl porád kouše. Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 před 13 minutami, radim.1008 napsal: ten malej hajzl porád kouše. A to máš vidět krtka u mě na zahradě Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 Přidělán držák parkovacích lístků: A vyvrtána dvanáctka díra, do které jsem vsadil tlačítko s Jablotronem RC-85 pro otevírání garážových vrat. Konečně po víc než roce můžu z auta vyhodit bezdrátovou klíčenku, kterou jsem vozil. Charlie 1, Milan+, Havlicek.Lukas a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 Já to mám na zablikání dálkovejma, teda to Jablo... Citovat
Péťa Odesláno 8. září 2018 Odesláno 8. září 2018 (upraveno) Jo, ale já nechci zbytečně blikat xenonama Na bliknutí dálkovýma to mám u FoFo, tam jsou jen H7 Upraveno 8. září 2018 uživatelem Péťa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.