Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera celodenní odpočinek po sobotním čtyřhodinovém očistci na E55 od Budějovic - klasika parkoviště Votice-Olbramovice, kolem Benešova (do toho pár střelců co se bojí jet nad 70, ty by na tyhle tahy o víkendu snad neměli pouštět), v Pze na J. na spojce mě navigace před lanovým mostem pro jistotu stáhla zpátky ke Kačerovu (stálo to až za spalovnu a celá Průmyslová) takže jsem hladce profrčel přes nuselák a za muzeem do Argentinské. Finální kolaps na výjezdu D8 od OMW až za Starou poštu jsem si odpustil včasným sjedzdem na Březiněves a postál si jen deset minut v Líbeznicích. 

Odesláno
před 8 hodinami, Charlie 1 napsal:

Tak očištěno a bude se znovu natírat...

Jak hluboko jsi pod úrovní terénu? Odboural jsi jen část původního betonu?

Odesláno
před 8 hodinami, Sawoy napsal:

Včera celodenní odpočinek po sobotním čtyřhodinovém očistci na E55 od Budějovic - klasika parkoviště Votice-Olbramovice, kolem Benešova (do toho pár střelců co se bojí jet nad 70, ty by na tyhle tahy o víkendu snad neměli pouštět), v Pze na J. na spojce mě navigace před lanovým mostem pro jistotu stáhla zpátky ke Kačerovu (stálo to až za spalovnu a celá Průmyslová) takže jsem hladce profrčel přes nuselák a za muzeem do Argentinské. Finální kolaps na výjezdu D8 od OMW až za Starou poštu jsem si odpustil včasným sjedzdem na Březiněves a postál si jen deset minut v Líbeznicích. 

Kolegové z ČB poslední dobou tvrdí, že jim vychází líp jet po I/20 na Vodňany, Písek a pak po R4 - D4 na Strakonickou.  Mohu potvrdit, že až na Chuchli to bývá bezfrontová cesta. Pak profrčíš tunely až do Tróje a jsi prakticky venku z Prahy u D8. Jen nevidíš žádná panormata jako když si vystojíš fronty na příjezdu po D1, Jižní spojce a dalších parkovištích. 

Odesláno

Takže tam (jestli to dobře chápu a podle fotek se to tak i tváří) ještě starý beton zůstal, s horní úrovní 10 - 15 cm pod úroveň okolí.... A jeho spodní úroveň +- ? Jaké obrubníky máš vůbec v úmyslu použít?

Odesláno

vzal jsem to zbiječkou,takže co ulítlo tak to ulítlo,bude mi to dělat kamarád co se tím živí,každopádně mezi obrubníkem a spodním napínacím drátem pletiva budou 3cm mezera,obrubníky tyto https://www.best.info/nas-sortiment/obrubniky-a-zlaby/best-linea/ ,protože sloupky mají průměr 8cm,podhrabovky jsou v 3 m délce drahý a hlavně jsou široký pouze 5cm to jsem nechtěl

obrubník.jpg

Odesláno

Tak dneska po noční. Ráno jsem si teda neodpustil dvouhodinový spánek pak jsem jel zajistit materiál na sobotní akci. Vrátil jsem se k obědu po obědě jsem něco málo lovil po netu. Vyřídil nějaké obchodní telefonáty a ve 14 jsem vyrazil ke skorobráchovy č.2 který celý víkend propařil neb v pátek mu jeho budoucí bývalá paní povila dva kluky jak buky. ( já měl víkend pracovní tudíž nealko) takže než se mu rodinka vrátí tak chtěl pomoct s nějakým úklidem okolo domu a smontovat postýlky u kterých slíbil že budou smontované už minulí týden. Tam odtud jsem se vrátil kolem 17 hod na 18 jsem byl objednám k chlupodravci kde jsem odložil svoji hřívu a navrátil jsem se do časů vojenských sestřihů. Pak jsem naložil pračku která už hodinu čeká než ji vyvrhnu a to prádlo pověsím. Takže to jdu udělat.

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, RichVa napsal:

Kolegové z ČB poslední dobou tvrdí, že jim vychází líp jet po I/20 na Vodňany, Písek a pak po R4 - D4 na Strakonickou.  Mohu potvrdit, že až na Chuchli to bývá bezfrontová cesta. Pak profrčíš tunely až do Tróje a jsi prakticky venku z Prahy u D8. Jen nevidíš žádná panormata jako když si vystojíš fronty na příjezdu po D1, Jižní spojce a dalších parkovištích. 

Též jsen zaslechl - vzal jsem to tak o týden dřív ve stejnou dobu směrem tam - Praha dobrý, Příbram taky a pak už nic moc. Když jsem viděl provoz na Prahu v okolí Oríku a dál k ČB volil jsem právě zpátky E55.. Je to jedno, prostě jak se to sejde. Ty dvě silnice nemají šanci pobrat ten nával z/do J.Čech, Rakouska, Chorvatska, Itálie .... ty auta se tam prostě nevejdou. Jakákoliv obec = zpomalení na 50 = kilometrová kolona až k zastavení. Klasicky Čimelice, Olbramovice. A nedejbože když o někdo neubrzdí. V dobotu se sťukli dva u Davocaru, trochu zmuchlaný nárazníky, za sto litrů ani náhodou. Ale jsou vyplašený, volají cajty a ta silnice zkolabuje na tři hodiny.

S tím příjezdem taky - tentokrát D1 od Mirošovic úplně v pohodě, naopak předtím Strakonická hrůza. Brzdí to už ta padesátka za Cukrákem, pak sice něco odpadne na MO nahoru k letišti a na Plzeň, ale hlavní proud se valí dál dokud se to nerozplyne na Barranďáku. A protože většinou jsou tunely v poho, je jasný že většina toho skončí na spojce - takže buď to absolvuju na Strakonickjý, nebo od D1 před lanovým mostem. Prašť jako uhoď.

Teď mě čeká v neděli Rožnov - uvažuju jestli D1 (mezi osmou a desátou ráno by to nemusel být průser), nebo ješli raději vrchem po hradecký, ale zase netuším jak to vypadá v neděli ráno na č. 35 na Mýto, Svitavy a Mohelnici.

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

No o tom to je, spousta dnešních kolon je dá se říct jen z blbosti lidí. Drobná nehoda  i když ono i jen takové to klasické drcnutí může být po odkrytí dost drahá sranda. Ale dnes v době kdy má každý telefon skutečně dost schopný fotoaparát přece nemůže být problém vyfotit postavení vozidel po nehodě a tu silnici vyklidit někam na krajnici notabene že o tom mluví i zákon o provozu na pozemních komunikacích.  Druhá věc je že nic nepotěší tak jako neštěstí druhého takže každý další u té nehody zpomalí a očumuje některý fotografuje a tím se to zacpává ještě více.   Tuhle jsem se přimotal k takové drobné nehodě. Klučina s pekařskou dodávkou odbočoval vlevo a zezadu mu jí štouchla seniorka z nějakým takovým miniautem corsa nebo yaris. Tak jsem zastavil a povídám tomu klučinovy budeš volat poldy a on že teď volá s dispečerem a že se domluví s ním a babka že chce policajty říkám tím je to vyřešené a on že by s tím uhnul ale že má strach aby nedostal pokutu že ujel z místa. Tak jsem vzal sprej nastříkal jsem to a říkám mu nafoť to takhle a takhle a dej to do té ulice já musím do práce ale kdyby něco tady máš vizitku tak zavolej nebo dej číslo policajtům. V klidu to udělal uklidili ty auta do ulice no na silnici bylo těsno v řádu minut a asi za dvě hodiny volal že je to vyřešené a že četníci nechají děkovat za skvěle označené místo.

Odesláno

Véno - taky jsem dostal od kamaráda z nehod DP jeden tento spray. A jsem připravený, tedy pokud nebudou zranění, také nasprejovat a uhnout pryč . . .

Odesláno

Zrovna v sobotu to nebyl zadny med ani po strakonicky...do centra byla zavrena kvuli zavodu miru a stosovalo se to tam pred chuchli taky...a to dvakrat do jednoho pruhu...jak je najezd stali cetnici aby mohli auta najizdet a blokovali jeden pruh a pak pred okruhem se to stosovalo znovu do jednoho pruhu...a tam jste krasne videli jak ridici neumi zipovat...

Jinak cumilove jsou hrozni exoti..aby jim neco neuteklo...takhle se musel jednou podivat u senohrab blb na auto v pangejtu a cetnika co tam stal a zaflekoval to...no cetnik co to tam vysetroval me uz videl jak se mu podivam do kufru...podle toho jak se krcil...no nastesti jsem to ubrzdil...ale mohl jsem si premachnout trenky...

Jinak dneska volno z prace...tak uspavam venku mladyhi..nebot v byte panuji tropy...

Odesláno (upraveno)

Hele sprej se nechá koupit okolo stokoruny když to vezmu tak kolikrát promr... víc peněz za daleko větší kraviny který sebou v autě taháš. Já ten co mám teď v 807 sebou vozím už asi 6 let byl ještě v berlingu. popravdě v zimě když jdou mrazy hodně hluboku tak ho vyndavám. A hodil už se mockrát.

jinak teda dnes den jako obrázek ráno probuzení bolehlav že sem myslel že mi hlava pukne asi jsem to včera přehnal s pobytem na tom hnusném slunku, takže jsem si zase lehnul že to zkusím zaspat před 10 telefon a musel jsem do práglu něco řešit v bývalé práci tak jsem při cestě nakoupil byl se mnou tatík ten potřeboval do hornbachu no a po obědě jsem si než to slunko trochu polevilo ještě lehnul. Před večeří jsem vylepšil kolo pro Pepina no spíš pro sebe abych se nemusel tolik ohýbat až se bude učit jezdit bez koleček

WP_20180731_17_17_26_Pro.thumb.jpg.5a523c2c117dcfdd3aebfaf72bde8502.jpg

Ano kolo je růžové ale je to veterán po Ele a stál dost peněz a na to aby se naučil jezdit mu stačí navíc zatím to neřeší jakou má barvu.

No a teď jsem sednul k PC něco jsem dořešil a teď budu asi jen relaxovat .

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

tak ode dneska prodlouzene smlouvy u tmobile, prekvapili neonezene volani i sms a 10 giga dat za 650 s dph. jeste zvazuju televizi. jen resim ze mam doma 3 tv

Odesláno

Natáhli jsme zahradní domek 2vrstvu stěrky lepidla,a teď 15min slejvak a ochladilo se na 21C to je paráda, potřebovalo zalejt jak sůl....

Já jsem mohl mít Vodafone 10Gb dat za 420vc.dph....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...