Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

auto krome mirne opotrebovane spojky bylo v poradku coz se neda rict o statnich
auto bylo v pondeli kompletne umyto a nalesteno
cca 1km pred barakem dym v kabine chcipnul motor a kour z podkapoty
dle hasicu asi technicka zavada protoze to zacalo nekde u motoru a slo to ke kabine

Odesláno
před 5 hodinami, Péťa napsal:

Proto nikdy nechodím v Pá a Po, protože tam je narváno. A já stejně pak jdu do práce, volno jsem neměl ani jednou ;)

A proto jsem klubáka v práci potkal na tabuli cti, prostě jsi Péťo nejlepší. 

Odesláno
V 3. 4. 2018 at 7:58, Lihous napsal:

Prave jsem se vratil z kotelny a zacinam uvazovat o jinem zdroji tepla.
Tu onehda ventilator na turbu - prekvapive funguje a jede celkem tise.
No predevcirem me polilo horko kdyz jsem videl mezirocni mesicni spotrebu :(
Tak jsem zacal patrat kde je problem a ten byl odhalen nasledne priruba na horaku se nam po cca 14 letech povolila a plyn nam horel vsude :(
Jen podotknu mame tzv.TURBO tak ze citit ci jinak identifikovat unik plynu mozne neni.Pokud hori hori pokud nehori je plyn zavren ele.ventilem - kluci to maji celkem osetrene. "SNAD"
Vse se dotahlo jen budeme muset vymenit kabely k zapalovaci tak nejak trosku vic uhorela izolace - sice asi nicemu nevadi "ale" je to prec jen plyn.
Tak ze doufam ze nam uz alespon letos neprinese kotlik zadne velke prekvapeni.
Hlavne pro sousedy  :D 

No coment

Ono to chce místo toho nahánění digi vysílaní  kouknout taky na praktické věci k životu,občas se pak nemá někdo kam vrátit.:myslim

Odesláno

Milan+ Ok tady pravdu mate ale system tzv.TURBA spociva ze se vse odehrava v uzavrenem oddelenem prostoru nez kde je nainstalovan kotel.
Tolik jen laicke vysvetleni - samozrejme pravidelny servis je potrebny a u nas spis nepovadeny - ale revizak byl a nic nezjistil viz par prispevku nahore  ...
A nedelat si ty "stupidni"poznamky o spotrebe tak bych asi na nic neprisel - v podstate kotel fungoval .... :) Jen za mesic mezirocne spotreba stoupla skoro o 1x tolik!
Mozna ze jsem hloupej ale fakt u kotle nesedim a nehlidam ho  :D  verim vsem tem bezpecnostnim prvkum .... "ikdyz" ....

A poznamka k  DAB+ je stejna jako kdyz budu vysvetlovat cloveku ktery slouzil u delostrelcu jaky je rozdil v kvalite SV ci VKV pripadne DAB+ jemu to bude jedno .... Odpoved bude  - ono to hraje stejne.
Clovek ktery ma takovouto "uchylku" proste dela podobne veci jen proto ze ho to "bavi" nekdo si udela pergolu s udirnou jiny se hrabe ve starem kramu .....
A ma stejnou radost kdyz se neco povede.

Ps.Uz jste slysel alespon DAB+ na zivo a je fuk zda v aute na nejakem prenosnem radiu a nebo treba na nejakem hodnotnejsim stroji hodnym zkratky HI-FI idealne "high end" ??
Idealne u sousedu treba v D ;)
V aute je plus ze to "nesumi" jako VKV bohuzel nas region je na vysilani spatne u vas kolem Jicina je o poznani lepsi .....

Jinak ale dekuji za prispevek beru ho jako nazor a nazoru si vazim je lepsi neco nez nic - a o tom to tady na foru je ;)

Odesláno

Dnes ranní 177  přidělený bus nedokázal vydržet mnou požadované nasazení a aby nemusel jezdit tak shodil klíňáky a teplota šla do červeného. Když jsem to zjistil tak jsem volal na dispečink že zastavuju v nejbližší zastávce a budu čekat na výměnu tak se na druhé straně vysílačky ozvalo " A pane kolego , nešlo by to že by jste pokračoval ještě kousek a manipulační řidič by vás dojel ? A pak by jste to vyměnily" . Na to jsem odpověděl že sice vodu to zatím nehází ale že stojím a čekám tak se ujistil že se mnou nehne tak jen tak odpověděl " po výměně se ozvěte"  No tak jsem se pak ozval a do střídání už to dojel  bez problémů.  Po práci jsem zapřáhnul vlek do 807 a jel vedle do vsi na deponku pro štěrk soused staví plot a štěrkem " nastavuje " beton kterým betonuje sloupky. A pak už jsem nedělal nic jen jsem přichystal auta na zítra. Chtěl bych provést dekontaminaci vozidel po zimě a přezutí  807 na letní kola C2 bude muset ještě vydržet.

Odesláno

Položil jsem 12ks ze 30ti betonové zatravňovací dlažby v tom teplo/chladno/bezvětří/fučák počasí.... Pak jsem s tím seknul, jak k*rva s děckem a jel navštívit FrantuCV a zbavit ho nepotřebného (jel jsem opatrně a gilotina se nekonala).... Nevím přesně, co jsem za zvíře, ale jsem utahanej jako kotě a sedřenej jako vůl.... :aut

Odesláno (upraveno)

Ta vlastní zatravňovačka byla malina, ale hloubit jámu v tom rumu, to bylo něco....

Upraveno uživatelem Hafity
Guest minimaxa
Odesláno

No jó, to na tom nic ale nemění, že recyklát je vyrobený z plastů, zase původem z ropy. No to já bych si na trávník nikdy nedal. Při představě kolik zvířátek kvůli tomu už chcíplo :(

Odesláno

Zatímco betonárky jsou pro ně lepší než ZOO ...  :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...