Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 sluzebni tranzit vzplal laskou k ridici a nechal me u soudu s plaminkama v motoru - 1 hodinu me hasici hasili a jeste si ze me delali prdel Citovat
Lihous Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 Je to sice hodne cerny a nepatricny humor ale auto je na jare ciste docista Citovat
Vena garážmistr Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 @Havlicek.Lukas třeba Ti šéf konečně přidělí nějakej pořádnej kočár když zjistí že Tě ty auta maj tak rády že hoří láskou k Tobě. Citovat
Péťa Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 Lukáš si s těmi křápy poradí, tak mu jsou souzeny. Nová auta dá šéf jen řidičům, ne mechanikům ; Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 auto krome mirne opotrebovane spojky bylo v poradku coz se neda rict o statnich auto bylo v pondeli kompletne umyto a nalesteno cca 1km pred barakem dym v kabine chcipnul motor a kour z podkapoty dle hasicu asi technicka zavada protoze to zacalo nekde u motoru a slo to ke kabine Citovat
Zodiak Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 (upraveno) To je krááásný autí..... Myslím to Pepitovo na předchozí stránce. Upraveno 4. duben 2018 uživatelem Zodiak Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 před 5 hodinami, Péťa napsal: Proto nikdy nechodím v Pá a Po, protože tam je narváno. A já stejně pak jdu do práce, volno jsem neměl ani jednou A proto jsem klubáka v práci potkal na tabuli cti, prostě jsi Péťo nejlepší. Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 Tak to pak pravou ruku na levé rameno. Stále stejné jak za totace. Tabule cti. To není k chlubeni. Citovat
Pepito Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 Před hodinou, Zodiak napsal: To je krááásný autí..... Myslím to Pepitovo na předchozí stránce. Díííkky Mě se taky líbí Citovat
Milan+ Odesláno 4. duben 2018 Odesláno 4. duben 2018 V 3. 4. 2018 at 7:58, Lihous napsal: Prave jsem se vratil z kotelny a zacinam uvazovat o jinem zdroji tepla. Tu onehda ventilator na turbu - prekvapive funguje a jede celkem tise. No predevcirem me polilo horko kdyz jsem videl mezirocni mesicni spotrebu Tak jsem zacal patrat kde je problem a ten byl odhalen nasledne priruba na horaku se nam po cca 14 letech povolila a plyn nam horel vsude Jen podotknu mame tzv.TURBO tak ze citit ci jinak identifikovat unik plynu mozne neni.Pokud hori hori pokud nehori je plyn zavren ele.ventilem - kluci to maji celkem osetrene. "SNAD" Vse se dotahlo jen budeme muset vymenit kabely k zapalovaci tak nejak trosku vic uhorela izolace - sice asi nicemu nevadi "ale" je to prec jen plyn. Tak ze doufam ze nam uz alespon letos neprinese kotlik zadne velke prekvapeni. Hlavne pro sousedy No coment Ono to chce místo toho nahánění digi vysílaní kouknout taky na praktické věci k životu,občas se pak nemá někdo kam vrátit. Citovat
Lihous Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Milan+ Ok tady pravdu mate ale system tzv.TURBA spociva ze se vse odehrava v uzavrenem oddelenem prostoru nez kde je nainstalovan kotel. Tolik jen laicke vysvetleni - samozrejme pravidelny servis je potrebny a u nas spis nepovadeny - ale revizak byl a nic nezjistil viz par prispevku nahore ... A nedelat si ty "stupidni"poznamky o spotrebe tak bych asi na nic neprisel - v podstate kotel fungoval .... Jen za mesic mezirocne spotreba stoupla skoro o 1x tolik! Mozna ze jsem hloupej ale fakt u kotle nesedim a nehlidam ho verim vsem tem bezpecnostnim prvkum .... "ikdyz" .... A poznamka k DAB+ je stejna jako kdyz budu vysvetlovat cloveku ktery slouzil u delostrelcu jaky je rozdil v kvalite SV ci VKV pripadne DAB+ jemu to bude jedno .... Odpoved bude - ono to hraje stejne. Clovek ktery ma takovouto "uchylku" proste dela podobne veci jen proto ze ho to "bavi" nekdo si udela pergolu s udirnou jiny se hrabe ve starem kramu ..... A ma stejnou radost kdyz se neco povede. Ps.Uz jste slysel alespon DAB+ na zivo a je fuk zda v aute na nejakem prenosnem radiu a nebo treba na nejakem hodnotnejsim stroji hodnym zkratky HI-FI idealne "high end" ?? Idealne u sousedu treba v D V aute je plus ze to "nesumi" jako VKV bohuzel nas region je na vysilani spatne u vas kolem Jicina je o poznani lepsi ..... Jinak ale dekuji za prispevek beru ho jako nazor a nazoru si vazim je lepsi neco nez nic - a o tom to tady na foru je Citovat
Almanil Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Udělal jsem STK na Corse, tak jeden problém mám z krku Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Dnes ranní 177 přidělený bus nedokázal vydržet mnou požadované nasazení a aby nemusel jezdit tak shodil klíňáky a teplota šla do červeného. Když jsem to zjistil tak jsem volal na dispečink že zastavuju v nejbližší zastávce a budu čekat na výměnu tak se na druhé straně vysílačky ozvalo " A pane kolego , nešlo by to že by jste pokračoval ještě kousek a manipulační řidič by vás dojel ? A pak by jste to vyměnily" . Na to jsem odpověděl že sice vodu to zatím nehází ale že stojím a čekám tak se ujistil že se mnou nehne tak jen tak odpověděl " po výměně se ozvěte" No tak jsem se pak ozval a do střídání už to dojel bez problémů. Po práci jsem zapřáhnul vlek do 807 a jel vedle do vsi na deponku pro štěrk soused staví plot a štěrkem " nastavuje " beton kterým betonuje sloupky. A pak už jsem nedělal nic jen jsem přichystal auta na zítra. Chtěl bych provést dekontaminaci vozidel po zimě a přezutí 807 na letní kola C2 bude muset ještě vydržet. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Položil jsem 12ks ze 30ti betonové zatravňovací dlažby v tom teplo/chladno/bezvětří/fučák počasí.... Pak jsem s tím seknul, jak k*rva s děckem a jel navštívit FrantuCV a zbavit ho nepotřebného (jel jsem opatrně a gilotina se nekonala).... Nevím přesně, co jsem za zvíře, ale jsem utahanej jako kotě a sedřenej jako vůl.... Zodiak, Milan+ a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Proto používám plastovou zatravňovací dlažbu. Je podstatně lehčí Zodiak a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 (upraveno) Ta vlastní zatravňovačka byla malina, ale hloubit jámu v tom rumu, to bylo něco.... Upraveno 5. duben 2018 uživatelem Hafity Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Vyrobené z té hnusné ropy? No fuj! Styď se. Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Nestydím. Je to z recyklátu: https://www.recyklace.cz/eshop/pro-dum-a-zahradu/zatravnovaci-dlazba Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 No jó, to na tom nic ale nemění, že recyklát je vyrobený z plastů, zase původem z ropy. No to já bych si na trávník nikdy nedal. Při představě kolik zvířátek kvůli tomu už chcíplo Citovat
Sawoy Odesláno 5. duben 2018 Odesláno 5. duben 2018 Zatímco betonárky jsou pro ně lepší než ZOO ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.