Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Netuším. Přišli s tím sousedé od vedle, že to chtějí pročistit a jelikož byl ten topol skloněný na garáže, tak jsem dělal mimo jiné i odborný dozor :D  Akorát že teď, jak se to vyčistilo (mimochodem, šípek je největší svinstvo :grr) to bude chtít udělat fasádu na garáži i z boku :aut 

Odesláno
před 1 hodinou, pavelu96 napsal:

Dnes proběhla pokládka koberců u šváry v novém bytě...

A za chvíli jdeme s kámošema na večeři a něco k "pití"... :aut

Chybí tomu olištování koberclištou,snad to takhle nenecháte?

Odesláno (upraveno)

Dnes sme dali s manželkou výletik do Technického muzea Tatra v Koprivnici. Fotky dodám neskôr, super exponáty, vždy som túžil vidieť Tatru "kolem sveta " na zivo, mal som model kovový, dakar, kolem sveta a hasičský špeciál ( všetko T 815), a teraz sa mi to splnilo. Zopár suvenírov som nakúpil, tak už len Sochsau Peugeot ....

Tatra museum_018.jpg

Tatra museum_022.jpg

Tatra museum_040.jpg

Tatra museum_044.jpg

Tatra museum_047.jpg

Tatra museum_056.jpg

Tatra museum_061.jpg

Tatra museum_073.jpg

Tatra museum_090.jpg

Tatra museum_091.jpg

Tatra museum_093.jpg

Tatra museum_106.jpg

Tatra museum_127.jpg

Tatra museum_128.jpg

Tatra museum_173.jpg

Tatra museum_182.jpg

Tatra museum_222.jpg

Tatra museum_228.jpg

Tatra museum_229.jpg

Tatra museum_247.jpg

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Doplnenie fotiek, nieco malo z odfotenych modelov
Odesláno

Tak navnadil jsi mě. Slibuju si už strašně dlouho že se do toho ráje pro velký malý kluky vypravím ale pořád to nějak nevychází. Snad příští rok .

Dnes jsem měl volno dopoledne jsem zprovoznil nové připojení internetu jedu teď na O2 , A po obědě nastala tak trochu smršť už pár týdnů se mi v garáži válel nový naviják se vzduchovou hadicí a další komponenty takže jsem dnes zbastlil držák toho navijáku a odlučovače vody s přimazávačem a zapojil jsem to ke kompresoru. Pak jsem namontoval nové palivové čerpadlo do Punťáka a po asi 4 týdnech jsem Punťáka probral z kómatu. Mezi tím jsem zastrčil 807 do garáže a opravil jsem upadlý klakson. A po večeři jsem zprovoznil nový internet u našich.  A teď odpočívám, ještě jsem měl sice jít na sraz spolužáků ze ZŠ ale nějak se mi tam nechce. Tak mrknu co běží v bedně a půjdu do peří mám toho za celý den jak švestek.

Odesláno

do koprivnice sem kdysi jel s nejakym skolim vyletem ale to je uz let
PS: Veno a povedlo se co si potreboval ??

jinac dnes sem krome prace neudelal nic - no teda neco malo jo - planuju opravit asi 4 roky nepouzivanou stojanovou halogenovou lampu - do obyvaku - zjistil jsem ze peclive ulozene sklo z horniho svitidla spadlo v garazi na zem a je na 3 kusy - takze lampa muze jit do srotu

Odesláno (upraveno)

Radime dá se říct že dost podobně. Každá garáž má trochu jiný režim tohle video je z Kačerova což je " nejmladší " garáž a oproti naší Klíčovské mají jiný systém odstavování vozů. Protože mají dost členitý terén tak vozy patří na tu kterou plochu a do řady se couvají u nás se vozy do řady zajíždí popředu a při výjezdu se z řady vycouvává a každý vůz má své místo podepsané na " podlaze" plochy a u nás jsou WIFIny  (slouží k nahrávání informací do Mypolu což je počítač kterým se ovládají ty cedule kde je napsaná linka a konečná stanice hlášení zastávek označovače jízdenek atd.)  na ploše a na hale mezi vozama kdežto na Kačáku mají WIFInu jen u pumpy a v myčáku.  U nás máme otevřenou plochu pro dlouhé vozy a většina krátkých parkuje na hale.

Lukáši mytí busu povinné není a velká většina lidí pozná Klíčovské busy bezpečně podle toho jak jsou špinavé protože naše stařičká myčka víc nefunguje než funguje. A třeba náš bus smíme mýt jen my ( já + parťák) a manipulační řidiči protože do něj teče střechou a na boku nad řidičem takže náš bus se meje tak jako že rychlý vlet do myčáku a zastavení až přední nápravou na úrovni kartáčů a po jejich roztočení rychlejší projetí aby se na předek vozu nedostalo moc vody. A ten neumytý pruh na zadku vozů není z neseřízené myčky ale z nedočkavosti řidičů kteří nepočkají až ty dva kartáče ten zadek umyjou ale počkají až přeběhne jeden a to stačí. Povinné je jen luxování vnitřku busu jednou za 3 dny při zatažení vozu po směně do garáže.  Takhle to funguje u DP u menších nebo jiných dopravců to je většinou tak že chlapy šmudlaj vozy na konečných koštětem a kýblem vody protože se na garáž kde mají myčku dostanou jednou za čas.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...