Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No chodit nakupovat do Outletu listopad, prosinec leden a únor je . . .  . :o nenapadá mne slušný výraz .

Ale koupit v září dva páry tenisek Reebook (každý pár jiný pro šťouraly:D) v celkové výši 1.620 Kč mi nepřijde tak špatné. A k tomu jako bonus 3x bílé a 3x černé kotníkové ponožky za 120 Kč celkem :super

Zímní bunda od Gearu za 800 Kč taky slušné. Ale v povánočních slevách pak za 990 ??? Ajóóó´tak takhle se správně obchoduje :potlesk

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Jo dnešek začal suprově. :bacha Sekl jsem se do prstu, když jsem zatápěl a štípal na zatápku dračky. :roll

Vystěhoval jsem z garáže vlek, zametl lopatu bordelu a dal auto na rozmrznutí.

Odesláno
Před hodinou, Klemoň napsal:

No chodit nakupovat do Outletu listopad, prosinec leden a únor je . . .  . :o nenapadá mne slušný výraz .

Ale koupit v září dva páry tenisek Reebook (každý pár jiný pro šťouraly:D) v celkové výši 1.620 Kč mi nepřijde tak špatné. A k tomu jako bonus 3x bílé a 3x černé kotníkové ponožky za 120 Kč celkem :super

Zímní bunda od Gearu za 800 Kč taky slušné. Ale v povánočních slevách pak za 990 ??? Ajóóó´tak takhle se správně obchoduje :potlesk

Nikde nepíšu,že se tam bylo nakupovat,bylo se v Praze pro jiný věci a tak se tam chtěly holky kouknout.

Odesláno

Ale ono je to jedno Sleva = neco v neporadku. ;)
Navic kdyz tam je treba 70% tomu se skoro uz smeju ......

Ale v nasi kotline to funguje ....,uspesne tak proc to nedelat ....

Odesláno

Tak dneska výlet do Prahy pro keramické patice do auta .. Když už jsem byl v autokelly tak jsem rovnou koupil pár žárovek do blinkru a bude se měnit.. Stávající žárovky už svítí každá jinak tak ať to sladim :)

Pak přesun do Baumaxu pro pár zásuvek do bytu a bude se měnit (v případě že hned nebudu svítit jak  žárovka :D

Teď už jen přežít noční 

Odesláno

Zatím nic.. Stále čekám na dodávku až si přijede pro 1800 rámů..  Neni vše na fotce.. 

DSC_0622.JPG

Odesláno (upraveno)

potrhal jsem si bránici a ustříkl ,jak jsem se chechtal....t e s c o  tuning

2017-01-28-3414.jpg

2017-01-28-3415.jpg

teď nevím,jestli to nepatří do sekce tuning nebo tuzing.....:aut

osobně v tom vidím ztrátu sebereflexe ,na výpadovce jsem ho dojel a čekal MEGA zrychlení jako Fabia WRC ,žel neudao še....serie:( zatížená nesmysly.

Upraveno uživatelem myšut
Odesláno

Sekce Lidskej nevkus :)  Jako docela si s tím vyhrál je to pěkně obalený. Ale taky pěkně hnusný :D  Ono už Fávo v základu je dost hnůj, že jo ...

Odesláno

dnes ráno jsem ,,opravil'' susedovi auto--říká mi: když šlápnu na brzdu, zvedne se mi o něco volnoběh, když pedál pustím, otáčky klesnou, čím to může být? tak hledím s rukama v kapsách (venku minus 8) pod kapotu, jako bych tomu rozumněl a fakt--šlápne, volnoběh se zvedne, mno, nebylo tam celkem nic vidět, tak mu říkám, pusť mě za volant, taky to zkusím, už když vystupoval, všiml jsem jeho zimních bot--měl velké boty do hor--,tak jsem si taky šlápl na brzdu a NIC :mrk-- ten osel si vždycky přišlápl i plyn :P

tak jsem mu řek, ať mi nechá zahrát v rádiu :D

Odesláno (upraveno)

ozzy56 - tohle se stava kolegovi v Ivecu - ale obracene
slape na plyn a auto nejede - no kdyz macka dva pedaly soucasne neni se cemu divit

jinac dnes sem se malem zabil
byl sem manzelkou presvedcen at jdeme na brusle - priznam se ze jsem na nich stal asi 5x
OK - pujcim si brusle jdeme na plochu - cca 30 minut pohoda jen 2x upadnu na bok pohoda zvednu se a skousim to dal - najednou spadnu na kostrc kterou jsem si narazil uz pred 14 dny pri vykonu povolani
mel sem 100 chuti ty brusle sundat uz na ledu a pro boty dojit bosky !!!

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

ozzy56 : podobný problémy má teď spousta lidí, Tvůj soused si to alespoň dokázal uvědomit že něco je v nepořádku. Ale kolegu včera nabořil středoškolák jedoucí ze školy a orval mu celej bok od předních dveří až k prostřední nápravě, kolega jel s busem po hlavní silnici a středoškolák strašně pospíchal se spolužákama ze školy z vedlejší. Když dojeli dispečeři tak se rozčiloval a chtěl volat PČR s tím že ten blbej autobusák ho ohrozil. Naštěstí tam je naše (DP) kamera na sloupu takže dispečer požádal vysílačkou sálového dispečera aby to prohlídnul a ten jednoznačně že pokud se na druhý pokus nedomluví že se má volat PČR a aby mu vysvětlili tomu středoškolákovy že co to je obecní ohrožení a jaká je za to sazba. Mladík někam volal a pak teda že podepíše vinu hlavně aby nevolali policii. A jeden spolužák mu prej povídá debile sem ti říkal aby jsi jezdil v jinech botách ten debil měl prej na hnátách nějaký křampy asi o 3 čísla větší ale hlavně to prej mělo podrážku jako sněžnice.

Já jsem si dnes vysloužil pochvalu od cestující. Jela se mnou dvakrát a jednou jsem do vozu vůbec nepustil bezdomovce a podruhé když se mi tam jeden vloudil jsem ho hned další zastávku vyloučil z přepravy. Tak mi paní slíbila že na mě pošle pochvalu tak jsem zvědav jestli mi to alespoň bude oznámeno že na mě něco takového přišlo.

Lukáši ty v..e nejsi na takové sportování už starej? A výš jak se to říká sportem k trvalé invaliditě.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

mňo já nevím , obecko si teda představuju jináč, protisměr na dálnici , zapalovač ve sláma stoh    ...na středoškoláka by to mohlo zapůsobit ,na mě ne....:bacha

přednost je 1 věc ,obecko druhá .....s osobákem ve městě jedině do busu.to je klasika...

Upraveno uživatelem myšut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...