Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Teď jsem se pobavil nad popeláři, kteří vybírali popelnice a sypali popel po cestě, aby sjeli kopec. Nakonec jednomu z nich spadla k nám lopata a než, aby to odešel, tak to vzal po zadku ze svahu. :D

098d170ae7e0e2110736a567a2645f30.jpg

Odesláno

Ráno dopoledne hromadu bramsalátu asi tak 7kg :D,pak se začaly dělat řizečky jak prasečí tak kuřecí, dohromady asi tak 30 :D,odpoledne jsem se pustil  do chlebíčků, těch tendlekrát nebylo moc,jen ze dvou veček 44, a ted už jsem v práci :(

Odesláno z Samsung J 5 

Odesláno

Snazim se na posledni chvilku spalit veskere "uhli" ktere mame ve drevniku snad 15let - mame plyn .....
A ted mam posledni sanci nez se bude otravovat s revizema papirama atp.
Na tu a tam stopeni nejakeho dreva ci pri poruse plynu bude kotlik dobrej / stari neuveritelne snad 35 let a stale funguje - ale na zadne EURO nedostane :D

Odesláno

Co jsem dneska udělal? 

Pořídil jsem jeden snímek, jak tady rychlá rota uklízí parkoviště :D

to  asi,aby stihli všechny tři parkoviště :D

Přes noc to pěkně přimrzne, hláseji až -8,to  bude klouzačka 

Odesláno z Samsung J 5

20161228_092845.jpg

Odesláno

Ráno tahal jednoho "debila" z příkopu u benzinky 

Borec staršího data narození s Xsarou Picasso se netrefil na sjezd k benzínce a vletěl do příkopu kde byla betonová kanalizační vpusť,

důvod: auto nemělo vůbec oškrabaná okna, s jedním přihlížejícím se snažily auto vytáhnout (prej to vycouvá s jedním kolem ve vzduchu) tak sem jim to lanem kousek povytáhnul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...