Hafity Odesláno 23. listopad 2016 Odesláno 23. listopad 2016 Tak ten můj zájem (spíš tedy zvědavost) se motal výhradně okolo funkce té dvojspojky, nehledě na motorizaci.... Kdyby to bylo k dispozici (a k vyzkoušení) v nějakém menším modelu by mi nevadilo.... Akce se ale týkala SUVáků.... Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 Petře, nevešly se před tím pod střechu dvě auta? Teď to je tak na tenhle tank a skútra. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 Pořád se vejdou Žena má teď i20 a ješte se tam vešel Satelis a bratrankova Cagiva Citovat
OK406 Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 V 21. 11. 2016 at 20:14, OK406 napsal: V mrazáku jsem našel srnčí kýtu, tak jsem ji naložil a udělám ji na smetaně. Nechám ji nějaký den ,,uležet". A zde je dnešní výsledek. Omlouvám se za citaci, ale domníval jsem se, aby to mělo návaznost. Pokud by to vydilo, tak lze citaci smazat. Maso ,,šlo" krásně od kosti. Podávat se bude s houskovým knedlíkem. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 Tak tento víkend je takový no slušně řečeno o ho..ě. Protože jsem měl mít Elu tak jsem nic neplánoval resp. plánoval jsem program s Elou bohužel ve čtvrtek jsem se dozvěděl že v pátek odjíždí na výlet. Tak jsem včera umyl auto, dnes jsem vrátil lešení, a odpoledne jsem si hrál s nápisama na nové kořenky které si máma pořídila do zrepasované kuchyně. Na zítra jsem slíbil dopoledne máti odvoz na nákup a po obědě tatíkovy že ho odvezu do špitálu za dědou. Ne že bych se u této činnosti vysloveně nudil nebo jsem to dělal s odporem ( udělat se to stejně musí) ale že bych překypoval nadšením tak to taky ne. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 dnes jsem šlapal po Beskydech, jsem total vybitý, přehnal jsem to Citovat
vendelinek Odesláno 26. listopad 2016 Odesláno 26. listopad 2016 Taky jsem vybitej a to jsem dneska nikde nešlapal, teda .mimo návštěvy u tchýně ,už jsem zapnutej a nabíjím se ve vodorovině, po večeři a po zpravach si pustim nejakej film u kterýho treba i usnu,piraňu 1 ,starej film alw dobrej,u toho asi neusnu ,doufám, ze mi to vydrží až do zítra aspoň do rána to nabití Odesláno z Samsung J 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 Dnes se opravdu zadařilo. Nejdřív ráno rozcvička s lopatou a sněhem něco přes půl hodiny na příjezdové cestě, potom nestíhačka do práce, po osmé telefon, že tchánovy měli bouračku s půlročním autem do Tranzita a nakonec čekání na výměnu sedačky zakončené telefonem, že dnes taky nepřijela ve zboží, on vlastně nepřijel ani závoz. Zakončení dne, opět s lopatou. Od včera napadlo tak 15 - 20cm sněhu a teď do toho padá voda. Aspoň mě těší to, že se nikomu nic nestalo, i když auto podle fotek je slušně vzatý. I airbagy jsou venku. Nejvíc mě překvapila zkušenost s pojišťovnou Allianz. Zanechání dvou pasažérů na místě nehody a radou zavolejte si taxi. Alespoň, že nemuseli kdesi u Úlibic v polích čekat dlouho. Auto už v poledne bylo v HK v autorizáku. Opraveno by mělo být v polovině ledna na havarijní pojistku. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 To nemají asistenčku u Pov? Ulibice,myslíš tady u nás u Jičína? Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2016 Odesláno 1. prosinec 2016 (upraveno) Já dnes s kolegou v Řehči u Lidic pro nějaké díly na Jeep ,cestou zpět opožděný oběd na Petřinách U Holečků. Na doporučení kuchaře od Bansethů. Upraveno 1. prosinec 2016 uživatelem Milan+ foto Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 To nemají asistenčku u Pov? Ulibice,myslíš tady u nás u Jičína? Ale mají, prý pošleme pro vás auto a odtahovku. Nakonec jim řekli, že odtahovka je pro dva a zbytek ať si vezme taxi. Tak šli na stopa a nějaký pán je zavezl až do Dacie v HK. Jo ty Úlibice u vás. Jeli na kontrolu do Vysokého nad Jizerou. Skorotchýně byla na operaci s rukou. Byla tam kolona kvůli kamionu a v ní několik nehod. Tchán to má za tisíc asi za sto škoda na autě. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
oddie Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 To bych teda opravovat nenechal, místo prakticky nového auta budou mít slepenec po bouračce... Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 Je to vzatý na předek spíše na pravou stranu předku. Je na kaši nárazník, pravý světlo, blatník, kapota, nějaký plasty a venku airbagy. Budou to řešit přes pojišťovnu v servise, tak uvidíme, co vymyslí. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Milan+ Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 před 55 minutami, oddie napsal: To bych teda opravovat nenechal, místo prakticky nového auta budou mít slepenec po bouračce... Jo tak by jsi sel a koupil zase nové auto po třech měsících. Dobrý. Pokud je to jen do vršku a ne do nosníků, tak to dneska opraví tak, že u nového auta to nepoznáš. Záleží, taky co to mají a třebas to bude na totalku. Tohle jsem měl taky, když kolega na dovče nedobrzdil a vzal mi zadek, cca 60000kc to bylo a nikdo nepoznal ze se to opravovalo. A to okolo smajdal s tlouštkoměrem laku. Auto bylo stare cca 4-5 měsíců. Nakonec jsem auto teď viděl po 5 ti letech co jsem ho pustil, nikde žádna rez a to se dávala cela pricka kufru. Výroba byla 2001 a to se říká jak Fiat hnije. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 Dnes jsem si naordinoval odpočinkovější den v práci mám volno a měl jsem 4 odpolky dvě dlouhé a dvě krátké ale nějak se všechno semlelo a všechny 4 dny jsem před odpolední musel vstávat před sedmou a nějak mi to chybělo takže včera jsem dojížděl šichtu už docela na doraz. Dnes jsem si budíka dal na 8.50 a pak jsem s ještě asi hodinu koukal na TV z postele. Pak jsem rozhrnul nové krtiny co mi krtek vyhrabal na dvoře trochu jsem poklidil v garáži protože tam bylo rozházené nářadí od opravy denního svícení co jsem dělal ve středu dopoledne. A od oběda se opět trochu poflakuju u počítače trochu dávám dohromady nějaké resty co tu mám ale spíš tak v odpočinkovém tempu. Citovat
KoudaK Odesláno 2. prosinec 2016 Odesláno 2. prosinec 2016 Nic.. Ráno jsme odjeli do sklípku v Přítlukach a teď dva dny volna v penzionu v Mikulově. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. prosinec 2016 Odesláno 3. prosinec 2016 Dnes jsme byli pro novou sedačku. Téměř se nevešla na vlek za auto. Na krámě nám ji ukázala, že je to ona, poté jsem doplatil rozdíl mezi cenou a zálohou. Chlapi vám ji pomůžou naložit. Naložili no a když jsme doma vynesli první díl do druhého patra, tak jsem zjistil, že jsme si přivezli jinou sedačku. Místo pravý, levou. :bacha Takže telefon a žhavení drátu. Zvedla to ta slečna a ať ji rozbalím a zkontroluji. Nemusel jsem nic rozbalovat, když jsem si pořádně prohlédnul hlavní sedák. Prostě levá. Takže zase dolů, na vlek a mám to naložený v garáži. Zítra volám znovu a za darmiko nám přivezou tu naší pravou sedačku. Dnes jsem kvůli tomu najel 60km. Nechápu to, buď měli dvě stejný na krámě nebo jsme někde projeli černou dírou. Spíš měli levou a pravou a chlápek nám vyvezl sedačku levou. Na autě už jsem to nekontroloval. Tohle mě vůbec nenapadlo. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Včera o půl sedmé konečně proběhla výměna sedačky, ještě nám ji i nastěhovali do obýváku. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
regius Odesláno 3. prosinec 2016 Odesláno 3. prosinec 2016 Tak nevím jestli dnes mám něco dělat Byl jsem čtvrtek a pátek v práci po 6,5 měsících marodění a cítím se jako by mě přejelo nákladní auto Citovat
Weri 605 Odesláno 3. prosinec 2016 Odesláno 3. prosinec 2016 Cítím se podobně... asi tak 6 náklaďáků regiusi.... včera večer totiž bowling a tradiční VÍTÁNÍ JARA. Jestli je příchod jara závislý na tom, co sem vypila.., tak můžete s klidem zahodit svetry a nazout pantofle... skóre bowlingu díky baru, pak bylo hodně znát... 1 kolo - 4 zlomený nehty, jedno naražený koleno a celých 76!!! shozených kuželek Ve druhým kole už nebylo co lámat, takže asi jen 6 přešlapů nespočetně žlábků a světe div se 42 kuželek Celkově - (na tak starou a křivou dráhu s total omlácenejma koulema a průměrnou spotřebou 1l 12' + 1rum / 1h) - si myslím, že fakt slušnej výkon... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.