Veverka Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 před 13 hodinami, oddie napsal: Naštěstí ani náhodou většina. Podíl veřejné dopravy v Praze je přes 2/3, na auta připadá zhruba 30%. Když neprší... Citovat
oddie Odesláno 26. říjen 2016 Odesláno 26. říjen 2016 Když prší, je narvanější i MHD Dneska jsem udělal naprosto zásadní a důležitou věc: napsal jsem si na zejtřek volno, v pátek je svátek, to bude panečku dlouhej víkend Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. říjen 2016 Odesláno 27. říjen 2016 A já mám volno už od včerejška Citovat
Sniper17 Odesláno 27. říjen 2016 Odesláno 27. říjen 2016 Já mám volno už 14dní a potrvá do března Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Dnes volno a zítra volno. Mám tady Elu a naši hlídají vnuka takže dopoledne jsem s harantama hrabal listí pod ořechem ono ještě na stromě trocha lupení je ale abych je trochu zabavil (čti utahal) jsem zavelel k hrubému úklidu listí žádný stres v klidu i s vyblbnutím se jsme toho nacpali čtyři velké pytle. Pak jsem z komory vylovil draka zakoupeného drahně roků zpátky a zkusil jsem jestli bude lítat a on lítal asi hodinu před obědem a po obědě taky hodinu pak se vítr začal točit a už to nešlo tak hezky. Pak smráďata chvilku jezdili na kolech. Mezi tím si hráli s kočičí smečkou u našich. A teď už jsme po večeři Pepíno zůstal u našich a Ela mi morduje tablet. Zítra dopo ještě nějaký prográmek s mláďaty a po " O " je vrátíme maminkám při cestě tour de cintoríni. Citovat
vendelinek Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Ráno musel trochu dřív vstávat, bo byla akce babetta rozchodit po dvouleté pauze, očistit, umýt a připravit ji novému majiteli, po obědě návštěva tchýně a pak příprava na noční a teď právě půjdu poprudit trochu zaměstnance Odesláno z Samsung J 5 Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Dneska jsme s Pavlem v rámci výletu oznamovali PČR vykradený auto (naštěstí ne naše). Chtěl jsem zaparkovat v Novém Kníně a po odložení auta vedle Laguny, Pavel hlásil, že má křuplý čelní sklo - v místě zpětného zrcátka fakt lavor od nějakýho mega šutráku, ve dveřích řidiče sklo "napůl žerdi" a v pátých dveřích sklo komplet vymlácený. Překvapilo mě ale, že telefonista PČR si jen zapsal RZ a kde že to auto stojí a řekl mi, že prověří, zda už o tom kolegové vědí a kdyžtak pošle hlídku. Páč nás polismen výslovně nevyzval, abychom u auta čekali, tak jsme s pocitem splněné občasné povinnosti odjeli. Citovat
radim.1008 Odesláno 30. říjen 2016 Odesláno 30. říjen 2016 Dnes jsme opět zapálili Peugeota. Teda tu dýni. Jinak víkend za námi, dva dny hrabání listí, včera pijatyka a dnes jsem odpoledne prospal. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. říjen 2016 Odesláno 30. říjen 2016 Dojel z jižní Moravy asi o 10 kg tlustší To je hrozný u maminky, pravidelná strava je důležitá takže jídlo pomalu co 2 hodiny Citovat
Sniper17 Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Joooo Morava tam je dobře já jezdím na sever za rodinou a taky se vždycky sotva odkutálím Citovat
parizov Odesláno 31. říjen 2016 Odesláno 31. říjen 2016 Nj, já jezdím za mladými na jih, i tam je prima (hody, vinobraní, košty, sklípek...) Ale zrovna dneska na otočku Příbram pro dlažbu. Citovat
Sniper17 Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Dnes jsem zatím jen vstal ale mám v plánu na 106 dát novou manžetu na poloosu a tak nějak to auto ještě zkontrolovat bude teď stát pod plachtou zatím. Citovat
Sniper17 Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 jj taky jsem byl a myslím že nemusíš. Citovat
Sawoy Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Odbyl jsem si v klidu minulý čtvrtek ... výlet na otočku tam a zpátky 350 km. Čtyři hodiny v autě a čtvrt na hřbitově. Ještě dva ted v sobotu ale to už je na pětníku kolem baráku v rámci okresu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 2. listopad 2016 Odesláno 2. listopad 2016 Já jsem si dušičky odbyl v neděli. Dnes jsem měl krátkou odpolku a zítra mám volno. Ale asi budu muset úředničit mám tady nějaké resty tak to chci dát dohromady. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 dal jsem si kafe u bráchu a celkově dal si 105,7Km na Forze po cestě v Bolce jsem se stavil okouknout novou 3008 kdyby se lopatám zdálo,že jsem málo žlutý-tak jsem něco doladil na zipech . . . jinak plán cesty byl výběr motorukavic na novou sezónu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. listopad 2016 Odesláno 6. listopad 2016 Dnes nic, ale včera jsem byl na melouchu. Montoval jsem zákazníkovi RGB LED pásky do obýváku. A objevil jsem nejlepší polohu na letování pásků... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. listopad 2016 Odesláno 6. listopad 2016 (upraveno) Poloha dobrá ale ta pájka by chtěla vyměnit za nějaký novější model Já dnes lehárko Ale včera odvozy použitého oleje z PH1 a PH7 trasa měla cca 50 míst udělal sem stěží 20 míst a na autě 1875l oleje a odpolko ještě umytí auta - to auto je fakt bílé Upraveno 6. listopad 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. listopad 2016 Odesláno 6. listopad 2016 Jo to je správný když se fachman nestydí si u práce lehnout. Dnes ranní od 4,30 do 14,10 pak sem se zastavil v OBI na drobném nákupu a pak jsem letěl k Ele do Dejvic odevzdat dárek k narozeninám a odtud jsem se jel podívat k tátovy na Kladno tam jsem si cvičně přeházel kola na jejich ochechuli chvilku jsem poseděl pokecal a mazal domů. Domů jsem dorazil chvilku po 20 a ráno jsem z baráku táhnul asi ve 3,15 no neberte to když bylo celkem hezké počasí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.