Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 hodinami, oddie napsal:

Naštěstí ani náhodou většina. Podíl veřejné dopravy v Praze je přes 2/3, na auta připadá zhruba 30%.

Když neprší... :D

Odesláno

Když prší, je narvanější i MHD :D

Dneska jsem udělal naprosto zásadní a důležitou věc: napsal jsem si na zejtřek volno, v pátek je svátek, to bude panečku dlouhej víkend :)

Odesláno

Dnes volno a zítra volno.  Mám tady Elu a naši hlídají vnuka takže dopoledne jsem s harantama hrabal listí pod ořechem ono ještě na stromě trocha lupení je ale abych je trochu zabavil (čti utahal) jsem zavelel k hrubému úklidu listí žádný stres v klidu i s vyblbnutím se jsme toho nacpali čtyři velké pytle. Pak jsem z komory vylovil draka zakoupeného drahně roků zpátky a zkusil jsem jestli bude lítat a on lítal asi hodinu před obědem a po obědě taky hodinu pak se vítr začal točit a už to nešlo tak hezky. Pak smráďata chvilku jezdili na kolech. Mezi tím si hráli s kočičí smečkou u našich. A teď už jsme po večeři Pepíno zůstal u našich a Ela mi morduje tablet. Zítra dopo ještě nějaký prográmek s mláďaty a po " O " je vrátíme maminkám při cestě tour de cintoríni.

Odesláno

Ráno musel trochu dřív vstávat, bo byla akce babetta rozchodit po dvouleté pauze, očistit, umýt a připravit ji novému majiteli, po obědě návštěva tchýně a pak příprava na noční a teď právě půjdu poprudit trochu zaměstnance :mrk:D

Odesláno z Samsung J 5

Odesláno

Dneska jsme s Pavlem v rámci výletu oznamovali PČR vykradený auto (naštěstí ne naše). Chtěl jsem zaparkovat v Novém Kníně a po odložení auta vedle Laguny, Pavel hlásil, že má křuplý čelní sklo - v místě zpětného zrcátka fakt lavor od nějakýho mega šutráku, ve dveřích řidiče sklo "napůl žerdi" a v pátých dveřích sklo komplet vymlácený. Překvapilo mě ale, že telefonista PČR si jen zapsal RZ a kde že to auto stojí a řekl mi, že prověří, zda už o tom kolegové vědí a kdyžtak pošle hlídku. Páč nás polismen výslovně nevyzval, abychom u auta čekali, tak jsme s pocitem splněné občasné povinnosti odjeli.

Odesláno

Dnes jsme opět zapálili Peugeota. Teda tu dýni. :D

dafb9340f015023742f81bb86995b3db.jpg

Jinak víkend za námi, dva dny hrabání listí, včera pijatyka a dnes jsem odpoledne prospal.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes jsem zatím jen vstal ale mám v plánu na 106 dát novou manžetu na poloosu a tak nějak to auto ještě zkontrolovat bude teď stát pod plachtou zatím.

Odesláno

Odbyl jsem si v klidu minulý čtvrtek ... výlet na otočku tam a zpátky 350 km. Čtyři hodiny v autě a čtvrt na hřbitově.

Ještě dva ted v sobotu ale to už je na pětníku kolem baráku v rámci okresu.

Odesláno

dal jsem si kafe u bráchu a celkově dal si 105,7Km na Forze ;) po cestě v Bolce jsem se stavil okouknout novou 3008 :mrk 

kdyby se lopatám zdálo,že jsem málo žlutý-tak jsem něco doladil na zipech . . . jinak plán cesty byl výběr motorukavic na novou sezónu

20161103_122916.jpg

20161103_123520.jpg

20161103_141253.jpg

20161103_141303.jpg

20161103_153810.jpg

20161103_154004.jpg

20161103_154130.jpg

Odesláno

Dnes nic, ale včera jsem byl na melouchu. Montoval jsem zákazníkovi RGB LED pásky do obýváku. A objevil jsem nejlepší polohu na letování pásků... :D

IMG_20161106_47929.jpg

Odesláno (upraveno)

Poloha dobrá ale ta pájka by chtěla vyměnit za nějaký novější model

Já dnes lehárko

Ale včera odvozy použitého oleje z PH1 a PH7 trasa měla cca 50 míst udělal sem stěží 20 míst a na autě 1875l oleje a odpolko ještě umytí auta - to auto je fakt bílé :aut:aut

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Jo to je správný když se fachman nestydí si u práce lehnout.  Dnes ranní od 4,30 do 14,10 pak sem se zastavil v OBI na drobném nákupu a pak jsem letěl k Ele do Dejvic odevzdat dárek k narozeninám a odtud jsem se jel podívat k tátovy na Kladno tam jsem si cvičně přeházel kola na jejich ochechuli chvilku jsem poseděl pokecal a mazal domů. Domů jsem dorazil chvilku po 20 a ráno jsem z baráku táhnul asi ve 3,15 no neberte to když bylo celkem hezké počasí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...