Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lukáš: :potlesk  ,,, všechny tři odpovědi správně :D

Odesláno

Lukáši je to možné že jsi ten tahač potkal firma má sídlo v Mochově v bývalých mrazírnách.

Co se týče těch desek tak bych si troufnul říct že jedno kolo blbě odbržďuje. asi by to chtělo zrepasovat brzdič.

Odesláno (upraveno)

Dnes som sa konecne dostal a dokopal k Pikatecu.

Auto umyte, politura nanesena, vylestena, teraz tvrdne v garazi.

Fotky dodam, nakolko som mal "policajta" za chrbtom, nestihol som.

Stale tvrdim, že praca skracuje život o 8 hodin denne .......

Uz su :-)

Odporucam dokupit nanasacie hubky, lestiacu handricku a tak, lebo tie dodavane to dlho nevydrzia a narobi sa clovek pri tom jak hovado.

IMG_20160928_175501.jpg

IMG_20160928_175506.jpg

IMG_20160928_175519.jpg

IMG_20160928_175525.jpg

IMG_20160928_180513.jpg

IMG_20160928_180520.jpg

IMG_20160928_180538.jpg

Upraveno uživatelem mmartinkovic
Odesláno

Dnes mám voľný deň.

A užijeme si ho na Mosovskom jarmoku v Mosovciach.

Guľas z diviny, grilované špeciality, vinárske špeciality, medovina , masové a syrové výrobky, celodenný program a k tomu super počasie.

Všetci sú vítaní.

Odesláno

Dnes som si zabudol pri výbere z bankomatu  eura aj fyzicky vziať.  Presne 200. Odišiel som do Žiliny a cestou po hodine som na to prišiel.  Večer som sa s malou nádejou išiel opýtať do infocentra v našom kauflande kde je ten bankomat či sa náhodou nenašiel nejaký blázon a nedoniesol ich k nim.  Samozrejme že sa našiel :) dôchodca.  Oni ich potom odovzdali na polícii takže večer som ich už mal vo vrecku :)  Neuveriteľné. Ďakujem týmto dotyčnému deduškovi. 

Odesláno

No, ono na bankomatech jsou kamery a sbalit ty prachy je trestné, nevím sice, jaká částka je hraniční na Slovensku, ale u nás ekvivalent 200Eur přesahuje částku 5tis. Občas takové případy proběhnou novinami, pokud to dotyčný zapomněntlivec nahlásí, a toho, kdo to sbalil pak zpravidla chytí... 

Odesláno

Veď iba na to som sa spoliehal. Aj keď pred Kauflandom je vždy kopec asociálov  a cigánov a tým je to jedno. Tie prachy by od nich späť nikto nikdy nedostal. Pani na informáciách mi povedala že oni sú tiež pod kamerami takže by si nedovolili ich vziať ked ich ten pan odovzdal zato policajti mi povedal že sa stáva že sa peniaze na polícii  občas stratia. Sila . Nakoniec som kúpil jednu fľašu dobrého vína pre pani v kauflande aj nálezcovi.

Guest minimaxa
Odesláno

že se sebrali bankovky z prostředka balíčku, jo to si na něco vzpomínám....

Odesláno
před 2 hodinami, oddie napsal:

ono na bankomatech jsou kamery

Sranda je, že ne na všech bankomatech jsou kamery. Kupodivu je značné procento bankomatů bez kamer :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...