Guest StibTo Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 No já tam dělám, takže to taky jezdím denně, 2x. Ty přehrazení jsou pěknej voser, když přijedu po Štěrboholský zespoda od Kbelský musím sjet až na kruháč jako bych chtěl jet na Letňany .. A pak vystát frontu co obvykle je na Prosecký ulici. No ale dá se to .. Nevím, zda v nebezpečí, ale vybavuju si, jak tam ze začátku stáli 2 až 3 a řídili dopravu a bokem ještě červená Ochcáfka s bradavicí (a někomu zrovna pomáhali a chránili ho) Citovat
Sawoy Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 StibTo: Mně to prostě nedá .... ještě jsi mu zapomněl opravit typuju na tipuju .... a pětisměrná křižovatka je jedno slovo bez pomlčky Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Sawoy - jj no tipuju to už byla jen třešnička na dortu. A pětisměrnou křižovatku mi takhle opravil auto correct, je pravda, že tam asi pomlčka nepatří ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Ono se jim ta petismerna krizovatka blbe ridila, ridici tam zmatkuji normalne pri odbocovani natoz s policajtem Ja mam u pekaren zakaznika a radeji jezdim pres kolbenku ted Citovat
Sawoy Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 před 10 minutami, StibTo napsal: Sawoy - jj no tipuju to už byla jen třešnička na dortu. A pětisměrnou křižovatku mi takhle opravil auto correct, je pravda, že tam asi pomlčka nepatří ... To neřeš ... u mě jde o postprofesionální deformaci. Ale když sis tak krásně "naběhnul" tak jsem neodolal .... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Nemyslím si, že bych si nějak naběhnul .. Vynechat či přidat někde pomlčku těžko postavíš na rovinu s nesmyslem typu "vysi" Ale co už .. Citovat
Weri 605 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Vipni sy tu auto matyckou korekturu srabe... Citovat
ChouLu Odesláno 11. září 2016 Odesláno 11. září 2016 A přitom je tam taková krásná cestička, kudy se to nechá objet Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2016 Odesláno 11. září 2016 ChouLu - pokud myslis eskatadu prozdar Citovat
ChouLu Odesláno 11. září 2016 Odesláno 11. září 2016 Sice je tam zákaz náklaďáku, ale dodávky tam potkávám dost často https://mapy.cz/s/13vow Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. září 2016 Odesláno 11. září 2016 před 21 hodinami, StibTo napsal: To mělo bejt údajně k 31/8 opravený .. ale klasicky akorát hovno. By mě zajímalo, zda se tam vůbec něco děje. To se slibovalo, s tím že pokud by bylo nejhůř tak se tam tudy pustí MHD jedním směrem. Bohužel ukázalo se že tam je problém daleko většího rozsahu a teď se o termínu otevření hovoří velmi opatrně. Radnice phy 9 teď mluví o tom že se bude muset doprava v těchto místech vyřešit alespoň provizorně. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. září 2016 Odesláno 11. září 2016 Jel jsem tudy na bulovku a misto v 8:30 jsem tam dorazil v 9:05.... posranej prosek..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Scratch - já jel dneska ráno do práce místo 20 minut 45 .. Jako fuj kua. Vena - no provizorní opravu snad raději ne, to se to zase do měsíce rozpadne ... Je vidět, jak se dneska věci dělaj lajdácky, ta aktuální estakáda je z roku 2001. Neříkám, že se na tom po 15 letech nemůže něco pokazit (školy na to nemám ...) ale aby se to komplet propadlo a bylo X měsíců mimo provoz ? Citovat
oddie Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 Dnes jsem udělal to, že jsem vstal asi o 2 hodiny později, než jsem chtěl. Asi si to zejtra budu muset vynahradit... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 před 29 minutami, StibTo napsal: Scratch - já jel dneska ráno do práce místo 20 minut 45 .. Jako fuj kua. Vena - no provizorní opravu snad raději ne, to se to zase do měsíce rozpadne ... Je vidět, jak se dneska věci dělaj lajdácky, ta aktuální estakáda je z roku 2001. Neříkám, že se na tom po 15 letech nemůže něco pokazit (školy na to nemám ...) ale aby se to komplet propadlo a bylo X měsíců mimo provoz ? Dneska jsem válčil 195 která jede taky tou oblastí o které diskutujeme. První kolo kdy jsem vyjížděl ze sídl. Čakovice před půl sedmou vcelku šlo to jsem na Vysočanské byl asi o 4 min. později. Druhé kolo ze sídl. Čakovice už bylo horší to jsem vyjížděl v cca 9 a to bylo horší to jsem na Vysočanské byl o 13 minut zpožděný. A stálo to od metra Letňany na Prosek k tomu odbočení doleva v obou pruzích. Pak dolů už to šlo v celku pomalu ale plynule. Dneska jsem v práci zaslechl že tímto stylem se doprava nejspíš nechá do 15 října ale pak budou asi nutné změny protože ulice Ke Klíčovu je teď na hranici propustnosti vozidel ( ve špičce spíše za hranou). A podle nových jízdních řádů tam začne jezdit jedna linka navíc v kloubových vozech a na jedné dojde ke změně ze standartních na kloubové vozy. Což je celkem znatelný narůst počtu busů v té lokalitě. Tu pětisměrovou křižovatku nahoře nechali přehradit kvůli tomu že tam i přes přítomnost PČR docházelo ke kolizním situacím. Chtěli tam instalovat provizorní SSZ ale od toho se upustilo s tím že pokud by došlo k výpadku tak by to nic neřešilo.Původně to mělo být tak že od Kbel by to nešlo projet vůbec ale nakonec to udělali takhle že tím hrazením vytvořily trojsměrnou křižovatku a jeden oblouk. Citovat
Dodo1976 Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 195 jsem jezdil (Nádraží Libeň<->Sídliště Malešice) před 20-ti lety když jsem bydlel u tetičky v Malešicích Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 No mě vubec ty uzavirky ted tocej vsemi jezdim dvakrat denne. To mame: -Estakada -D10 u svemyslic, to je napalici denne a trvat ma do konce roku 2017 -D10 TUŘICE -D10 BRODCE kvuli mostu do konce roku D10 u Benatek bude brzy taky preveden jeden pruh do protismeru -D10 pred mladou bolkou, tam to stoji uz od MOLu, zuženi až k Bezděčínu, ma to byt až do 7/2017 A dnes zavřeli cestu od kruhače u tesca v Brandyse ke mne do prace a potazmo na sjezd na D10 exit 10, je to jen jednosmerne od dalnice do mesta. Ma to bejt do 7.10.2016 Moje nervy Citovat
radim.1008 Odesláno 12. září 2016 Odesláno 12. září 2016 To je jako u nás. Na 1/11 je někdy od května stavba a jezdí se jedním směrem na semafory. Omezení je ve středu města a nějaká chytrá hlava rozhodla o uzavírce mezi Ústím nad Orlicí a Vamberk. Objízdná trasa vede přes Žamberk přes tu stavbu. Výsledkem je parkoviště ve středu města na třech silnicích. Nejlepší je rozkopat všechno najednou. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.